субота, 7 липня 2012 р.

Модель




 Пропоную до вашої уваги нову модель стосунків ч/ж Задача цього проекту не більш не менш - створити ідеальну пару, відштов-хуясь від якої людство зможе робити що завгодно, але ідеал повинен, не може не бути.

 В основі цієї теореми ми маємо ідеального чоловіка і неідеальну жінку, бо таких жінок технічно не може існувати. Що таке ідеальний чоловік?? Це хлопець приємної зовнішності, розумний, успішний, з тонким почуттям гумору. Він до нестями, романтично і ніжно кохає свою Єдину і тільки її, навіть по інтернетах на цицьки не дивиться, все сохне по своїй красуні. Майже кожен день дарує їй цукерки та квіти. Коротше ідеал як він є. Далі його дівчина, вона безумовно класнюча але вона жінка, тому має закладені в неї Матінкою Природою характерні вади, і головне - Йому воно таке надо, цим своїм "характером Вона перетворює ідеальне життя свого хлопця у щось чудове, неперевершене, щось дуже романтичне і емоційне. 

Що за вади??

Природне божевілля.
Жінки від природи божевільні, як що їх залишити на самоті, вони почнуть потрохи а потім недужепотрохи сходити з розуму. Заспокоюється жіночка тільки коли поруч є її коханий і вона може міцно тримати його руками самі знаєте за що. Але!! Це божевілля нікуди не подінеться, вона щиро, від чистого серця поділиться їм зі своїм хлопцем, і не тільки під час пмс або вагітності, кожен день. Повторюсь це прекрасно. Саме це легке божевілля створює пречудову романтичну атмосферу у стосунках. Але тільки поки це легке божевілля, бува що воно скочується у важкі форми з якими хлопець нездатний впоратись. Бо якщо дівчина захоче саморуйнуватись, захистити її від цього не можна. Не можна захистити когось від самого себе. Я кажу не про дурощі типу - фу яка я товста (з явними ознаками дистрофії) або у всіх вже є дитина, а мій досі не хоче. Я про реальні психози. Отак серед ясного неба, все прекрасно і зненацька - бац і все погано. Звідки це бажання саморуйнуватись і руйнувати все навколо себе?? Просрати всі полімери, а потім відгризти собі два лікті, бо очухалась коли втратила?? Це науці невідомо. Є теорія що це компенсація, зворотня сторона Місяця - смерть, яка закладена в ту хто дарує життя. Але нам це неважливо звідки воно, нам важливо що з цим робити.

Постійні провокації.
Жінки побудовані таким чином що вони постійно провокують своїх чоловіків. Це необов'язково негативні провокації, я взагалі. Коли чоловік хоче пива він мовчки встає і йде у магазин. Дівчата ні, вони скажуть: ой так пива щось закортіло. Ага, скаже чоловік і далі буде сидіти. Потім так хуяк - сльози та істерика:

Ти мене більше не любиш!!
Чому?? О_О
Ти не сходив за пивоми!!
О_О Так ти ж не просила??!!

Дівчата зараз скажуть що такого отвапщєніразу нема і взагалі вони пива не п'ють, але ми то з вами знаємо як воно насправді. Але це не найгірше. Дівчатам постійно треба щось змінювати у житті, така мінлива природа в них, навіть якщо все прекрасно і те що краще  - ворог того що добре. Нехай буде гірше але інше!! Це їх девіз. Звісно чоловіки таке довго не витримують і рано чи пізно забивають болт. Саме страшне починається тоді коли жінка розуміє що її провокації не діють. Що навіть з себе вивести чоловіка не можна. Вони його списують з рахунку, а нам важливо як цього не допустити, що з цим робити.

Швидка адаптація та постійне вимагання більшого.
Жінки дуже швидко адаптуються. Ось вчора вона була сором'язливою дівчинкою з бідної сім'ї, а сьогодні вона вже розсікає по Хрещатику у кабріолеті і дивиться на всіх згори. Не розуміючи що має все те тільки тому, що її покохав хлопець. Не тому що розумна або успішна, просто її люблять і хочуть бачити заможною та щасливою, щоб оченята сяяли. Але цього замало, особливо коли все те отримано на халяву і ти не знаєш ціну грошей зароблених трудом. Висока адаптивність дозволяє жінкам швидко опановувати своїх чоловіків та ефективно, але таємно їх експлуатувати. Саме ця експлуатація є основною темою бесід між донькою та мамою. Звідти така любов до тещі. Зауважте що жінки майже завжди ставляться до свого хлопця з посмішкою наче до дитини. Якщо вона ще при цьому його не поважає, а це в більшості випадків так, це спотворює відносини. Проявом такої неповаги є глузування та обговорення вад свого чоловіка з навіть не подругами.
Це невеличкий список цікавинок які приховує втаємничена дівоча душа, список можна продовжувати, але нам потрібно вирішити що з цим робити.

Пропоную таке - жорстке домінування з боку чоловіка, без права на втечу. Щоб не лякати феміністок ще раз повторюсь. Це теоретична модель, яка повинна вирішити що робити коли чоловік ідеал а його дівчина його тролить. Розлучення нас не влаштовує, бо ми створюємо ідеальну модель - вони шалено кохали один одного все життя та померли в один день.
Ніхто не може покинути один одного бо у такому разі він вкраде частину душі, життя, любові свого коханого або коханої. Так як хлопець ідеал і він не може покинути, розлюбити свою дівчину, йому залишається тільки одно - вбити її.  І це ключ.

Якщо наша неідеальна дівчина буде усвідомлювати надягаючи фату що фраза: "Доти поки смерть не розлучить вас" це непросто слова, це вирок і добрий блиск у очах коханого зайвий тому доказ. Вона буде мати повне, гармонійне світосприйняття. Чакра саморуйнації в неї розкриється та стане все на місця.  Я не кажу що хлопець буде терпіти, терпіти поки не побачить у дзеркалі синю бороду, ні. Я кажу що він буде робити їй масаж, чи як кажуть ББПЕ, кожного разу коли вона буде починати саморуйнуватись і руйнувати.
В котрий раз повторюсь для переляканих, у нашої пари пречудові стосунки, сповнені романтики та щастя. Але кожний раз коли зненацька наша дівчина буде робити лице наче всралася, вона зразу буде отримувати на горіхи. Це не обов'язково будуть тумаки, нехай самі вирішують. Але це буде завжди жорстка, агресивна відсіч. Таким чином, ми вбиваємо двох зайців, дівчина отримує те що заслужила та задовольняє своє бажання бути зруйнованою. Ідеально!!

Звісно такі стосунки, можуть бути основані на домінуванні чоловіка, про партнерство не може бути і речі. Але ми ж знаємо що він у нас ідеал, тому ми за нашу ідеальну пару спокійні, щастя їм і здоровля, дада племінників.

8 коментарів:

  1. на моє переконання Ч і Ж - це антагоністи, суть їх природи - у наявності контрадикторних протиріч між ними. це - два полюси, два протилежних світи, а ніяких не дві половинки як стверджує заюзаний стереотип. так, іноді Ч і Ж доводицця співробітничати, оскільки їх життєві цілі пересікаюцця через природне підґрунтя їх існування, проте це не виключає того основного протиріччя, пор яке я говорив спочатку.
    тому, виходячи з цього, жодних ідеальних пар бути не може, оскільки ворожі субстанції мають конфліктувати між собою, а не співпрацювати. хоча я допускаю, що можуть бути і відхилення від загальної норми, як правило, це - сім'ї східного мусульманського типу)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, цікава думка.. Як Ви вважаєте, дитина яка виросте в умовах постійної конфронтації, може бути психічно здоровою??

      Видалити
    2. не треба розуміти ті протиріччя, про які я говорив у буквальному сенсі як "конфронтацію". та контрадикторність, яку я мав на увазі - це речі такого порядку як "ніч-день", "вогонь-вода", "небо-земля"
      ну а діти виростають такі як і мають бути, бо як жеж інакше?!)))

      Видалити
  2. Я згідна майже з усім, крім того, що треба давати жорстоку відсіч. Я володію майже усіма ознаками описаної тобою жінки, більш того - я творча жінка, це усе подвоює :) але якщо дати мені відсіч, я не стоятиму чемно, тож у моєму випадку чоловік, який гідно приймає удари неідеальної жінки - найкращий герой.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за коментар. Ну цю модель не обов'язково приміряти на себе, це ідеал. У рамках цього ідеалу у жінки вибір не великий або прийняти відсіч або буди повністю знищеною. Тут її повинне врятувати все таки любов та бажання бути щасливою разом зі своїм хлопцем.

      Стосовно тримати удар - воно має накопичувальну форму, або накопичиться та виллється у фінальний льошкандаль з перепилюванням тумбочки або вдарить по чоловіку, який зламається та перетвориться на ганчірку. Звісна до такого дівчина втратить цікавість хоч і сама винна.

      Видалити
  3. хуже для девушки не когда он бьёт, кричит и ругается, хуже - когда он расстраивается или огорчается.
    SJ

    ВідповістиВидалити