субота, 30 червня 2012 р.

Етнофестиваль Трипільське Коло

Сайт фестивалю - http://tkfest.com/


Головна подія року - Трипільське Коло. Саме так, не більше не менше. Вас цікавлять аргументи?? Добре, "іхестьуміня"


1. Поки весь світ тремтить від спекуляцій навколо 2012, у духовній столиці планети - Київщині, слов'яни замикають Коло стихій.
Саме високим рівнем духовності цей фестиваль відрізняється від всіх відомих мені опенейров.
2. Атмосфера творчості. Творчість і духовність завжди були тісно пов'язані. На ТК це один із важливих сполучників свята, тут ви зустрінете безліч всілякого рукоділля, і майстеркласів, в пику забренденому суспільству "потреблядія. Навіть не дивлячись на те що останнім часом є певні жалоби на тих самих брендоспонсорів, та обдираловку митців, суть, ядро творчої основи не змінне.
3. Відсутність бидла. Це взагалі унікальне явище, бо всі опени до сльози харять збіговиськом полубомжів, говнярів та іншіх алкащів - людей руССкого духу, які вважають що це їх точка і тому вони будуть "празнавать а ми тєрпєть".
Керівництво прийняло наімудрєйшоє рішення заборонити алкоголь і тютюн.  Звісно всі нормальні натиху і бухають і курять, але це все досить культурно, бо інакше  - чемодан/вокзал/роисся. Основний соціальний прошарок - етнооріентовані ботани, які ходять і постійно тобі посміхаються, бо нічого іншого робити не вміють.
4. Відсутність блядського психозу. Це вам не хіпани, атмосфера любові та легкого флірту присутня але це все у межах розумного, що теж для опенів рідкість, коротше це вам не казанЬтіп.
5.Відсутність омеркаблення. Із всих анти-людських релігій шустрят тільки кришнаїди, та і вони на загальному фоні слов'янства виглядають карикатурно і нікому нахуй там не впали. Так шо нехай будуть як нагадування що Меркаб не спить а ходить як рикающійлевіщакамупейсинаростіть.
Ну.. взагалі то багато що можна було б розповісти, але краще вам один раз побачить ніж отут Бармушу слухать.

Більше фоток на мордорбукє: http://www.facebook.com/barma.gray

3 коментарі: