понеділок, 18 червня 2012 р.

Моралізаторська брехня.


 Кожна істота на цій вашій планеті може підтримувати своє життя лише в один єдиний спосіб - знищуючи життя слабкішої істоти. Блягаявєсть ага.
На фізичному плані так.
На психічному - ви можете підтримувати своє існування тільки паразитуючи на чиїхось ідеях, емоціях. Подивиться на ці всі ваші інтернАти, що ви тут робите весь час?? Тиражуєте чиїсь думки, дивитесь відео, слухаєте музику - крадете вогонь, щоб хоч якось зігріти ваші замерзлі душі. За дух промовчу бо воно вам і не потрібно той дух.

На цьому печальному фоні дуже смішно виглядають спроби моралізаторів створити якусь іншу реальність, типу фсьо не так погано як здається.

ТАБЛЯДЬ ТРОШКИ ТАКИ ДА ПОГАНО, ДАЛІ ВЖЕ НЕМА КУДИ.

Почнемо з дитинства, пришелепкуваті бацкі купили своїй личинці іграшку. Дітлахи вони ж чесні, брехати ще не навчились, взяли ту іграшку розхуярили, щоб подивитись як воно там в середині з чого зроблене, короче роблять те що все людство робить з ранку до ночі - руйнує. Тут бацки починають срати цеглинами, типу ааааа!! Я нотчєй нє спала, на останню зарплату купила тобі цю ядовиту китайську іграшку, а ти фсьо ламаєш, ти мєнє жизнь паламала мєрзкая лічінка. Ну у дитини ступор, мовлям, матуся що не так?? Я ж роблю все правильно.. От на чий ступор і накручується вся ця моралізаторська брехня. Подивимось на її приклади.

1. Бог. Басня така: мовляв ми жили у раю (архетип вагіни) кушали фрукти, не пісялі не какале, поки не того.. а після того абсолют любові зненацька психанув, все поламав, а нас звинуватив (народження - вигнання з раю) Але потім передумав, бо ніколи не змінює своєї думки або слова, виришив такі прощать і лю-бити, і за це вбив свого сина о_О?? І тепер буде нас прощать полностю, якщо ми будемо утримувати у себе на шиї його жирних жреців. Як добре що є віруючи та церкви.. яб годинами спостерігав за цими дебілами. Такі прикольні.

2. Політика: платітє все життя податки, ми на них будемо утримувати ваших батьків, бо ви не здатні їх утримувати на старості о_О, а ще ми будемо на ваші податки утримувати злочинців які заподіяли вам шкоду, бо ми самі ж такі злочинці на ваши гроші купимо мерседес набухаемось, зіб'ємо на переході вагітну жінку, заплотимо паразиту судді, щоб відмазав, ну ще може зовсім трохи вам кинемо подачку, щоб ви заткнулись і не воняли, бо бох тєрпєл і вам вілєл.

3. Родина. З неї почали і нею закінчемо лист брехні. Ви можете бути чесним у своїй родині?? Відповідь дуже проста - да або ні. Людина може бути чесною, тільки за одної умови, коли вона щаслива. Наприклад я ніколи не переслідую близьких людей за брехню. Якщо так сталося - сам дурак. Чому тобі збрехали?? Шукай причини.


Саме тому ви так хапаєтесь за ту любов, бо це єдина форма обмінів коли можна не знищувати один одного. Ремарачка: ви знаєте багато людей які живуть у любові, нє, реально так?? Стабільно закоханих?? А тих хто бреше коханим експлуатуючи імедж "мужжена"??

Так шо ад'йос землянє.

6 коментарів:

  1. я не сварю дитину, коли вона щось ламає. але він сам так засмучується, якщо розіб'є, розіллє, розламає. ще доводиться втішати, вмовляти. дивує така реакція. до речі, якщо машинку зламав, грати нею нізащо більше не буде.

    хоча пост, звіcно не про це)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. запропонуй йому зламати щось разом наче це якась гра, це повинно зняти блок.

      Видалити
  2. коли аварія в мене , реакція та сама. але разом не додумалась. дякую за підказку, спробую.

    дивує, звідки взагалі взявся цей блок.він у мене змалку такий господар, акуратист. допомагає, нагадує, контролює всі процеси. може це теж особливість характеру? іноді мило в мильниці поправляє, якщо не рівно лежить. але іграшки розкидує тільки так )

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. фрустрація анальної фази сексуального розвитку

      Видалити
  3. ого! і як я все ж таки примудрилася ?
    справа в тому, що я не схильна до лайки в принципі. а також добре запам'ятала твої рекомендації. з мого боку жодного разу не було наїзду чи негативу з приводу туалету. періодично пробували пропонувати йому горшок, але не наполягали, бача що він не має бажання. було одне літо... спека нереальна, в памперсах попа пріє, і він по кутах калюжі і купи накладав. але жодного кривого слова не було. в мене і емоцій особливо це не викликало. просто трошки набридало цілими днями підтирати ) бабуся один раз підвищила голос, після чого мала зі мною бесіду. але це було вже пізніше, ніж стала проявлятися його схильність до акуратізму і засмучення від поламаного. а потім він в один день сам взяв і пішов на горшок по-маленькому. і вночі відразу став проситися. хвалили мало не кожного разу ) і незабаром був вже повний комплект ) і все, ніяких проблем з туалетом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це класичне пояснення, не обов'язково що його третіровали, він міг просто злякатись коли побачив вперше виділення. Це не суттєво просто працюй над цим, дай йому трохи насолодитись безладом та руйнацією.

      Видалити