неділя, 13 травня 2012 р.

Нові люди

Проект над яким ми працюємо зараз - створення нової людини. Це єдиний шлях порятунку раси.  Яка буде ця нова людина?? По перше
вона повинна бути з чіткою гендерною орієнтацією. Чоловіки повинні бути чоловіками, а жінки жінками. Ведеться не стільки про зовнішнє, зовнішнє як ви знаєте є віддзеркалення  внутрішнього. Головне це енергетична цілісність, чоловік як носій осьової енергії повинен проявляти якості ініціативності, мужності, відповідальності за свої рішення. Своєю жіночою природою яка в мінімальній кількості присутня в кожному з фалосоносних, він повинен поєднатись зі своєю Единою Жінкою, з якою він пов'язує своє життя. ще раз наголошую, йдеться в першу чергу про духовну взаємодію яка проявляється у психічну та фізичну сферу.
Жінка в свою чергу розповсюджує силу свого Чоловіка у горизонталь, та адаптує його творчій потенціал. Також вона повинна передати йому у використання свою чоловічу природу, не конкурувати з ним а гармонічно взаємодіяти. Жінці повинно повернути честь називатись Берегинею, Матір'ю  Головна проблема яку треба вирішити це позбавити жінок зрадницької, споживацької природи, яка перетворює її на несвідому тварину, таким самим чином як і чоловіка з неритуалізованою агресією. Для цього ми хочемо використати нову технологію, яка до цього не мала права на життя - не блокувати негативну фазу людини а перетворити її на творчій потенціал.

По друге, треба повернути людину до лона Природи. Місто як явище повинно бути знищено, це хвороба яка спустошує душу, землю. Замість міст потрібно створити профільні Центри з мінімальним персоналом для обслуговування, у які будуть час від часу з'їжджатись жителі екопоселень для навчання та проведення масових заходів.  Екопоселення будуть поєднанні в регіональні групи, які будуть очолювані духовними лідерами - Сімейними парами на яких буде покладено відповідальність за процеси які відбуваються в їхніх групах.

По третє треба зробити інтернати для особливо обдарованих дітлахів якими будуть займатись спеціалісти по розвитку людини.

Безліч роботи яку треба зробити, концентраційні табори для генетичного сміття, ліцензії на народжування дитини.. всього не перерахувати і часу на це залишилось дуже мало, якщо це не зробити в найближчі 100 років раса буде втрачена безповоротно.


4 коментарі:

  1. Для этого мы хотим использовать новую технологию, которая до этого не имела права на жизнь - не блокировать негативную фазу человека, а превратить ее в творческий потенциал.

    Б, можно пояснить, это если чел хочет меня колесовать в мыслях, то вместо этого он нарисует монализу?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це занадто примітивна ремарка. Йому захочеться намалювати з тебе "мона Лизу?? - мона" до того як він почне реалізовувати свої проблему у садистський спосіб.

      Видалити