пʼятниця, 1 червня 2012 р.

Ролі які обирають нас

Якщо ви не готові втратити свої соціальні ілюзії, вам краще не читати цю статтю. Бо ви їх втратите, перетворитесь на циніків та частіше будете розмірковувати про самогубство. Наприклад я можу знати таємниці значно гірші за ці і при цьому залишатись позитивно орієнтованою людиною, бо маю сильні духовні мотивації. Якщо у вас їх нема вам ця стаття може заш-кодити. Коротше, я вас попередила.


Чому люди ведуть себе тим чи іншим способом??
Таке просте запитання на яке ви отримаєте сьогодні відповідь. Відповідь теж проста - тому що вони так запрограмовані. Це єдина правильна відповідь, ви звісно можете пошукати інші, але якщо вас цікавить правда ви все одно повернетесь сюди, щоб залишити короткий комент: Барма, ти як завжди правий.

Яким чином запрограмовані?? Давайте подивимось. 

Колективна тварина. 
Що це таке?? Це значить що поведінка людини має базову програму яка майже однакова у всіх колективних істот. Чим вона відрізняється від неколективних?? Фішка в тому що колективні краще виживають, але мають одну ваду - поза своєї групи майже миттєво гинуть. І справа тут не тільки в тому що колективні слабкі. Вони технічно не можуть вижити бо їхні мізки об'єднані у мережу. Вчені про це потрохи починають варнякати, але відкриють це явище значно пізніше. Оця хуйня робить тебе абсолютно залежним від думки твоїх сокамерників. Хочеш ти цього не хочеш подобається тобі це, чи не подобається нікого не хвилює, тебе таким зробили, або кайфуй або здохни. Третього не існує. Третє взагалі є, але воно для обраних, для тих хто вирішив зіграти вабанк, це майже те саме що здохнути, але є поодинокі хто вижив)) Один з них зараз не спить, а кляцає по клаві.
Друга відмінність колективних - внутрівидова конкуренція. У неколективних такого нема, в них тільки боротьба за територію, в нас все значно цікавіше. Ти повинен колективу доказати що маєш право на існування, або вони від тебе позбавляться і ти здохнеш як ви вже встигли прочитати, а то ще краще вони тебе самі вб'ють. Такого безліч поруч. 
Такий простий приклад. Вкинь любу дурню в масу і голоси завжди поділяться навпіл, одні будуть лайкати інші обсерати. Саме так працює колективна свідомість. Бо вона одна на всіх і їй потрібно вирішити так чи ні, а ви шановні вінтікови та шпунтікови всього лиш її клітинки. 

На другій зупинимось, бо тут "масладохуя. 

Терези. Як основний механізм внутривідової конкуренції.
У кожного биоробота Дімона внутри є своєрідні терези якими він зважує все, у декого вони класні точні та блістяшиї, у когось обісрані та брешуть, але вони у є всих. Саме ці терези вирішують сподобається щось тобі або відкинеться. Не ти вирішуєш, а Вони. Це ясно?? От навіть коли я це зараз вам пишу, я граюся з тими терезами, бо така файнюча дурня - терези вирішують чи сподобається вам абзац про терези)) Це як кажуть повний абзац *ржу.
Ці терези також є у твоїй групи - у дворі, на роботі, у твоїй прекрасній великий родині, з твоїми пречудовими родичами та колегами)) Це начебто кожен з вас зі своїми терезами регулярно ходить зважуватись на общакові. І якщо ти терези покажуть що ви товагіщ чмо, вас всі зачморять. І не важливо хто ви насправді хоч бохвоплаті-вши-йся. Терези общакові гавкнуть і вас миттєво заб'ють ногами. Це дуже цікаве явище можете з цим погратися. Зайдіть у повну спітнілу маршрутку та скажіть - ви тут всі невдахи і уроди, і я платити не буду за такий гівняний сервіс. Побачите як "странаагромнає встане з вами на смертний бій)) Але ще побачите пару посмішок тих людей хто з вами згодний, бо то що ви кажете - правда. Тут все ясно??
Всі ці терези вирощуються ще у дитинстві, тому діти такі жорстокі не тому що дорослі кращі, просто діти чесніші, ше не навчились лицемірити. 

Жратьсратьржать
У чому полягає твоя функція?? Функція така: 
1. ти повинен доказати своєму стаду/зграї, що маєш право разом добувати та жерти їжу, що ти не підведеш. Якщо ти пройшов внутрішній відбір, це не значить що ти вже ветеран, якому на "9мая, наллють фронтові in100gram, ти повинен постійно доводити своє право на грабіж та дільож. Чули таке - я б з тобою пішов у розвідку?? Ржу, в яку блять розвідку?? У супермаркет??)) Добре, тебе прийняли, бо ти як всі бігав за мамонтом, тролил лоха Помідорова, та примусив відсмоктати соску Помідорову. Ти свій пацан. Це не все.
До речі, ремарочка, я хоч і приколююсь тут над гопниками, ця сама дурня таким самим чином працює у будь якій групі, навіть у самих задроченихзадротів те саме по суті, хоч може бути і у іншій формі. Так що не думайте що ви кращі за інших, ага.

2. Ти маєш їжу, другим пунктом ти повинен навчиться займати та відвойовувати свою вічку у соціальній ієрархії. Ще бажано типу регулярно змінювати її на кращу, бо твоя самиця скаже що ти нудний, та зробить тобі роги.

3. Самиці - в них, як каже моя кохана - "своясвадьба, але вони активно приймають участь у чоловічих іграх. САМЕВОНА, твоя самиця, вирішує - залетить вона від тебе, чи від твого сусіда. 
А тобі тре розмножитись, щоб передати свій безцінний життєвий досвід своїй личинці. Бо тих хто не передав колективна свідомість тролить, бо якщо тих личинок стане менше, вона схудне.

Ось така нехитра програма валить людство ось вже кільканадцять тисячоліть,  скільки не відомо, бо всім на справді на це насрати, бо люба правда тоне у тому болоті яке описано згори.  

Нуштомоіхорошиє.. мабуть є сенс розповісти вам про суч-асні тенеденції?? Зупинимось потрохи. 

Суч.. просто суч. 
Оця ваша свідомість останнім часом не кволо розжиріла, бо вигадала собі інтернет та мордобуки. Тепер ій немає потреби, щоб ви один одного вбивали, головне щоб ви не вставали від комп'ютерів. а лайкали, лайкали, лайкали, поки не всретесь востаннє. Що в принципі ви і робите, бо така програма. Що у цьому всьому цікавенького.. А от що. Особисто мені цікаво що зникають альфасамці, та світом починають правити задроти. Це не краще та не гірше, бо все по суті те саме, але жаль цих альф вони так прикольно пітуушились та щиро вірили що світ належить їм.. зовсім як наша теперішня влада. Але все.. на жаль час альф пройшов, та людство рухається далі, у своїй еволюції деградації.

Це все кібернетика винна, хохоль Хрущофф, як чуяв що це щось не те)) Чуяв, а сказати не міг, тільки туфількой стучав)) така сабака Павлова.. Добре, не сумуйте, далі буде ще гірше. 

па-па 





2 коментарі:

  1. Очередной раз восхищаюсь твоим эпистолярным стилем, Бармочка!
    Пока человечек хочет кушать, он будет и унижаться и ползать и еще делать то, что ты написал.
    Я бы нашу цивилизацию представила в виде пирамиды, каждый хочет вылезти на вершину, можно и по головам и по трупам.
    Свободным в этом мире быть невозможно.

    ВідповістиВидалити