вівторок, 3 липня 2012 р.

Розводи у світі сновидінь


 Світ навколо нас - це світ розводів. Все суцільний розвод. По перше тебе розвели у буквальному сенсі - тебе народили та не спитали хочеш ти цього чи ні. Це дуже підло насправді.  По друге народили щоб було кого розводити на енергію, час, гроші та інше майно.
Зараз попрошу всіх "нєсогласних встати і піти. Якщо ти не згоден з тим що написано згори просто стань і йди. ВСТАТИ!!!! ГЕТЬ ЗВІДСІЛЯ!!!!


 Вони пішли?? Ви не подумайте нічого такого, просто ті люди.. їм ще потрібен час, не
хочу їх розчаровувати. Теоретично можна створити спільноту, де розводити не будуть, але це у теорії. На практиці такого нема, і всі спроби зробити таке в кінці кінців, виявлялись мегакрутим розводом.
Цим просякло все. Родина, у якій батьки не приховують що народжують на старість, держава, де тебе обдирають як липку після того як ти отримав копійки від експлуататора. І все таке інше. Але сьогодні ми говоримо про те як тебе розводять уві сні жителі Нави. Назвемо їх Навичами. Як потрапити у Наву?? Дуже просто, або заснути або увійти в медитативний стан. У такому випадку твій розум переходить в інший режим, і ти починаєш бачити, чути, відчувати паралельний нашому виміру світ - Наву. Всього їх п'ять: Ява, Нава, Права, Крива та Слава. Сьогодні здебільш про Наву та її жителів. Якраз сьогодні зранку наснився сон - класика жанру.


Сабж: Лежу я такий весь з себе голий і красивий у якомусь палаці, на ліжку, у коридорі. Тут зненацька почесна церемонія рулить - англійська Королева зі звитою, йдуть виступати десь на люди.  Але раптом (як побачили мене***) виявляється що в них нема, десть пропав головний чи паж чи генерал, який повинен був ту "Королеву супроводжувати, ну я такий лох красивий, кажу - тю, а давайте я вас ваше Високосте буду супроводжувати. Ну Королева така вся посміхається (ще б пак) - Тю, а давайте каже.. Ну я так собі вже якийсь прикид намалював, йдемо щось там щебечемо англійською. Але замість епічного балкону який знісся над тисячами жалюгідних рабів, щоб ти ручкою махав, а вони оргазміровали від твоєї мегакрутізни, ми потрапляємо за стіл *какгрустноиоченьобычновсевышло* Королева та починає так неслабо гримати виделками та тарілками, типу: жрачка!! жрачка!! Ну я намалював ** печеню, ще якийсь алкоголь, та щось не пішло тій Королеві,  захекалась, маше руками на мене дивиться - спасісохрані.**** Ну я звісно лох м'який давай її рятувати, а мінералки ніде нема запити, один алкоголь)) гиги, але ось намалювалась мінералка та я швидко відкрив та кричу їй - пий так, з горла, дав їй швиденько, а вона паразит такий попила і їй краще стало, потім ще якась халявшиця пролізла, типу подруга юності, сльози раптової зустрічі, але я почав вже сяяти, та через секунду прокинувся. 


Тепер теоретична частина з зірочками які будуть позначати ключові процеси у моєму сні. Що треба розуміти. Як я вже сказав що світом рулить хавка. Відповідно, відчуття голоду є головним кермом того керманича. Голод бува трьох типів, відповідно до тіл людини - фізичний, психічний (емоційний) та духовний. Духовний залишимо у спокої, на прикладі фізичного, роздивимось емоційний, бо це ключ до розуміння сьогоднішньої теми. Що відбувається з тобою, коли ти відчуваєш голод або спрагу?? Твоя тушка вимагає енергії та корисних їй речовин, необхідних для будування життя, так?? Вона дає тобі під сраку і ти починаєш шукати щоб таке захавати. Те саме з психічним тілом. Тобі потрібна енергія та інформаційні враження щоб втамувати емоційний голод. От тут ми і підходимо впритул до Нави. Цей вимір енергетично дуже близький до нашої психічної енергії, саме тому його і називають - тонкоматеріальний вимір. Це для нас він тонкоматеріальний, а для них він нормальний, але трохи інший. Для нас грубих істот щоб отримати щось тут тре в'єбошити, або примусити когось в'єбошити та замутити плоди його праці. А там нам достатньо уявити щось, воно і з'явиться. ** Це тому що з точки зору енергії ми круче там, чим наше сонечко тут.  Все ясно?? Звісно жителі тих місць це розуміють як ніхто, та намагаються цим скористатись, *** коли ми засинаємо та поринаємо у Наву.


Як вони це роблять?? Є два типи найобщиков - культурні та агресивні. Культурні використовують переваги того що вони "місцеві, та знають те що звичайне бидлотуристи не шарять, що сонєстьнєсонанєсонєстьсон. Розводять культурно, **** як у моєму сні поважаючи твій вибір. І не культурні - агресивні істоти, які хуярять тебе кашмарами, щоб отримати нехай і менш якісну, але хоч якусь енергію - підживлення. Нашо їм та енергія?? Хіба вони не мають своєї?? Мають. але у особистих випадках потребують Живи. Що таке жива?? Жива це унікальний вид української (руської) енергії яку ніде більш не виробляють тільки у нас. Саме вона робить так що в обісцяній калюжі ні з того ні з цього зароджується життя. По цій енергії дуже сумують померлі, ностальгія в них. Або хто на неї там підсів як на наркоту. Ще вона за рахунок концентрації допомагає тим у кого проблемки, саме тому у снах ви часто комусь допомагаєте. Бо для них це найпростіший спосіб відновитися. Є там безліч приколів своїх, наприклад вони завжди знають коли ти прокинешся, посекундно, або коли нахавались звуть своїх близьких та інш. Я це називаю другою хвилею. Єдині кого ми повинні годувати, так це наші померлі родичі, але ті приходять рідко, за правило на гробки або на річниці смерті/народження. Все ясно?? Ну щоб ви розуміли скажу таке - Нава це не тільки некроплан, там дафіга всього, наприклад ще живуть варіанти які не спромоглися ущільнитися до Яви. Саме тому від слова Нава походить все нове.


Годувати чи ні, ось вчомвапрос, я годую культурних, бо вони мені дають матеріал для дослідів, та хаваю сам агресивних, тут я не винна, така вже сіра природа наша. 


Ну і остання порада, сильно тою Навою не захоплюйтесь бо в вас знизиться щільність духовного тіла, це вам додасть чутливості, але знизить могутність, а це для мага шкідливо. Живіть у Яві та намагайтесь пролізти у Славу. 


Вождь все сказав))

6 коментарів:

  1. А если "невидимка" во сне преследует, это тоже житель Нави? там мебель двигает во сне)) пытается поднять в воздух и пр))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я зрозумів що Вам весело, питання на жаль не зрозумів.

      Видалити
  2. Извиняюсь за некорректную формулировку вопроса. На самом деле у меня такая тема присутствовала с невидимкой или невидимой силой в снах, которая раньше вызывала определенный и даже панический страх… в детстве большей частью. хотелось понять, чем является эта штука...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, це духовна істота житель Нави, те що вона приховує себе каже про те що вона слаба, або Ваш страх сильний, тому ця низькочастотна істота живиться саме таким чином.

      Видалити
  3. Чем отличается навь от 4д? Предвижу ответ "всем", поэтому уточняю, как отличить - куда затягивает?
    можно ли из одного попасть в другое?
    как сохранить осознание в этом состоянии, если есть 2 секунды сознания "там", а потом или в неосознанное или обратнов 3д с сознанием?
    SJ

    ВідповістиВидалити
  4. Відрізняється інформаційною системою 4д це сучасний термін Нава архаїчний. Нава більш широке поняття, яке включає в себе безліч всього. А 4д це форма енергії перед тим як вона матеріалізується.

    Зберегти нескладно, треба більше медитувати щоб збільшити щільність свідомості у цьому спектрі. Чим вища щільність тим свідомість статичній

    ВідповістиВидалити