четвер, 2 серпня 2012 р.

Таємниця музики та співів

Нащо ото всі ваші ю-труби, гігабайти на плеєрах та жорстких?? Навіщо оті затички до вуха, та пику цеглиною?? Нащо оце співає



вам Півторипавло, Віктор Вікторович про якусь там Кубу, яка начебто рядом хоча далеко??

Який у цьому всьому сенс??
Питали - відповідаємо.
Вся халва у тому що музика має на тебе охуітітєльний вплив. Все.

 На цьому палку КЕПську проповідь можна було б закінчити, хто зрозумів той і молодець. Але ні, ми підемо далі на зло нашим ворогам, або на сміх курям, далі буде видно..

 Все це почалось дуже давно, ще у наших тваринних пращурів які вили, цокотіли, гикали, хикали, булькали, коротше як могли так і співали. Це все було ще задовго до того як з'явилось Слово Людини, яке розпочало нову еру у комунікаціях між істотами розумними та недуже.
Коли ж люди наговорились під зав'язку, вони побачили що їм чогось не вистачає. Чогось більшого за балачки, що їм не вистачає чогось глибинного,  магічного. Перши схаменулись шамани мама, вони почали знов вити, цокотіти, гикати, хикати, булькати та гупати у бубен. Це все називалось "розмови з духами", бо мало на людей потойбічний вплив. Потім з'явились музики, потім Кобзарі, а потім дімабілан та поплавський які підірвали довіру людства до цього священодійства.
У чому полягає технічний аспект впливу му-зла, на твою свідомість і не дуже?? Так, правильно, все діло у синапсах мозку головного. Вони тебе чують, чують твою музику нутрощів, храпіння та пердіння. А коли щось виє, цокотить, ги.. *ну ви зрозуміли* ззовні - мозок прислухається бо те що ззовні незвичне і опасностє. Це завжди працює. Ну з часом всілякі хитросраки навчились цим користуватись, а піпл почав балдєть на фестах і просто так. А тут ще кібернетика допомогла, напхавши в ці ваши інтернети стіки музики різноманітної що життя не вистачить все переслухати. От і перетворилось сучасне людство на шаманів самим собі. Сидять оце, пальчиком смикають, мишу "тєрєбят і кайфують. У чому кайф??

музика надихає

Як казав класик - нампєснястроітьіжитьпамагаєт. У чому суть цієї пісні натхнення та наснаги?? Як кожне інше натхнення - це вприск енергії з вашого несвідомого до свідомості. Цей механізм лежить у всіх тих пунктах які ми пережуємо нижче, тому запам'ятайте. Коли зв'язки твоїх синапсів втрачають процес, нема їм що робити, або втомились від одноманітності, ти так кляц - і пішла енержи у мозок, мозок тобі дякує, наркотика вприскує, тобі кайфова і балдьожно.
Все ясно?? Слухайте музику яка вас надихає, бармоодобрямс.

музика тішить

Коли серце твоє сповнено туги та печалі, коли тобі галимо.. а галимо тобі завжди по одній причині - ти відчуваєш як енергія полишає тебе, ти так кляц і замість відтоку отримуєш приток. Тобі кайфово і проблемки начебто відступають, страх уходить, важливість того лайна у якому ти живеш знижується.  Слухайте музику яка вас тішить, бармоодобрямс.

музика структурує

От не вистачає тобі структури, розплилося ти як кволе гівно на сонці, паруєш, а що далі робити - біс його знає. Що це?? А ось що, не вистачає тобі ладу, безлад суцільний. Ти так кляц, а музичка воно що?? Воно ж лад страшенний. Гармонія, сім нот - веселенький компот. Структурує. Думки ладнаються, мозок прояснюється, хороше на душі. Слухайте музику яка вас структурує, бармоодобрямс.

музика допомагає руйнуватись

От бува таке, що все заєбало і нема бажання далі жити. А ти так кляц, врубаєш музичку "соотвєцтвєнную, а там "воплівізгибєсовщінка. І так класно тобі стає що ти палаєш у тому чорному вогні саморуйнації. Кльооова, весело, начебто ти не один ідіот такий, а тисячі вас, ім'я вам легіон (с) І вже не больно, погано що не больно (с) *як ці ващі (с) саєбалі))*
Як каже класик - помирати так з музикою. І це дійсно так, бо навіть покійникам там щось грають, хоча їм пофіг, бо "мьортвиєнєпатєють.
Слухайте музику яка вас руйнує, бармоодобрямс. Ібонєхуй вам землю топтати, нехай прийдуть кращі за вас.

Адьос амігос.

Немає коментарів:

Дописати коментар