середа, 4 липня 2012 р.

Його Величність Лох М'який




 Якщо проаналізувати соціальні процеси як явище, то ми побачимо дуже просту схему.
Ядро спільноти формує пасивна частина людей які заклубочені вирішенням простих побутових питань -
як каже відомий анонімус Вадік Демчо - жратьсратьржать.
Окрім лохів *нехай буде так для перчику* є ще дві категорії громадян яких ми назвемо Білий та Чорний лицарі. (БЛ та ЧЛ) вони існують завдяки тому що у кожної людини у психіці є дві персони - Суперего (фройдізьма) та Тінь (юнгіанське). Я навмисно використовую терміни з різних напрямків бо так краще.

Отже. Ще раз - Лох має в собі зародиш БЛ і ЧЛ, ці зародки, коли лохи об'єднуються у масу створюють достатній енергетичний потенціал щоб сформувались особистості, які повністю візьмуть на себе ці ролі. Це до речі є формою психозу тому всі герої та антигерої трохи єбануті веслом. Уявили собі картинку?? Все ясно??

Отаким чином відбувається вся ота хуєта яку ви називаєте соці-умом. Маса, два плеча насоса та качєлькі, які викачують з тієї маси все - енергію, гроші, час та все інше. Так живуть всі і будуть жити завжди. Тому щоб ви не робили, буде те саме але у різних обгортках. Бо лох довго не витримує сірі будні, його підташнює, тому потрібна швидка зміна кольорових картинок. Чули таке??

- Живи яскраво не будь сірою масою!!

Саме про це і кажу. Гонять цю хвилю недоумкуваті БЛ, бо якби хтось знав що таке сіра маса, то язика прикусив автоматично. Але довго на енергіях БЛ, лох теж триматись не може, бо лоху хочеться розпадатись, йому хочеться трешу та розпусти. Ненадовго, так на трохи, але цього достатньо щоб підживлювати ненаситного чорного бро-нета та фатальну чорну бру-нетку.

Що з цим кволим гівном робити?? Спитаєте ви мене і я як завжди вкрай точно та стисло відповім.

Треба підвищувати свідомість особистостей, які складають колективне свідоме. Тре підвищувати рівень свідомого ефективного егоїзму. Це до речі мій особистий планетарний проект, якій вже має певний успіх і далі буде тільки гірше.

Що це означає??
Чим вища свідомість інди-вида тим важче ним маніпулювати. Тим важче ЧЛ тримати всіх у страху, та тим важче БЛ дурити народ та кидати його на черговий повітряний млин набиваючи собі кишені.
Чим менше буде кольорового несвідомого міщанського бидла тим важче їм впарити Настюпатапа та Поплавського. Чим менше бидла тим менше роССєйскього язига. Це зрозуміло??

Далі про егоїзм. Ми створили нову форму егоїзму який у корені відрізняється від паразитної форми в основі якої є обкрадання того хто поруч. Сірий егоїзм пропонує самодостатність як основу, з подальшим обміном за інтересами. Якщо сказати просто - хороше мені, то буде добре тому хто поруч. Погано мені - погано тому хто поруч.  невірьнебійсянєпрасі. Тихенько роби свою справу та буде щастя тобі та твоїм близьким.

 Саме ця ідея повинна врятувати людство від того насосу в який його втягнули сучасні Ієрархії.
Розриваючи його між темним егоїзмом та світлим альтруїзмом, ось вже на протязі останніх  трьох тисяч років.

Будьмо Гої!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар