неділя, 6 січня 2013 р.

З різдвом Христовим!!



 Якби наша Цивілізація була здатна хоча б на мить усвідомити якої руйнації нам завдала Церква Христа, вона б захлинулась від відчаю.

Скільки було закатовано та вбито невинних людей, жінок, стариків, дітей. Скільки було знищено талановитих митців, вчених, дорогоцінних книг. Як була спаплюжена  наша історія, вікові традиції. Скільки людей потрапило до всіляких сект, де над ними психічно знущалися, руйнуючи їх долі, позбавляючи їх права на щасливе та радісне життя. Скільки злочинів зроблено і досі робиться під егідою цієї мафіозної структури. Жодна статистика не здатна винести на собі весь цей жах.

В цей трагічний, для всього людства день, я хочу особисто звернутись до Христа:

Любий Ісусе, даремно ти народився на цей світ, стільки горя і болі не приніс жоден злодій який народився до тебе та народиться після. Краще було б тобі взагалі не народжуватись. Так би було краще для всіх нас.

Хочу від всього серця привітати всіх чесних людей, які не мовчали, а казали правду про це огидне явище, іноді ціною свого життя. Слава вам, Герої!! Ми пам'ятаємо та цінимо вашу боротьбу. Нехай воспрянуть з попелу ваші душі!!

3 коментарі:

  1. ще цікавинки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=222224621246977&set=a.112477052221735.13859.100003783223941&type=1&theater

    ВідповістиВидалити
  2. ну не иисус, другой пришёл бы... пчеловеки сами так заточены, бояться и верить. Пауки. А чувак на камне на Барму похож однака ))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. погоджусь, але на мене не схожий, я козак красивий а не жид сумний, такшонінада))

      Видалити