понеділок, 25 лютого 2013 р.

Егоїзм як нова релігія.



 Ваш покірний слуга розробив десь років п'ятнадцять тому, нову соціальну модель поведінки - конструктивний або ефективний егоїзм. Суть цього унікального явища можна висловити одним реченням: добре тобі - добре тому хто поруч. Ця модель напряму пов'язана з сірим типом свідомості і має багато складових
та різних ефектів. Наприклад ефективному егоїсту непотрібні друзі які "перевіряються у біді" бо така людина сама вирішує свої проблеми, а не паразитує на друзях маніпулюючи на їх почутті провини або нездатності приборкати свою емпатію. Багато там чого, потрохи ця прога захоплює колективне свідоме людства і то там то тут вилазять на поверхню бармаросточки. Це все весело але я не про те. Сьогодні я вам розкажу як ви живете на справді, бо біль-шість з вас про це думати або не хочуть або не здатні.
Почнемо з того, що ми вилупились як вид, з колективних тварин. Наприклад всі ці ваші пісулі в цих інтернетах один в один відповідають алгоритму поведінки тих самих бджіл наприклад, або мурах.

1. привіт - ідентифікація свій/чужий
2. куди/звідки летиш
3. лети туди там "масладохуя"
4. туди не лети там піхвець

Саме такий простий алгоритм надав можливості нам, колективним домінувати над одинаками які досягли невіданихвисот у еволюції і можуть понакладати людині як два пальці об асфальт, але бздять нашого колективу та кругової поруки. Як співали гринбжоли - разом нас багато нас не подолати. Але тут така фігня, цей колективізм нам потрібен був щоби вижити, ми не тільки вижили, мі вже походу вижили всіх інших і ті бідосі вже вимагають захисту від нас. Тому ця колективність тріщить по швах, і скоро буде повний швах. Ось тут і виходять на сцену мірової історії ефективні егоїсти, для яких колективність є другорядним засобом для шеру. Бо самостверджуватись через загальний адабрямс їм вже непотрібно, вони самі собі з вусами.

В такий чин спілкування між особами нової формації набуває зовсім іншого сенсу. Воно приймає на себе зовсім інші цілі та задачі. Замість виживання - насолода життям, замість депресивної єдності - об'єднання за інтересами. Візьмемо наприклад об'єднання гопників та молодих культурних еліт столиці - між ними прірва в сотні років соціальної еволюції. Поезія та ганстареп "нарайоні це абсолютно зовсім дві великі різниці, як кажуть в Одесі. Але навіть у інтелігентщини подекуди проскакує ці первісні програми типу - сампагібайатаваріщавиручай, бітвазаурожай з цим самим врожаєм та інший "датський кацапізм".

Яка вона ця нова релігія?? Прикол у тому що її важко описати бо будь які колективні методи не працюють, цю нову соціальну релігію можна тільки пережити в собі, виносити як дитину, її не можна наслідувати через імітацію у одязі, в миметиці, ця хуйова стадна мода тут не працює. Працює лише одне - ти бачиш людину і розумієш що вона з тобою однієї крові, одного духу, такий самий симпатичний новий егоїст як ти.

Ну і окремо розповім про неефективний егоїзм, той з яким активно борються адепти Птаага і 100 тисяч материнських караблів які вже от от підлетять до кордонів нашої галактики. У чому його проблема. Проблема у тому що в будь якому кал-лективі завжди знайдеться хитросрака. Жид, який не буде змагатися за почесне крісло альфи, не буде брати участь у революціях гами, буде тихесенько собі сидіти та продавати їм зброю та видавати кредити. Збирати собі нахес в матрац на чорний день, бо таких жидів спільнота все одно вираховує а потім робить їм повний підрахуй.
Ці всі ролі примітивні і нецікаві і вони помруть разом зі стадним колективізмом. Разом з його архетипами згинуть і ті хто нічого кращого вигадати не зміг як підживлюватись від цих архетипів. Але саме тому що такі особи руйнують матрицю колективу, їх не люблять, бздять і все таке. Що на це скажемо ми - нові егоїсти?? Ми скажемо що це їх норови і нам вони нецікаві.

Амінь.

6 коментарів:

  1. судя по вышенаписанному, так и живут Явропы, в церквы не ходют, на экспансию муслимов-нищебродов плюют...
    А те, как раз ещё в старом формате, разом и выживают белую интеллигенцию с насиженных европейских штатов.

    Так что, имхо, переход такой надо массовым делать, а не почутьчуть
    SJ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. у кольорів еволюція проходить повільно, тому масового не буде

      Видалити
  2. "лети туда - там масла дохуя" (с) щедевр

    Барма тебе нада детские книжки писать для взрослых)

    Барма, а тебе не удалось выйти на контакт с Птаагом?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. легко можу, але який у тому сенс звичайний паразит.

      Видалити