субота, 7 липня 2012 р.

Примітив = Маса


                                                                що на картинці??

Часто-густо можна почути ремство не бидла на адресу масового "культпросвєта. Особисто мене як архітектора ваших життів завжди дратувало оця інтелігентська пафосність.
Яка різниця між бидлом та небидлом якщо принципи
та процеси ідентичні??
Різниця лиш у тому що бидло люто дрочить на те, на що у небидла вже не стоїть. Якщо на це подивитись з боку, то саме круте небидло робить те саме. Особливо це помітно у двутисячних роках, коли людство зупинилось у виробництві креативу та почало "тщатільнопєрєжовивать" те що висрали покоління 60х, 70х 80х та 90х років минулого сторіччя.
Дабстеп кажете?? Це кволий мешим якій у нас пацани танцювали на Хрещатику у 80х, ґіпстери?? Ломографія?? Обламайтеся дітоньки, це нікому не цікаво, це вийшло з моди 30 років назад.
Де небидло?? Хто бидло?? Всі ми одним "міроммазери.
Тому абстрагуємось від цих цікавих процесів, вийдемо із натовпу струнко крокуючого в нікуди та спробуємо це проаналізувати та усвідомити. 
Умовно культурні процеси можна поділити на прості та складні. 
Прості процеси завжди користуються підвищеним попитом, бо думати не треба а треба "братьібалдєть. Чим складніший процес тим більшого він вимагає інтелектуального та емоційного напруження. Тепер дивимось малюнок падлопікасо. 




Це типу структура стрічки Подій. Її можна притулити до часу, до емоцій, да хоч до сраці. Вона повсюди буди працювати, тому що це один з базових бармазаконів всесвіту. 


А - період розігріву процеси великої складності, які спрощуються та набирають вагу. 
Б - період  "кипіння, бурління, роїння як хочте так і обізвіть 
С - період застигання, процес втрачає вагу, масовість падає.


Хто з вас цікавиться містикою, знає хто такий Уроборос
 Жовтеньке то голова, красненьке серце, голюбеньке хвіст будь якого процесу.
Так воно все хуярить, хош ураборосом назви хош Стрічка Мебіуса


Нагадаю ми це бачимо тільки тоді коли над процесом. У самому процесі ми того не бачемо бо засліплені. Тре мати неаби якій лейвел свідомості, щоб шаритись і при цьому ще це все усвідомлювати. Тут все ясно??


Тепер уявіть що та стрічка не з жидівської георгієвської лєнточкі аз тисячи ніточок, кожна з якої чіпляється за ваші нерви, даючи можливість відчувати ту чи іншу частину процесу. Іншими словами модель та сама а твоя здатність відчувати гостро, гаряче, ту чи іншу подію, та ігнорувати інші залежить від твоєї прописки у координатах всесвіту. Все ясно?? Питайте якщо ні. 
До чого я оце все веду. До того що нема ніякої різниці між людьми, нема конфлікту технічно, бо то все те саме. Є тільки різні погляди на одне те саме і погляди ті в решті решт ті самі, але люди засліплені і цього не бачать. Тому починають воювати один з одним. Саме тому всі релігії якщо не брати їх маркетингову частину закликають не сратися а поєднувати зусилля, для духовного прориву раси. 


Подумайте над цим. Нема ніякої різниці між тобою і гопником якщо ти так само як він среш цеглиною, душиш прямою кишкою ближнього свого, за кульок сємак або за виконання тієї чи іншої партитури. Салют.  

2 коментарі: