пʼятниця, 13 липня 2012 р.

бажання чи Намір??




Звичайна езотерична попса, але таке відчуття що воно комусь потрібне.

Бажання - бо жадаю я. Людина сповнена
бажань. Бачить/чує/унюхало, як реакція - прагне володіти, привласнити. Бажання це морква за якою біжить віслюк. Найпростіший інструмент контролю, який давно та ефективно використовують маркетологи, політики та інша сволота. Бажання характерні людям з низьким рівнем свідомості. Якщо хтось зміг вловити або створити тобі бажання він захопив твою увагу, якщо захопив увагу - отримав владу над тобою. Достатньо створити павутиння, мережу пропозицій і ти гарантовано отримаєш певну кількість послідовників. Ефективно але сумно, не цікаво.
Також тре додати що люди які знаходяться у полоні своїх (хіба своїх??) бажань, постійно страждають між молотом та кувайдлом бажань/небажань. Бо небажання чогось, таке саме бажання, але навиворіт, жре не менше енергії та може статися. Єдина позитивна сторона бажання полягає у тому, що завдяки ньому можна пересилати свою енергію іншим у побажаннях, як кажуть: промені щастя або поносу кому що до вподоби. Цікаво те що тварини взагалі не мають бажань а користуються весь час наміром.

Намір - над міряти. Це наступна еволюція, коли людина починає розрізняти навіяне та внутрішнє. Внутрішня необхідність, чули таке??
Коли людина звільняється від рабства своїх бажань у неї вивільняється енергія, яка при незначних зусиллях транс-ворм-ується у більш щільну - ефективну.  Більшість намірив матеріалізується, це лише питання часу. Всесвіт не може протидіяти твоєму наміру тому змушений створити умови для його матеріалізації. У цьому випадку ти отримуєш владу над собою, своїм життям, всесвітом. Звісно з певними обмеженнями, але вони тимчасові, якщо ти будеш рухатись впевнено, границі будуть розширятись наче горизонт. Намір монополярний він звільняє людину від дуалізму бажань/небажань. Але намір не можна використовувати стосовно інших людей, бо це агресія і за це сірі зроблять вам айайайчик.

Що далі?? Далі починається щось справді цікаве. Бо коли ти усвідомлюєш свою владу, ти заспокоюєшся та починаєш роздивлятись що ж тобі насправді треба, до чого є сенс прагнути. Ти починаєш усвідомлювати своє Его.

Чого вам всім і бажаю *гиги*. Шануймося. 

Немає коментарів:

Дописати коментар