неділя, 3 червня 2012 р.

Світ не пробачає помилок

Продовжимо депресивну тематику, шось Бармуша загрустив мабуть)) але то таке.. як казав один чолов'яга, то не ми такі, то жизня така.. Поговоримо про помилковість як явище.

Чому старіє людина?? Основна причина - організм накопичує помилки. Як ваша вінда, якщо її не чистити, не оновляти, синій екран смерті - всього лиш питання часу. На жаль свою "вінду людина ще не навчилась міняти тому так. Кожна помилка, кожний удар "попєчєні)), кожна хвороба, залишає дірки, які з часом приводять до смерті системи твого колективу клітиночок. Залишається інформаційний слиз, кольорова метушня нестуктурованої енергії, поки ти сам не перетворишся на той слиз, який стане для когось їжею, причиною життя. Поживною середою на якій виникне нова система клітиночек)) Так Матінка При живе, а батьків як відомо не обирають.
Цей алгоритм стосується не тільки органічних систем, люба система "маде ин звідселя" має таку природу, формулу любові. Змінити це майже неможливо, я намагаюсь звісно, але скажемо чесно - важкувато дається..
Тому більшість напіврозумних свідомостей, істот намагаються про це не думати, бо думи це тупикові, або Матінка тебе порішить або ти її, така халва)) третього не дано. Наприклад оце -

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ

Що це?? *німа пауза* як, де?? коли???? Навкруги тільки страждання, хвороби, і на десерт знищення. Альо гараж??!! Де добре??
Любі друзі, "всебобре" це ілюзія яку ти можеш подрочити поки кількість накопичених помилок твого життя не досягне критичної точки і не почнеться ентропія системи, бо вона досягла пікової точки розвитку.. ага дефолт.

Тому таке: з одного боку, є сенс берегти себе, здоровий образ життя, не вийобуватись зайвого разу, типу пгемудгий піськарь.. З іншого боку, поки смертні сенсу нема бо живемо недовго та один раз. Ці дві ідеї загалом і володіють умами людей.
Курити чи не курити отвчомвапрос?? Курити кльово та смачно, але шкідливо, не курити корисно але галімо.

 Тому є смисл бути більш менш безпомилковим у душі та дусі, тілах яких будуть жити довше ніж  м'ясной костюмчик.. якось так. Якщо хочете максимально продовжити своє фізичне існування, є сенс берегтись фізично, зарубати лаве, поїхати з міста, жерти природне, таке інше.. Яйцеголові кажуть що з нашого покоління 15% дотягнуть до 150 років.

 Ну можу ще про богів розповісти.. це типу істоти які досягли вершини споживацького ланцюжка, перейшли не тільки на праноїдіння, вони самі з тієї прани прагнуть утримати тіло, наприклад мені ця хуйня не цікава. Саме тому вони розводять хом'чків на енержи, обіцяючи тепле містечко, а їх кухню узнають тільки просунуті юзвері і то тоді коли вже сплигнути з голки майже не можливо. Взагалі їх перамідоєбальний тип мислення не пре, тупий якийсь.. Тому розробляю цю темку безпомилковості.

Нічо така темка..


2 коментарі:

  1. "Курити кльово та смачно, але шкідливо, не курити корисно але галімо".

    якщо я скажу, що курити - це галімо, ні грама не смачно, то ти скажеш, що то самонавіювання?))
    я не жалкую, що спробувала (бо інакше як би я з упевненістю могла стверджувати, що для мене це фу-фу-фу?). Жалкую, що курила, хоч мені не подобалося, ібо хотілось бути "так же, как всє, как всє, как всє" (чи як там в пісні) в ранньопідлітковому віці

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ні не скажу)) це ж справа смаку, але запитаю що ти курила, якесь там ЛМ??))

      Видалити