субота, 12 травня 2012 р.

Чому люди досі залишаються расою смертних.

Безсмертність, це один з бонусів еволюції який люди ніяк не можуть отримати. Давайте подивимось чому.
Який вони ведуть спосіб життя??

1. Безглуздий.
Таке просте запитання, у чому сенс їхнього життя до сих пір викликає у прямоходячих абізян здивування. Люди вважають що знають майже все, при тому, що на головне питання так і не спромоглися знайти відповідь. Вони витрачають міліарди на косметику, тупі розваги та всілякий непотріб, замість того щоб спрямувати свою енергію на досягнення дійсно важливих цілей.

2. Шкідливий.
Люди шкодять собі, природі, та отримують від цього несамовиту насолоду, про це мало хто говорить але більшість мотивацій носить або садистський або мазахистський характер. Полювання, фільми жахів, ігри пов'язані з насильством, цей список можна продовжувати довго, бо люди закохані у смерть.

3. Бездуховний.
Як ви вважаєте хто з людей може відповісти на таке просте запитання - що таке духовність?? Одиниці. А духовний напрямок розвитку якраз і є ключовим до отримання безсмертя. Подивиться на ваші релігії.. Християнство - люди вірять у "волшебнаго самогубця. І сміх і гріх.

4. Брехливий.
Людям не потрібна правда, вони її ненавидять. Їм погано від самого слова - Правда. Значно комфортніше жити у брехні. Брехати собі, що ніколи не помреш, брехати на похоронах, мовляв да.. мені півгодинки сумно *сумний смайлик*, але що поробиш всіх нас чекає така участь (зауважте на цю твердиню)
Життя у брехні трансформує свідомість таким чином, що правда стає прихованою, прихованість правди є нормою для людства. Ви не любите казати правду про себе, про інших, обираючи лицемірство. Ви для нього навіть слово спеціальне вигадали - ввічливість.
Спробуйте сказати щось правдиве в очі комусь - зразу побачите як увімкнуться могутні механізми знищення, перекручування, розсіювання тієї правди. Прикольно, ПРАВДА??

Цей лист можна продовжувати, зробить це коли знайдете час у своєму нуу дуже щільному розпорядку безглуздого існування.


Всесвіт як вам відомо здебільш нейтральний. Він дзеркально реагує на еманації, створюючи умови для існування, відштов-хую-чись від бажань ю-зверя. Саме тому маємо смертних людей. Все просто насправді.
Але є одна проблема, не всі люди однакові. Є і такі яким оце киновиноіміміно не до вподоби. Люди які мають усвідомлення, що щось у цьому всьому неправильно, не повинно так бути. Такі люди рано чи пізно стають соціопатами, бо середа їх відторгає. Такі люди якщо вони слабкі, ламаються бо їм дуже важко протистояти загалу.
Якщо це про тебе, не сумуй. Є насправді достатньо таких як ти, є і такі які розірвали це порочне коло та зробили крок на некстлейвел. Тому тримайся, йди своїм шляхом та не зважай на тупе бидло, вони самі обрали свою долю - їх доля смерть. 

3 коментарі:

  1. сумненько.. але доставляє те, що деяким таки вдається відірватись від загальної бидломаси, тобто є чого прагнути)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не сумуйте ваша сірість, їм так до вподоби.. кольори, що з них питати.

      Видалити