четвер, 10 січня 2013 р.

Добий його.


Плакат Врангель еще жив, добей его без пощады! Плакат, 1920.

Чи треба напружуватись?? Як і де треба докладати зусиль щоб на надірвався пупок?? Поговоримо трохи про лайфстайл у якому одні напружуються і нічого не виходить, а інші роблять все легко і мають все що забажають.  Але почнемо як завжди з будови всесвіту. Уявіть що людина це таке динамічне веретено (починок) ось тут картинка

 

Але це Веретено не з дерева або пластика це веретено з чистої енергії. Уявили?? Бо так воно і є у високих шарах всесвіту.  А ось саме це відчуття зусилля це наче кільце, такий собі бублик якій бігає по цьому веретені  вперед назад. Це кільце є твоє внутрішнє, денне Я. Там де ти докладаєш зусиль там всесвіт ущільнюється та починає проявлятись у матеріальному шарі.

Далі по пунктах.

1. Якість зусилля. Будь яка форма зусилля сприймається всесвітом. Те що вище за твій звичайний енергетичний фон починає працювати, не має значення це потужна радість або потужне горе - воно працює. Еманації з правостороннім рухом вихору будує тебе, з лівостороннім руйнує. Навіть коли ти намагаєшся зруйнувати когось - ти руйнуєшся при цьому сам. Це я про всі ієрархії кажу окрім сірих, у нас своясвадьба.

2. Місце зусилля. Вигнати свій бублєг за грані свого веретена можуть тільки просунуті, трушні відьмаки та відьми, бо це ваше улюблене "вийти з тіла" Це не завжди так, бо більшість ловить галюни, але вони ці виходи є. Тут знов таки треба обмовитись бо як ти можеш вийти із тіла коли мозок твій і є тіло - головний спонсор твого виходу. Поміркуйте над цим. Але повернемось на Землю. Ти можеш, навіть якщо і не разу не відьмак, гоняти свій бублик вниз та нагору. У кожного також є свій обмежений спектр. Наприклад якщо ти навчився контролювати свої емоції і вже не вони тобою, а ти ними керуєш - це ти просто розширив спектр своїх можливостей з тим бубликом, це ясно?? Наприклад якщо на верхніх шарах ти будеш докладати таких самих зусиль як і у фізичному шарі у тебе нехера не вийде, бо воно не катить. Ще раз. Коли ти мрієш про майбутнє, ти багато зусиль докладаєш?? Ні!! І це правильно, так воно працює. Саме так у твоє життя приходить те про що ти мріяв. А тепер уявіть що це не мрійництво а потужна, я б навіть сказав холерично-психіатрично-фанатична молитва. Що воно буде?? Буде хуйня. А що байбл сез?? Божинька каже що багато може посилена молитва праведника. Класичний приклад божественного піздєжу, як вони розводять лоха на енерджи. Бо бажання і грішника і праведника збуваються  Так працює всесвіт і обриган божинька тут не до чого. Бо якщо б то було правда, добрих людей було би значно більше, а так ми бачимо що якийсь маніяк мріє вбити жінку/дитину і його мрія збувається.  Це ясно?? Де докладати зусилля а де не треба?? Тут є тільки один рецепт - розвивайтесь, коли ви досягнете необхідного розвитку ви все це самі відчуєте, і не треба візуалізацій, долбоєбацій та іншого самонавіювання. Тільки правда!!))

3. Останній. Частота вібрації бублєга. Це ключ. Коли ти захворів що ти робиш?? Ти зцілюєшся. Страждаєш, температуриш, але тримаєшся. Це і є праця на нижніх шарах свого тіла, з низькою частотою хвилі, а є і ще нижчі.Там де люди не живуть, онлі сапрофіти. Саме тому вони і розкладають тіло людини бо вони можуть там жити а ти ні. Лови частоту, поки не спіймав її, ніяких зусиль, а як спіймав - докладай потрохи, але не сильно, щоб тебе не викинуло.

Так то малята, всім рамштайн!!

4 коментарі:

  1. Відповіді
    1. гроші не потрібні, якщо їх нема, влаштуйся перекладачем, екскурсоводом, круп'є насамкінець і вали в свій ізраель)) та отримуй ще за це гроші.

      Видалити