неділя, 20 січня 2013 р.

Чоловіки та жінки - дві різні раси??


Традиційно вважається що Гомо Сапіенс це одна раса у якої є самці і самиці. Так то воно так, але не зовсім. Я вам скажу що
це дві різні раси, які живуть разом у симбіотичному зв'язку та наведу декілька доказів.

1. Жінки передають унікальний генетичний "пакет лише донькам, це не передається народженим хлопчикам. Я таке чув (і знаю) але не спець, так що тут можете сміливо кинути капцем.

2. Жінки находяться на шпальту вище за чоловіків на еволюційному ескалаторі. Декілька прикладів:
а) Ви чули колись щоб чоловіки кричали під час переляку?? Ні ми лякаємось мовчки. А бабИ видають огидний виск)) який миттєво мобілізує усіх оточуючих.
б) Жінок більше, значить вони краще виживають.
в) Жінки краще соціалізовані, легше знайомляться, легше спілкуються. Це все еволюційні надбання, можна багато ще писати але сенсу нема.

3. У жінок і чоловіків різне завдання - народити нащадка чи самореалізуватись, досягти успіху у своїй справі. Для хлопчиків є нормальним питання ким будеш, дівчат зразу орієнтують на шлюб.
Подивіться на це з такого боку - жінки домінуюча, іноді навіть паразитуюча раса, чоловіки - обслуговуючий персонал, робочі мурахи, мурахи солдати тощо. Тут може бути довга бесіда про те хто кого експлуатує, але я вам доведу що таки жінки)) такида.

4. Чоловіки та жінки живуть у різних умовах соціального договору, наведу лише один приклад, а їх тисячі.

Не можна бити жінку.

Це така установка на добро, яка сприймається як щось нормальне. Це звісно дурня. Уявить собі двір у якому два хлопці будуть битися, але раптом один каже: стій!! я альоша а альош бити не можна!! Дурня?? - Дурня!! Не хочеш щоб тебе били не вийобуйся. Все просто наче, ну ми так хлопці живимо, але ні, дівчата отримали владу яка дозволяє їм виєбнутись та не отримати, бо айайай. Нічого не нагадує?? Правильно, таке можуть дозволити собі лише депутати з їх недоторканістю, вершина соціальної ланки. Ще є питання??


Я цей список веду давно і там значно більше того що написано згори, тому я використовую саме такий ракурс, це дві раси які у ході еволюції поєднались у симбіотичній,  поки нерозривний зв'язок, але ми різні, комплексно не схожі один на одного. 

9 коментарів:

  1. а вот хотела спросить Умного Барму - всякие феменистки, которые до сих пор борятся за всякие права - это обижаные жизнью тетеньки..?? ну в темные века понятно.. времена были суровые без карсета в котором кости деформируются ни шагу и математику учить не зя было с физикой только домоводство.. а сейчас то они чего бунтуют...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Натура така склочна, треба комусь псувати нерви, бо не заснуть. Ще хочуть отримати додаткові соціальні бонуси, про це я писав. Легше наприклад застовбити собі квоту у парламенті ніж добиватись цього важкою працею. Особисто я, наприклад, у роботі віддаю перевагу жінкам, так, у них є недолік, емоційна нестабільність, але натомість багато переваг перед чоловіками.

      Видалити
  2. Відповіді
    1. Жінки більш посидючі, у них збалансовані особисті амбіції, не міряються хуями. Вони більш прискіпливі до деталей, багато чого, я ж кажу наступний рівень еволюції у порівнянні з чоловіками.

      Видалити
  3. ясно, мерсибо за развернутый ответ))

    ВідповістиВидалити
  4. эээ... а вот и я)

    може то просто можно воплощаться то в женском теле, то в мужском? в одном разе прокачиваешь одно, друго раз другое? не?

    ВідповістиВидалити
  5. т.е. как попы говорят, один раз и все либо в плохой мир либо получше:?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нащо ти тих попів слухаєш, вони собі ради не можуть дати, де там людям допомогти чи навчати, все своє ти передаси нащадкам або не передаси, справа твоя.

      Видалити