середа, 23 січня 2013 р.

Для чого вигадали секс??



 Пана Фройда часто звинувачують у пансексуалізмі. Звинувачують звісно невдахи, які намагаються за рахунок чужої слави набрати собі трохи популярності, або невігласи які і гадки не мають що це взагалі. але люблять всунути "фройд плаче"
не розуміючи що він плаче з їхнього обскурантизму.

Ми з вами, любі друзі "не такі", як каже одна мікроблогерша зі славетного міста Черкаси. Ми слов'яни, у нас того пансексуалізму на роду написано стіко що не тіко Фройд курить, але і Юнг стоїть поруч та просить у нього затягнутись сигарою.

Візьмемо хоча б наш Великдень, не християнство, ні комунізм не змогли вичавити священне бажання слов'ян вклонятися хую з яйцями, і так, ота біла рідина на кулічу самі знаєте що. Та і не буква к там повинна стояти на початку)) От вам і Великдень - найголовніше свято і його символіка, і це так.. один фрагмент багатої української культури. Освячують того хуя, яйцями міряються  а потім хтиво то їдять)) Жах)) Купайло наприклад, теж гарне свято)) Нащо це все?? Навіщо секс взагалі?? Я вам дам головну відповідь, а ви поміркуйте над цим.

- Нащо воно?? Ото труться один об одного слину пускають, штрикають туди сюди, нафіга??
- Щоб було.
- Що було ЩО??!!
- Фсьо!!

І це істина у кінцевій інстанції. Все через секс. Хочеш ти це визнавати, чи не хочеш, може ти хочеш брехати собі і людям, або не хочеш, але все одно брешеш.. все це не має значення, тому що секс це фсьо, а ти лише порошинка на тлі історії, випадковий результат того СЕКСУ, який є все.

- Хто створив людину??
- Секс
- Що є найвищою насолодою??
- Секс
- Що стоїть за будь яким мотивом??
- Секс, секс секс і манюня сєкас.

Так було, так є і так буде. Що на це можна сказати?? Їбіться мої дорогі як найкраще, як найчастіше  поки маєте таку можливість, їбіться так щоб вас від того сексу вже воротило.  Їбіться поки молоді, поки ще в соку, коли старі, товсті, кістляві  будь які. Знайдіть собі партнера і вперед. Не влаштовує?? Шукайте іншого, як знайдете кидайте цього і їбіть, або не кидайте їбіть обох. Поки ви живі, поки у вас є така можливість не витрачайте її на холодну постіль та "рукодєліє. Знаходьте когось і давай давай. Чому?? Бо тільки через секс ти можеш осягти всю сутність свого буття. Бо секс це космос.

Виведемо секс за межі банального сприйняття, про задоволення або розмноження. Що це?? Це в першу чергу поєднання двох енергій. Поєднання енергій не тільки тоді коли ти поставив її раком вхопив за волосся і трахаєш так що аж гай шумить а вона кричить - ще, ще!! Не тоді коли вона осідлала тебе як коня і танцює на твоєму хую дикі танці, а ти тримаєш її прекрасні груди і п'єш, п'єш ту насолоду. Ні. Поєднання енергіями починається з того як ви перетнулися очами, коли ви тягнетеся один до одного руками, дотиками, коли ви торкаєте волосся одно одного. Так само як рослина тягнеться до сонця, як мінус притягується до плюса. Так саме і ви дві енергії тягнетеся один до одного щоб отримати що?? Правильно секс. Поєднатися з космосом у єдиному пориві, стати однім цілим з ним у хвильку оргазму, спалахнути, відчути себе цілісним зі всім світом.  Прокричати що духу -  я тебе люблю, не тільки своєму хлопцю чи дівчини, всьому світові.

Ви мене зрозуміли?? Йдіть виконуйте!!

Псю: для особливо просунутих, спробуйте займатись сексом не займаючись сексом. Якщо ви це зробите та у вас воно вийде, вам відкриється абсолютно новий, дивовижний світ.

3 коментарі:

  1. смотрю за дамами и вижу красивую оболочку, а души там с гулькин х..., и тогда я понимаю, что физиология животная физиология - это не удел просветленного мужа..

    а вот ты встречаешь ГЛАЗА, такой богатой души, шо и секса не нада... но таких тут оч. мало.

    ВідповістиВидалити