пʼятниця, 6 липня 2012 р.

Роз-мови


Україна весь час потерпала від загарбників. Турки, москалі, поляки, кого тільки не набздєло на наші чорноземи та цінні копалини.. Серед загарбників
були і розумники, які для підкорення нашого руського народу використовували найефективніший спосіб - знищення національної культури та в першу чергу мови. Але це знущання відчували тільки ті покоління які це пережили, для наступних це ставало нормою. Так само як є нормою роССейскій суржикоязиг на сході та полонизми (від слова полон) на Заході. Що з цих "двохзол" краще??
Нічого, розумні люди з "двохзол" ніколи не обирають. Традиційно вважається що западенське краще бо воно більш патріотичне та хоч яка не яка українська, а не язиглєніна.
Є звісно і винятки. Наприклад таке:
Місцини де замість привітання на тебе шлють прокльони.

Слава Іссу!! Що там відповідати треба не пам'ятаю, чи то навіки шляпа чи що..

Штойта блядь???? Што ето за хуєта??!! Як можна було так деградувати, що треба зробити з головним моском людини щоб замість традиційного споконвічного привітання, та бажання здоров'я вона казала оцю мерзоту??

Що таке Слава?? Я вас питаю?? Відповідайте негайно??!! Якісь пусті балачки чи сакральне поняття яке було втрачено виродками великих пращурів?? Чим "слава лєніну" гірша за "славу жиду"?? Вважаю славу ленєну кращім злом бо воно не так виносить мізки.

 Є два види енергії доступної для людини: енергія життя - Жива, та вища форма енергії - Слава. Слави виробляють люди мало, бо для цього потрібно бути мега крутим магом. Хто не в курсі, усі чуда робляться саме на Славі. Саме тому пращури вигадали такий собі общак - скидатись тіми крихтами слави яку вони мають в собі. Саме тому всім селом казали: Слава+адреса, куди вони ту славу направляли. Це було священнодійство, робилось це дуже рідко, в особливі моменти. А тут що?? Замість здрасті отака хуйня??
Я вам кажу, якби Бармуша там жив, де отаку гидоту роблять я б точно утнув щось недобре.. і не одне.
Чим відрізняється українізація від дебілізації?? Українізація - це повернення до коріння, позбавлення, очищення від раку моск-офськой імперщини. А гринжоли - це дебілізація. П'яною впала - дебілізація. Депресивне фапання на важкі події минулого - дебілізація. Відхрещування від всього Руського - западенська дебілізація. Невже тут є ентузіасти які вважають що споконвічна Біла раса перетвориться на чорнявих коротунів які щось там лопочать триста слів в секунду, не зрозумієш чи то румини якісь чи венгри, ви вважаєте що це Україна?? Ніколи цьому не бути!!

Ви взагалі шановне панство визначтесь для себе, ви руські чи ви прийми, які витіснили чудо юдо в лаптях з бала-лайкой на північ до вічної мерзлоти, та зайняли їх споконвічні Руські землі.  Не подобається слово Малоросія?? Асоціюється з маленьким хуєм?? Підлікуйтесь, нарас-тіті, Ув.. Увм..Вм..увМкніть розум та згадайте що таке Мала тарасова Батьківщина або якщо кацап, що таке Малая Родина.

Тому, рідні мої, не займайтеся хуйньою, беріть лопату та давайте разом чистити ці наші авгієві стайні. 

2 коментарі:

  1. Я пытаюсь найти ключевые показатели социально-этического развития, которые будут позволять мгновенно определять принадлежность к тому или иному классу. Пока получилось 4 класса: не контролирующие; быдло жрать-срать-спать; спасатели-проповедники; самодостаточные эгоисты. Классы чуть обширнее названия, но имеют чёткую границу.

    Хочу написать модель общества, которая будет удовлетворять националистов, но без фашизма и основываться на свободе развития.
    SJ

    ВідповістиВидалити
  2. націоналізм так чи інакше буде наступати на інтереси прийдешніх націй. Взагалі в цьому і суть націоналізму, створити кращі умови для розвитку своєї нації.

    З класами ідея цікава підтримую.

    ВідповістиВидалити