вівторок, 29 травня 2012 р.

Вкурив??

Коли люди купують цигарки, вони не замислюються що там в середині. Це головна помилка сучасного людства, вони ніколи не цікавляться змістом. От в черговий раз "спасаюпчєлвєчєство"))

Дивись сюди:



Зліва зміст звичайної цигарки, праворуч тютюн який вживає Бармуша. Курю я не часто, якщо не закоханий, це десь одна дві цигарки на тиждень, я не залежний, курю заради задоволення.
Що ото за жахлива пляма кольору дитячої несподіванки?? Це відходи тютюнової промисловості - розпарені та підірвані стеблини, тютюновий пил перетворений на папір, потім пошматований та інш. Звісно така гидота немає ні смаку ні аромату, тому її просочують смолами. Смоли - це рідина яка створює ілюзію того що ти куриш тютюн. Це така густа паста зовні нагадує нафту. Що там?? Коров'яча сеча, та ще 400 складових деякі з яких використовують при виготовлені зброї масового знищення. Всі ці речовини потрапляють тобі у кров, далі що буде, вам відомо. Доставляє що ці лицеміри пишуть що це шкодить здоров'ю)) Отак зненацька шкодить))

Що праворуч?? Праворуч селективний тютюн, який вибирають з певної частини тютюнового листа, все інше потрібно знищувати. Утилізація відходів річ коштовна, тому ці горе виробники вигадали таке нехитре безвідходне виробництво. Вважайте що цигарки їм виходять безкоштовно.
Культура тютюнопаління явище досить цікаве,  добрий тютюн як вино, або коньяк з часом стає кращім, тютюнові "самельє купажують дуже цікаві за смаком та ароматом суміші тютюну, які дарують справжню насолоду істинним шанувальникам цього явища. Наприклад мій дід курив все життя, прожив 89 років, до останнього дня зберігав здатність задовольняти бабусь, які до нього регулярно "заглядали на чашочкукофя".

Чому ж тоді робиться ото все?? Правильно, влада направлено знищує людей щоб запобігти перенаселенню. Тому вирішай сам - як і що тобі курити по життю.

Вкурив??


Немає коментарів:

Дописати коментар