середа, 16 січня 2013 р.

Декупаж по шкірі




Декупаж по шкірі досить перспективний напрямок, бо він дозволяє зробити для себе яскраві речі, які стануть частиною вашого образу. Якщо з декупажем та розписом меблів, тарілок, гурток  все давно відомо, зі шкіряними виробами все трохи складніше. Головний нюанс у тому що матеріали які ви будете використовувати повинні бути еластичними.

Я принципово не хочу випи-сувати складові мого "рецепту, на те є декілька причин. По перше мені за ту рекламу ніхто не платить, по друге не завжди у вашому регіоні представлені ті виробники, ну і головне - експериментуйте!! Вигадуйте своє, робить помилки та виправляйте їх, бо це бьютіфуллайф))

Як перевіряти матеріали на еластичність вам підкаже Баба Лєна у цьому захоплюючому відосі.



До справи. Була поставлене завдання купити у подарунок дівчині чохол для смартфона. Бездарні вештання по магазинах результату не дали, несмак та томлєнієдуха. Тому я обрав якісний але похмурий чохол і вирішив зробити йому декупаж повністю. Художнє рішення дуже просте, телефон білий + дівчина любить айстри. Ось таким він був (тиц на фоточку)



В процесі


В цих ваших інтернетах безліч порад та майстеркласів горе-майстрів.  Забийте у пошук декупаж по шкірі і вам вистачить на довго. Тому розкажу лише один бармасекрет,  як ви знежирели поверхню та перед тим як хочете наносити ґрунтовку, не полінуйтесь трохи пройтись шкіру наждачкою, нульовкою. Це забезпечить вам кращу адгезію декупажних матеріалів з поверхнею шкіряного виробу. 

Ось він Абсолют краси і стилю, на який я витратив два дні неспішної, необтяжливої праці.



 Прошареному юзверю який набив собі руку на обкладинках для паспорту раджу не зупинятися і йти далі, ось такі гарні речі можуть з'явиться у вашому гардеробі завдяки отриманим навичкам. 
       


3 коментарі: