середа, 9 травня 2012 р.

Знищення Русі або таємниця Дев'ятого

 Тисячу років тому Сили Пітьми, Космічне Зло досягло якісно нового рівня розвитку та насмілилося нанести руйнівного удару в духовне серце планети - Київську Русь.
Першим кроком у цьому зловісному задумі було знищення Руської Духовності. Яка живила собою всі народи планети Земля, та запобігала поширенню  сіоністського раку, який отруїв души сучасного людства, поступово перетворюючи людей на роботів, та знищуючи нашу матінку Природу.

З цією ціллю був використана психічно хвора людина - князь Володимир. Який зловживаючи своєю владою, потопив Русь у крові та вогні, нав'язав руським нову релігію - візантійську "православність".
Другим кроком яке вчинило Зло, було руйнація обсерваторій, які посилювали енергетичний захист наших земель та поєднували місця сили в єдину мережу. На місцях яких були побудовані "залатиїкупала" Задача кожного золотого купола - паралізація духовної діяльності. Що значить "народитись під колпаком" я вам пояснювати не буду, скажу лише що містики ніколи не носять золото, бо воно є духовний ізолятор.
Подальше над Руськими благодатними землями, які досі народжують духовних ватажків людства - білу расу, був поставлений кат - Московське князівство, основним завданням якого було розпорошення та знищення руського люду, саме тому вони називають себе РоССея, від кацапського розсіювати, розпорошити.
Цього було замало, бо навіть золоте "православіє не спромоглося знищити народну традицію, тому сіоністи вирішили на нашій території запровадити нову, червону (криваву) тиранію яка повинна була фізично знищити руський (український) народ. Першим кроком у цьому був указ сатаниста Сталіна про конфіскацію у українців їжі та загодовування тим кривавим хлібом московських "кровосісів. Що призвело до загибелі 20 млн українців.
П'ятим кроком у цьому жахливому плані було намагання розмістити Русь між молотом та ковадлом, Моск-off-ським  князівством та Фашистською Німеччиною. Для реалізації цього плану була обрана жидівка Блавацька, яка створила у Німеччині езотеричну секту, яка з часом стало основним ядром фашистської влади.

 Коли Сталін та Гітлер розпочали ВВВ,  Україну продовжили знищувати не тільки комуністи але і фашисти.  Світ був поділений на два табори, посеред який опинилась Україна, яка як вам відомо у часи ВВВ майже єдина воювала як з фашистами так і з комуністами.

Але дух нашого руського народу не переломний, двадцять років тому ми отримали незалежність та наша руська нація почала пробуджуватись від тисячерічного смертельного сну. І хоча ми почали потрохи виліковуватись від того раку, у нашому тілі ще багато виразок, та міазмів.

Саме такою раковою пухлиною є сатанинське свято "9мая". Не треба бути бармою щоб це зрозуміти, треба лише подивитись хто і навіщо впроваджує це, та подивитись на інші покращення які ро-блять вороги людства. Щоб не відбувалося у світі, якщо до влади приходить тьма, вона завжди приносить із собою московський патріархат, знищення мови, та "9майський" психоз.
Це такі ознаки, у яких "9мая" - печатка зла. Саме під приводом цих ганебних свят на нашій землі знов поклоняються сатанисту Джугашвілі  http://podrobnosti.ua/society/2012/05/08/835385.html

Вихваляють "насікомоє" маршала Жукова, який казав такі правдиві про себе слова: Все хохлы предатели! Чем больше в Днепре потопим, тем меньше потом, после войны, прийдеться ссылать в Сибирь.

Саме на "9мая" всі вони вилазять з щілин, роблять морду цеглою та нервово співають "вставайстранаогромная" дихаючи один на одного перегаром. Розпізнати ворогів людства можна по чорно-жовтих стрічках, які символізують пітьму та золото на яке вони виміняли свої душі. До тих пір поки на наших землях буде відбуватись це демонічне кощунство, до тих пір нація не зможе вилікуватись повністю.


 Чому так сталося?? Спитаєте ви і Бармуша як завжди максимально точно відповість на ваше запитання. Тому що людям байдуже все крім жрачки та підарастичних шоу, про те як все буде хорошоу.
Мало хто прочитає цю статтю, більшість з тих хто прочитає скаже що це ніхуя не таємниця, це маячня душевнохворого,  та повернуться шурудіти до своїх кастрюль, та зомбоящиків вконтактиков. Це і є головна причина того що на наших землях панує пошесть.
Вся надія лише на то що Україна врешті решт прокинеться, бо інші народи як діти малі, які не відрізнять мамкину цицьку від хуя педофіла.


Немає коментарів:

Дописати коментар