понеділок, 2 липня 2012 р.

Слова без смислу




Най-найціннішими у моєму житті є слова, які несуть у собі чисту енергію, не забруднену інформаційними кристалами.
Що
може бути краще слів насолоди твоєї дівчини, коли ти входиш у неї?? Коли вона кричить від оргазму?? Що може бути лагіднішим за гукання дитини, або кумедніше за спробу людини "балакати на мові тварин??
Поговоримо трохи про першомову.
Яка вона??
Якщо взяти еволюційну теорію, то першомова повинна бути у всіх одна, якщо взяти містичну - першомова це мова Сили, яка змушує простір трансформуватись від сили Слова.
У будь якому випадку, це дуже цікаво і рити треба у минуле. На жаль цим ніхто не займається, у нас е інститут Кукурудзи, але нема інститут Мови. Що само за себе говорить.
Але це не повинно заважати здобувачу робити власні спостереження, проводити досліди, та ділитись надбаним з однодумцями.
Ось роблю таку спробу може охочі підтягнуться.

Я завжди цікавився поведінкою немовлят. Цей короткий період у житті людини дає широкий матеріал у археології мови. Як людина формує слова?? Чому у цих словах майже одні гласні?? Яке емоційне (енергетичне) забарвлення у цих слів??  Ці та безліч інших запитань потрохи підіймають завісу таємниці - як народилась мова, основний комунікаційний інструмент цивілізації.

Другим цікавим напрямком у цих дослідженнях може стати вивчення слів які так і залишились у первинному стані. Вони всі мають духовне забарвлення.

1. Сміх
2. Зітхання
3. Стогни як і насолоди так і відчаю, болі.
4. Крики, ричання, плач та інш.

Чому люди роблять ці звуки?? Вони ж не мають начебто сенсу. Чому у різних народів вони різні?? Навіть чхають люди по різному. Питань безліч.

Ну і останнє на закуску, мало хто знає але дуже цікавим напрямком у вивчені мови, є вивчення ксеноглосії. Що це таке пошукайте у неті, я лише скажу що у мене особисто та у декількох знайомих людей, час від часу спрацьовував дар "перекладача ксеноглосії. Також були випадки коли людина зверталась до іноземця на ксеноглосії, сама не розуміючи що каже, хоча іноземець добре розумів її. Це також цікавий напрямок для вивчення, який навіть дослідницьким шляхом доводить що свідомість (життя) людини виходить далеко за межі її мізків.

Не витрачайте свій час даремно, досліджуйте всесвіт.   

Немає коментарів:

Дописати коментар