вівторок, 5 червня 2012 р.

Магія слова


Для того щоб зрозуміти що таке магія слова, тобі треба зрозуміти два:
1. Люди відрізняються від тварин двома речами - ми митці і ще ми можемо робити звичайну вуличну магію.
2. Магія слова - унікальне явище яке основане на нашій здібності вербалізації простору.
Це ясно?? Ну тоді ти знаєш що таке магія слова, тому можеш не читати далі

Як все починалось..
Все почалося з того що ми як колективні тварини повинні були створити систему сигналів, символів, завдяки яким ми могли спілкуватись один з одним. Потім якийсь розумник типу Бармуши осяг що ті символи та знаки мають надзвичайний вплив на простір. Ну і почав цю тему розробляти, передав нащадкам свої знання, у вигляді усного мистецтва та генетичного коду. Звісно що скоріш за все це і був той хвалений Барма, як вам відомо - Біг Слова.
Як я вже казав створення нового шару всесвіту - шару слів, (ваш ВД), дав нам можливість за рахунок цього шару, майже на шару трансформувати простір. Отак ляпнув щось а воно хлоп-хрясь і відбулося, весело.. Звісно ла-мати не будувати, тому цими вашими ляпами легше накликати біду чим щастя, але нас це не зупинить)) Далі тегами.

Ім - я
Коли Ти щось робиш їм. Це перший крок у світ магії слова. Якщо ти вмієш давати ім'я чомусь, вважай ти першоклашка у цьому дивовижному та цікавому напрямку. Чим точніше ти даш ім'я тим більшу владу ти будеш мати над тим що обізвав. Для цього треба мати талант, або бути неспинно наполегливим, як ваш покірний слуга, людина в принципі безталанна.

Прізвище
Призвати це другий крок. Чули таке: "Згадаєш про нього - з'явиться"??
Призивати щось або когось могуть ти хто став на другу сходинку в магії слова. Призивати можна не тільки людей призивати можно все. Але кому воно цікаво?? У важ жи є айфончики та айпедики.. пишайтеся собою.
Призвіська
Призвіська є у:
Дітей бо вони собі ще не засрали мізки.
В селах, бо вони ближче до природи і місто ще не висмоктало їх душу.
У вселяких шпійонов, уркаганів, нефорів і звісно магів. Це дає можливість захистити своє ім'я від стороннього впливу з одного боку, та додати до фаміліьо скіл, бо ті призвища закріплялись за родом.
Обсери
Обсери або негативна вербалезація - перший крок до чорної магії слова, в основі якої лежить темна технологія живлення за рахунок знищення ресурса того, кто слабкіший за тебе. На любителя, але для професіаналів явище цікаве у якості вивчення.

Сайфери
Писарі, або як кажуть брати наші менші кацапи -  Песец. це не тільки цінний "мєх, але і закономірний фінал кожної живої істоти. Бути коротче вам у вік загального обцифровування)) описяними та обписяними.
Круче всіх у цьому напрямку як не дивно є жиди, бо Єгова дуже сцяв магії подібності, тому заборонив робити фоточки, скульптуру та інші зображення аж у другій заповіді Декалога.
Тому тим бідосям нічого не залишалось як описювати все буковками, та носити такі прикольні коробочки як у бойового яврейського мага слів, гиги.


Щоб блокували свої сварги та не заважати Єгові шурувати їм мізки. Взагалі іудеї прошарені у цьому ділі, тому якщо ви хочете написати своєму начальнику письмо після прочитання якого, у нього ніколи вже не встане хуй - вам туди. Окрема цікавинка Елохіми-писарі, є і такі.. Цікаві істоти, мав справу.

Багато ще можна розказати та показати, але хто це буде ро-бити за так??)) Питайте у коменти, якщо буде така моя ласка, може щось і розповім.

Немає коментарів:

Дописати коментар