вівторок, 15 травня 2012 р.

Енергетичні практики

Браття наші менші йогіунасітєногі, думають що щось шарять у тих своїх чакрах, які насправді сварги (Біг Сворог) тому вони як ті цуценята малі, тикаються носиками своїми у духовний світ у пошуках цицьки але мало що вдається. Як воно насправді??
Насправді, робити з сваргами нічого не варто, бо це не передбачено інструкцією. Суть у тому що сварги і так працюють на всю котушку, як ваша печінка або мізки. Але це не значить що не можна те покращити. Також візьміть до уваги що звичайна людина - то тварина хвора, саме ті хвороби окупують енергетичні центри, заважаючи людині розвиватись гармонічно. 

Що робити?? Виправляти цей жах. Для цього треба використати магію, або якщо вам так більше до вподоби - медитацію.
Почнемо з самого легкого, з Чола.

Чоло - сварга яка відповідає за розумову діяльність. Коли у вас все гаразд, енергія крутиться у ній в Праву, ви відчуваєте ясність, розуміння того що відбувається навкруги вас, та маєте спонтанні передбачення. Коли вона блокується, починає крутити в Шуй, вліво.  На вас зразу нападає розумова кволість, стягуюче відчуття яке віддає у потилицю, сонливість. Лізуть дурні думки, світ кваситься у чорний колір.  Ви нічого не можете зрозуміти що з вами відбувається, що саме погане - не хочете. У мене такого наприклад ніколи не буває бо я не дозволяю Чолу крутитись в Шуй.

Ляжте у зручну для вас позу, дихайте повільно але впевнено,  якщо вам потрібно скинути напругу почніть дихати глибоко та бистро, поки не прийде заспокоєння. Потім сфокусуйтесь своєю увагою у себе на лобі, прямо там під шкірою знаходиться Чоло, відчуйте його, придивиться як воно працює, що ви відчуваєте?? Притисніть трохи сваргу своєю волею, потримайте, потім відпустить, вона повинна повільно почати крутитись по часовій стрілці, розслабтесь тихенько насолоджуючись тим крутінням, через деякий час почніть наповнювати Чоло силою, спочатку повільно потім все більше і більше все потужніше. на піку медитації сварга повинна "запалати, та почати випромінювати з себе енергію, при вдалій дії у вас може бути щось на кшталт легкого але приємного запаморочення. В такий час думки тікають і ви впритул підходити до чистого сприйняття всесвіту. 

УВАГА!! Прочитайте пост ще раз, та закарбуйте що не можна зловживати практиками, легко дуже впасти в залежність від цього, бо мозок активно стимулює вас в такі хвилини наркотиками, не перетворюйтесь на наркомана, НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ!! Чули про релігійний екстаз?? Це дуже "опаснастє штука бо робить людину соціопатом. Використовуйте такі практики  раз на місяць або за необхідністю. Особливо не грайтеся з верхніми сваргами вони слабкіші тому з ними значно легше, а це підштов-хує до диз-гормонії, на цьому багато магів зламалися, про йогів я взагалі мовчу бо вони майже всі дебіли. 

 Чоло також пов'язане з баченням, не тільки фізичним а в першу чергу з духовним, тому якщо у вас там буде все гаразд, можуть початись легкі видіння. 

На цьому фсьо на сьогодні, про інші сварги напишу потім, як що ви мені не зіпсуєте настрій. 
Аріведерчі льова))


2 коментарі:

  1. а Цигун тоже к «наркотическим» видам практик относится?:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нисафсем, скажем так ето гимнастіка+, але воно работает только для тех кто имеет "цигуннаследственность, я не рекомендую славянам использовать чужиє практики, они вредны ибо взаимодействие идет на уровне егрегора а не как паложено, поетому для славян вцигунь тоже самое что и католицизм.

      Видалити