понеділок, 9 липня 2012 р.

Чорна магія для чайників))




Ця тема потаємна, тому у слов'янських джерелах не шукайте, в нас їх не було навіть до того як христюки вчинили геноцид. Тому всі новодєли про Шуйний путь путіна, це здебільш фантастика, хоч і дуже популярна наразі серед придурків.
В давні часи радарі Чорнобіга розшукувались та люто випилювались з цього світу.  Але вони були, навіть серед козаків Козак= кош, кошак= Кощій (може хто не в курсі) Якщо цікавитись пошукайте у братів наших менших індусів про тантру лівої руки, культ Калі та Агхори
 там більше інфи для "любознатєльних))
Добре поїхали. Чому саме чорна?? Тому що якщо енергія має шуйне, лівостороннє обертання, вона тебе покидає. Саме тому космос чорний. Чорна магія це руйнівна традиція яка націлена на пожирання твоєї енергії, твого особистого світла. Слово магія це здебільш фуфло бо пращури наші не поділяли світ на магію та немагію, релігію та атеїзм. В них було цілісне сприйняття всесвіту тому зауважте це, я вживаю слово магія для зручності у "воспріятії сучасної людини, свідомість якої розтлили Гендальфами та Гаріпотєрами.   

Радарь (зарадити) волхв Бігів - людина яка є послідовником Біга - надлюдини яка досягла досконалості - завершила свій біг - коловорот.
Відьмак, відьма - люди які присвятили своє життя дослідженням, відають те що невідомо - (невідьмак) загалу. Відьмаки можуть продовжувати родову традицію, у гілці відьмацького роду врешті решт повинен народитись Біг, але вони їм не служать на відміну від радарів. Відьмак не може бути чорним чи білим, він може використовувати чорні чи білі знання.
У нас було два типи чорних радарів - Мари та Чорнобіга. Радарі Мари вклонялись жіночій природі Зла та були своєрідним похоронним бюро тих часів. Радарями Марени були жінки, плакальниці, вони носили чорне вбрання. Ще була одна культурап яка вкланялась Марі - ско-Маро-хи, але це окрема тема.  Радарів Марени хоч і побоювались але здебільш не чіпали, хоча і могли порубати у місцинах де тримались Прави, де людей не закопували а спалювали. Закопували виродків, таким чином відправляючи їх під землю - у чорну Наву. Прави-вірних спалювали, таким чином направляючи у Білу Наву.
Але, як там не було, чорне радарсьтво це теж наука та досить цікава, бо як вам відомо ламати не будувати , тому чорні радарі значно швидше досягали видимих результатів чим білі.

Але, є завжди цікаве "але", яке від неофітів Чорнобіга завжди приховують. Якщо ти вдарив перший, ти отримуєш певну перевагу, але ти завжди будеш винний - слабкий проти Прави. Саме тому кажуть що сила у Праві.

Що робити якщо ви зустрілись з чорним магом. В першу чергу не треба себе накручувати. Справжніх, академічних чорних магів дуже мало і вони ніколи про це не кажуть, ніколи. Якщо вам зустрівся ідіот який каже що він чорний маг або володіє чорною магією, то це якійсь школяр, щось на кшталт прищавого сатаниста, який якби справді познайомився з Сатаною, то тікав би звідти світ заочі . Ці фуфлижники можуть завдяки вашої вразливості та соматичним нахилам спровокувати якісь явища але то чиста психологія і сили там нуль. Якщо людині зі слабкою психікою сказати що йому пороблено і в нього заболить голова, то це справді може статися бо людина в це повірила. Академічний)) чорний маг не сприймає людей серйозно взагалі, вони для них м'ясо, як для тебе свинина. Потрапити у неприємність у даному випадку можна лише у двох варіантах, або ви йому сильно насолили, або він вирішив над вами зробити свій черговий чорний експеримент. Для захисту достатньо звернутись до свого Роду, або якщо ви християнин піти у церкву та шось там пошаманити, вас відпустить. Але не забувайте головне бармаправило, якщо ви пильнуєте свій духовний стан, все у вас буде гаразд, або як кажуть - як з гуся вода.  Якщо описати стисло, чорна магія це духовний бандетизм. У духовному світі теж існують свої поліцаї яке це діло відслідковують та карають за це боляче. За все своє життя і високу активність у світі езотерики, я зустрічався лише один раз з чорною відьмою, жіночка звісно малоприємна але нічого захмарного там не було. Звичайна гнила нещасна людина яка щось там трохи вміє та постійно живе у стресі.

Де можна почерпнути знання про чорну магію?? Єдине більш менш надійне джерело - народна творчість. Пісні, легенди тощо. Є ще джерело родової пам'яті та певні практики по відкриттю пам'яті свого роду, але тут воно не процює бо чорні радарі не мали дітей, тому їх нащадків не залишилось.
Колись у мене був такий період, що я активно займався екотуризмом та використовував першу ліпшу можливість поїхати у якесь глухе село, потрапити на якесь свято. Там я збирав, записував певні матеріали на яких і обсновував свої погляди. Одним з таких прикладів є досить відома народна пісня про Чорноморця - одне із імен Чорнобіга, від Чорний і мор. Чорноморцю приписують всі єпідемії та страшні хвороби, вважається що сильний радарь Чорнобіга може організувати потужну епідемію.

Сабж


більш сучасна версія 

Ця історія лягла в основу кацапської казки про Дідька Мороза (ще одно з імен Біга Пітьми) 

- хОлОднО лИ тЄбЄ дЄфАчкА?? хОлОднО лИ тЄбЄ сИнЯЯ?? 

У нашому випадку бажання дівчини отримати надприродну владу від Кощія закінчилось поразкою та призвело до горя. Наші північні сусіди у чорній магії досягли кращого результату. Юна сатанистка виконала весь обряд до кінця, отримала від Чорнобіга кошт та сили, які допомогли їй у класовій боротьбі зі "злою мачухою, яка витратила своє життя на те щоб вигодувати та поставити на ноги сироту. Що говорить нам про різницю у національних цінностях наших народів.

Ну думаю досить на сьогодні, бо тема дуже складна і звісно надіятись на те що я тут вам зроблю майстерклас з чорної магії нерозумно. 

Пильнуйте себе та шукайте Прави бо ми Біла раса, не в сенсі шкіри, а відносно наших духовних поглядів.  




2 коментарі:

  1. сприводу слабкої психіки та віри, подивилась кiно, в якому вiдображенно це - "http://my-hit.ru/film/13239" такий мiстичний початок iз реальним психозом кiнець.

    ВідповістиВидалити
  2. дякую ваша сірість, переглянемо.

    ВідповістиВидалити