субота, 26 травня 2012 р.

Люди в чорному 3



Люди в чорному, один з небагатьох фільмів чиї сиквели не викликають відразу. Окрім цього у кожну серію автори намагаються вкласти якусь філософську ідею. Окрім центральної лінії завжди є безліч додаткових плюшек та "пєчєнєг, які сподобаються "пітливому" гиги уму.

У третій частині центральною темою є мандри у часі, та багатомірність буття. Другий аспект є дуже цікавий. Під час розв'язання головного сюжету вводять цікавого гуманоїда який є пятивимірною сутністю, ось ця красна шапка, на світлині))


Саме тому що цей тип існує зразу у п'ятьох вимірах, він може усвідомлювати варіативність буття, та навіть бачити її скрізь час. Це пряме посилання до магії долі, що не могло не потішити Бармушу. На жаль впливати на зміну варіантів чувак не міг, тому у більшості випадків був пасивним спостерігачем, ще мав нехілий артефакт і хоча вся його раса була знищена, саме такий непоказний задрот мав захист планетарного рівня, який подарував нашій Землі.

Також є сенс відзначити тонкий тролінг підарасів, та створений образ справжнього чоловіка - агента Кей у молодості. Таких зараз не роблять))



Вопщем всім дивитись))

2 коментарі:

  1. а многовариантность в паре с многомерностью:) вполне реальны, по-твоему? если так, то может человек во сне видеть иные варианты своей судьбы?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. фактически это тоже самое, может почему нет, например я пока что существо не пятимерное, но в четвертом измерении присутствую плотно, уже отсюда видны варианты вселенной.

      Видалити