неділя, 1 липня 2012 р.

Щастя мимо




Що таке щастя?? Щастя це коли людині добре. Со_Отвецтвєнна, нещастя це коли хуйова. Це якщо не пускати філософську слину по бороді.
Тепер
вмикаємо мозок і дивимось очима які на голові. Що є причиною щастя??
Правильно - середа існування. Наприклад ти весь час єбошив у душному місті, а потім так рраз і приїхав на море, щастя?? - Щастічко. Наприклад любов, ти такий ніякий, а тут так бац і поруч є хтось хто тебе кохає до нестями, та може підтримати у кожну хвилину. Щастячко?? - щастя. Середа?? - середовище. Середовище рулить. Це треба усвідомити або залишайся ідіотом. Все дуже просто у цьому житті. Уявіть для початку, що у духовному світі який створює наш світ матеріальний, існують зони підвищеного та пониженого щастя. Я не кажу зараз про місця сили, родючи чорноземи, стокові маркети, я про малюнок долі.
Уявіть що існує певний простір, прошарок всесвіту де для людини намальована щаслива доля. Воно справді таке існує. Назвемо це приток. Раз є приток повинен бути і відтік. Це як вдих та видих. Долі теж треба дихати. У чому полягає завдання здобувача??
Завдання полягає у тому щоб ходити тими стежками де приток. Це головна передумова.
Це ясно??
Йдемо далі. У кожного з вас є дві долі - родова, дарунок пращурів, і надбана - це вже ваша заслуга. Вони формують ваш внутрішній магнетизм який притягує вас у приток або напроти скидає у відтік щастя. Це навіть діти розумомрозуміють, що є візунчики від народження так само як і невдахи. Також це можна та нуна спостерігати за людьми які тебе оточують. Якщо ти тваринка у якої геть відсутня сенсорика, але ти будеш спостережливий за косяком риб людей, які так чи інакше намагаються вхопити той приток, скоріш за все тобі пощастить. Краще звісно мати сенсорику, бо лемінги часто і відтік хапають цілими народами, та їх випилюють тищами. Наприклад оці ващі МММ, ну як можна бути таким лохом щоб на це вестися навіть після всього?? Або кажуть що євреї хітрасраки та завжди чують де можна отримати нахес. Це піздьож. Бо як би так було, вони б так не лохонулись за часи німецького фашизму. Так що пильнуй себе - це найкращій бармарецепт.

Ну і наос-танє є люди якім патологічно не світить щастя, буде з голоду помирати, бутерброд з чорною ікрою їм під носа поклади, все одно не побачить, пройде мимо, а то ще і скаже:
Шо??!! Хіба це їжа?? Це якесь гівно!!

Стережіться таких. 

Немає коментарів:

Дописати коментар