неділя, 1 липня 2012 р.

Приколи нашого фесту))

Окремим постом розповім про пригоди фестивалю Трипільське Коло.

Все загалі відбулось цивільно, народу було безліч, всі гарнюні, дух патріотизму палав вогнем, на фоні загальноукраїнської депресії. Суб'єктивно, найкращими були Kozak System
але особисто мені не вистачало містичних гуртів, на кшталт Дахи Брахи.
Трохи дратувала неорганізованість та прояви примітивізму, але нехай буде, це не шкодить атмосфері творчого процесу.
Як вам відомо Трепільське Коло заявлено як територія без наркотиків, тому дуже символічною була смерть співробітника Беркуту (в рассеє Омон) який загинув від передозу наркотою)) Ми якраз вже їхали коли на ним прислали труповоз.  
Це дуже цікавий приклад як не треба гратися з потужними егрегорами. 
29го затримались до часу ночі, зустріли друзів організувався невеличкий сабантуй. Потім у Ржищеві були нічні купання бо на фесті до Дніпра далеченько йти, було в облом витрачати час. А коли приїхали на пляж у Ржищів, посеред пляжу хтось завбачливо розпалив для нас багаття але навкруги нікого не було)) пруфпік.


У Трипіллі нас зупинили дайці, бухі в кізяк. Замість представиться крикнули - Слава Україні!! Мій водій так розгубився, що нічого не відповів)) Хлопці були такі вгашені що ледь тримались на ногах, але попросили водія дихнути, цікаво що вони хотіли понюхати??)) Бо від них йшло таке амбре, що нам самім хотілось закусити. Спробував їх зафотати, але вони почали нервувати та попросили нас поїхати та не заважати процесу)) зате довго махали нам рукою навздогін.

З приємностей було те що мені надарили всіляких дарунків, особисто подушка на гречці, дуже зручна.

Окремо про крадіжки. Люди жаліються що попиздили в них апаратуру фото музикальну та брудні труси у кількості одна штука. Хто поцупив ті труси досі шукають пожарнімилиція іщуднєможуднайті. От про себе. Я знаю що любе збіговисько людей притягує кримінал. Живуть вони так, люблять красти, слухають радіво шансон. Такі істоти, як кажуть на то і вовк щоб вівчар не куняв. Як я вперше потрапив на цей фест я зразу побачив купку молодиків під керуванням "бивалого  уркагана який давав неофітам настанови.
Зовнішність, погляд, фокус уваги, все говорить про те що це злочинець. Але доєбаться до такої людини неможливо поки він не вчинив злочин. Що з цим робити?? Відповідь проста - не щолкай єбалом лошара!! Якщо татусик дав тобі 10к гривень на твою мегакруту зеркалку, бо твої говнофоточки тобі западло робити мильницею, не круто це серед задротів - пильнуй своє!! Якщо ти розвісив вуха, хто тобі доктор?? Якщо твій стратокастер коштує пів автівки, блять залиш біля нього когось з фанатів нехай охороняє. Крадіжки в натовпі були, будуть у цьому суспільстві завжди. До чого тут фестиваль?? Оце лошара просрав всі полімери, плаче бігає з кута у куток - мене пограбували!! яканесправедливість!! дєрживора!!
А винні як виявляється у цьому організатори, що не стояли не охороняли моє майно.. Шо тут скажеш??

Оці жалоби всі однакові по суті. Тому зважати на них нема ніякого сенсу.


1 коментар: