понеділок, 28 травня 2012 р.

Чому помирає любов??

Цього разу раптово будемо говорити про вічні цінності, точніше я буду говорити а ви кивати, або вниз-догори, або із сторони в сторону, ще можете корчити "жуткієхарі)) я дозволяю.
Чому помирає любов?? А чому вона не повинна помирати у всесвіті де помирає все?? тільки тому що якийсь псих ляпнув що любов вічна, блаблабла??))
Вічна любов, це дуже плідна тема для різного роду спекуляцій , тому ми її залишмо до іншого разу, бо дійдемо до того що це паразит який живиться людьми зводячи їх з розуму або як кажуть лікарі - F63,9




Подивимось на любов двух людей один до одного, не просто людей а хлопця та дівчини. Чому любов помирає раніше за своїх носіїв?? Відповідь лежить на поверхні - вона не помирає, її вбивають.
Люди взагалі люблять вбивати.. себе, людей, тварин, час.. все чого торкається людина, рано чи пізно буде вбито. Але, але.. є ще романтики серед нас які не хочуть бути такими як всі, наприклад не хочуть вбивати свою любов. Саме для вас, мої дорогі закохані, Бармуша і пише цей пост, весь в милі та з мозолями на кінчиках пальців)) 


Інструкція до Любові. 



При використанні Любові, впевнитись що ви не вимкнули штепсель із розетки. Гг шутю)) Але непогано було би мати інструкцію до життя, погодьтесь)) Тому може не так буквально але спробуємо скласти лист, чого не можна робити з любов'ю. 
Що можна?? Тут пункт один, виглядає ну дууже банально, але якщо ви не відчуваєте що таке любити, значить цей пост не для вас. Тому:


1. Якщо любите - любить.


Далі будуть одні "не", бо полюбити є один шлях, а вбити любов безліч. 


2. Не плутай любов з коханням. Кохання це не любов, це наче бонус. Кохання бува двух типів.

  а) Перше і всі наступні "вперше, які пов'язані з новизною почуттів, які залишають вас разом з новизною.
  в) Сексуальне

Якщо ви не зрозуміли про що я, або маєте сумніви стосовно свого розуміння використовуйте коментарі.

3. Не ковтайте образи. Якщо ваш любимий вас образив, це треба обговорити, бо якщо ви це проковтнете, образа перейде до підсвідомого та буде звідти виділяти отруту, яка рано чи пізно вб'є вашу любов, я гарантую це)) Це вийде непомітно, просто в один день ви відчуєте що вона пішла. До того ваш партнер не зрозуміє що не так, та ще не раз наступить на ваш мозоль. Створіть особливу атмосферу взаємоповаги, яка буде перемелювати наче жорнова всі негаразди. Необхідно фіксувати кожний факт дезгормонії у стосунках та знищувати його. Це єдиний шлях залишити вашу любов чистою, красивою, та не покаліченою.

4. Не дивиться в інший бік сили, не порівнюйте вашого партнера з іншими, ваші стосунки з іншими, хіба що для того щоб сказати один одному - дивись наскільки в нас найкраще.  
Для хлопців - не дивиться на чужі, цицьки-письки, бо якщо ви створити цей розщеплений енергообмін, він рано чи пізно забере енергію від вашої коханої, та ви її покинете. Насолоджуйтесь своїм. Віддайте їй всю свою енергію. Може у вашої дівчини або жінки не такі гарні форми як би вам хотілося, але це не значить що ви будете їх менше любити. Саме ці форми, якщо ви послухаєте що я кажу, будуть збуджувати вас сильніше ніж ідеальні стандарти. Це звучить трохи дивно, але повірте мені, або подумайте самі. Що головне для чоловіка у коханні?? Збудитись, трахнути, відчути оргазм, та відчути що твоя жінка задоволена. Цей процес ніяким чином не пов'язаний з формами. Якщо ти покохав її безкомпромісно, немає жодної причини щоб вона викликала з часом у тебе відразу, або перестала збуджувати. Просто у тебе є вибір, або рухатись у напрямку кількості цицьок у твоєму житті, або у напрямку, якості - глибини відчуття своєї жінки. Вибір за тобою, але я попереджую, якщо підеш за кількістю - вб'єш любов.
Те саме стосується жінок, але не в сексуальному плані а в соціальному. Якщо тебе не били в житті "вєслом по піздє", з сексом у тебе ніяких проблем не буде, бо жінка створена для сексу і робити з нею можна все що захочеться. Також всі знають що жінки більш охочі до сексу та більш розпущені. Ваша проблема не в цьому. Ви такі цікаві істоти, що ніколи не буваєте задоволені своїм соціальним положенням. Це така ж вада як у чоловіків полігамність. Саме так, як чоловікам не можна дивитись на інших, вам так само не можна дивитись на інші соціальні статуси. Наповніть любов'ю свій і ви побачити як від вашої любові, статус вашого чоловіка почне наливатись силою, випирати із штанів, та радувати ваше око і не тільки))

Тут все ясно?? Це принципово важливий пункт. 

5. Ростіть духовно. Якщо нема куди рости вашої любові, вона перетвориться на звичку, може ви і доживете разом до старості, але то вже буде кволе гімно, а не любов, якби мене просили намалювати атом любові він би виглядав так:

якщо якась з фаз не задіяна, любов не може бути повноцінною, вона буде ущербною.


6. Допомагайте один одному. Треба зрозуміти що любов це явище засноване на взаємності, тому не кидайте один одного на самоті з його проблемами, не відстороняйтесь. З часом у вас створяться певні пари у стосунках, якими ви будете підтримувати один одного, збуджувати, заспокоювати. 

7. Насолоджуйтесь. Мене дратують люди які кажуть щось на кшталт - любов це тяжка праця, виматуючий труд, та іншу хуєту - усрись але зроби любов)) 
Любов це в першу чергу насолода, це магія, якщо ви перестанете насолоджуватись один одним, саме там де зникне насолода, з часом зникне і любов. Я гарантую це))

Успіху. 





10 коментарів:

  1. Чудово. Особливо мені сподобався стиль написання, та й пост вартий уваги.

    ВідповістиВидалити
  2. Брутальненько, але, вроді, правильно.

    ВідповістиВидалити
  3. аххаха да)) в тему..
    SJ

    ВідповістиВидалити
  4. ахахах)
    бачу критику не можна приняти,а лише те як хвалять.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний Ухохох, ви розумієте різницю між критикою та висерами?? Достатньо синоптичних зв'язків??

      Видалити