вівторок, 29 січня 2013 р.

Позбавляємось "треба"





Треба - знищена енергія.
Є бажання, а є обов'язки. Що таке обов'язок?? Це коли твій час, твоя енергія, твоя доля тобі вже не належать. З якихось причин вони
належать комусь або чомусь. У совків, а ти такий є генетично, слово "треба" було дуже важливим. Тоталітарна секта розміром з 5ту частину суходолу існувало саме за рахунок цього треба. Не тільки совок, візьміть Японію, Корею (яка вам більше подобається), чайнатаун, будь яке "чудо має звичайну сумну складову - пройобані душі людей, яких переконали що "треба". Якщо ти дозволиш "треба" керувати своїм життям - знай ти просрав його бездарно, проїбав своє життя. Є два типи треби, коли тобі кажуть та коли ти сам собі кажеш. З першим все ясно, коли кажуть "треба" відповідаєш їм - виконуйте. Все просто. А от з другим значно важче. Ця підлість непомітно підкрадається поміж звивин мозку головного. Ти кажеш собі - треба спати, а спати не хочеться, а ти кажеш - треба, бо завтра ТРЕБА рано вставати на роботу. Ти і не помічаєш як ці треби наче ланцюги сковують твою крилату душу, перетворюючи її на огидну черепаху яка повзе по життю у багні, замість того щоб легенько парити у повітрі. Тобі все ясно?? Саме тому що ти сам привчив себе до цієї командної строки, коли тобі кажуть треба - ти рвеш ас-фальт з низького старту. На процедурку!!

Людина "треба" - напружує.
У житті кожного була людинатреба, вони нагружають, навіть якщо у тебе і було бажання щось зробити, коли прийшла людинатреба та гаркнула на тебе, бажання тікає, енергія тікає, бо вона знає що її вб'ють, читай вище. Що робити?? По перше, сам не будь мудаком. Коли ти кажеш комусь треба і він біжить ти отримуєш демонічне задоволення, переживаєш своєрідний темний екстаз з того що маєш владу, це перший крок у прірву, де ти перетворишся з людини на нелюда. На огидного монстра який тіки що і може як маніпулювати наївними лохами. Перетворишся у такого собі паразита кровоссального. По друге, оминай таких людей. Якщо ти попадеш у сітку такого паразита, вирватись з неї буде дууже важко. Якщо навіть і вирвешся, отримаєш добрячі рани, шрами у душі, які будеш носити все життя. Тому просто оминай, бережи свою волю, а вона збереже тебе.

Світ "треба".
Треба рано вставати, бо треба йти на роботу, бо треба виконувати свої обов'язки, на роботі треба випити шкідливої кави, бо без наркотику не витримати, треба у заторах та смердючих маршрутках їхати до дому. Дома треба готувати щось, трохи відпочити бо завтра треба вставати. І так без кінця до кінця.

Тому що тобі так треба ©

Ти живеш у світі треба, але ти дійсно впевнений що воно тобі треба?? Може це навіяне?? Подивись що ти матимеш після того як скінчиться цей біг хом'ячка у колесі - старість, хвороби, смерть. Це твоя ціль, твоя мета?? Може є сенс замислитись та зупинитись??

Кому треба?? Навіщо??.
Якщо тобі це не треба, а ти живеш у цих требах, кому воно потрібно?? Як би з цим було легко справитись, отак просто прочитавши бармушин пост, то звільнились би вже мільйони. Поки що бачимо що навпаки. Є дві крайнощі, як завжди у кожної дороги два узбіччя. З одного боку чорнобіла маса офісного планктону, з іншого кольорові, безвідповідальні хіпани, з немитою головою, бомжі, їбануті всіх видів та мастей, крішна-їди бля)) Істина як завжди по центру, в сірих напівто-нах. Як стати вільним. при цьому не втратити достаток та не перетворитись на їбаната?? Це трохи складно, але якщо тобі це буде не треба, а ти цього забажаєш усім серцем, це можливо. Почни з того що вполюй мисливця. Почни спостерігати як працює це липке та цупке павутиння треб. Побач свої слабкі місця де лялькарі прив'язали тебе до лялькового хреста. Почни спостерігати за іншими бо так легше, потім за собою, потім почни видаляти ті гачки. Аналіз, це так звана мертва вода, вона тебе зцілить але не оживить.

Творчі люди.
Як себе оживити?? Як знайти в собі сили жити, коли тобі вже нічого не треба?? Я тобі дам підказку.

Тобі треба відштовхуватись від серця, а не від розуму.

Підловив вас на треба у попередньому реченні?? Проковтнули гачок?? Таак)) Тобі не треба!! Чекай на бажання серця. Це ключ. Спочатку серце, потім розум. Розум без серця тебе перетворить на чорнобілу зебру, серце без розуму на їбаната івановіча. Тому чекай натхнення та перетвори алмаз бажання на діамант розуму. Саме цим займаються успішні творчі люди. Всі відповіді, вся наука прихована у твоєму творчому Я. Почніть щось творити, практика саме у цьому напрямку допоможе тобі досягти волі. А як вам відомо - воля або смерть.

Пильнуйте себе янголята))

1 коментар: