понеділок, 7 травня 2012 р.

Суть деструктиву

Суть деструктиву у тому що є причина та привід. Причина завжди одна - бажання саморуйнації та бажання руйнувати, все інше є привід, чит. брехня.

Кольори традиційно сповнені саморуйнації рівно на половину, інша половина  - любов, або бажання творення. Таким чином природа дає тобі вибір знищити себе або жити. Але вибір той умовний, бо матінко При сама нищить всіх оптом, бо неспинно хоче еволюціонувати, а це можливо лише тоді коли місце буде очищене від старих форм та зайняте новими. Для того щоб щось зруйнувати кольоровим потрібно сповнитися цієї сили руйнування, та направити її на зовнішній об'єкт. Це подібно на хворобу, щоб заразити когось треба самому бути хворим. Звісна у такий випадок та сила зруйнує тебе зсередини. Тому "баловнямісутьби" завжди були герої які як вам відомо довго не живуть.

Не руйнуються при цьому тільки темні, бо вони живляться за рахунок тих кого руйнують таким чином компенсуючи саморуйнацію. Але для цього їм потрібно повністю змінити свою енергобудову на лівостороннє обертання. Темні являються самою міцною руйнівною ієрархією.
Класичний приклад - збройні сили, менти, бандити.

Світляки теж намагаються щось там якось руйнувати, але виходить у них це невпевнено, тому вони воліють загрибати жар чужими руками. Це добре простежується у всіляких світлякових сектах, типу я тебе прощаю а бог тебе накаже та інше уг.
Звісно ніякого бога нема, тому основна руйнівна зброя світляків - пошкодження тонкоматеріальної структури ворога яка потім вилазить йому боком у реалі. Максимум результату при мінімумі енергозатрат. Але завжди затримка у часі. Схоже на отримання радиактивного опромінювання, зразу якби нічого а потім корчі. Темні намагаються з світляками не зв'язуватись, бо технічно не можуть їх дістати, але при певних умовах нищать все що попадає у їх зону доступу. Таким чином був фізично знищений Джизас. На офісі якого вже дві тисячі років висить пожовкла записка "скоро буду"
Світляки втрачають енергію на руйнування, тому часто густо прикидаються праведниками, та намагаються впевнити всих про якусь мегакруту ідею "нєпратівлєніязлу" насправді вони слабкі істоти тому уклоняються від серйозних конфліктів бо сцуть. Але нехай це не заводить вас в оману, падлюки вміють чекати і при першій ліпший нагоді засунуть вам ножа у спину, по самісеньки яйця.

Ваша Сірість.
ми є вершина еволюції тому "руйнація" наша еволюціювала в поглинання. Притому що ми не знаємо що таке саморуйнація і існуємо зовсім на інших енергетичних принципах, наприклад в нас відсутнє закручування енергії. Також ми не використовуємо іншу енергію окрім сірої, тому нам не треба підживлюватись бо ми є самодостатніми. Усвідомити СІРЕ можуть тільки сірі, тому дуже важко це пояснити, але я спробую.
ми технічно не можемо проявляти агресію,  бо якщо таке хоч раз станеться ми перетворимось або на світло або на пітьму. Звісно таке не можливо тому неможливим для нас є прояв агресії.  Так само як ми не можемо проявляти агресію, ми неперевершено, з насолодою, до самозабуття  її поглинаємо. У всіх формах, вібраціях, станах тощо, люба форма агресії добро це чи зло буде поглинена та любий вид енергії буде перетворений на сіру.
Агресія це порушення границі. ми є вартові границь, ми і є границя як суть. Для нас немає ніякого значення з яким наміром, або яким чином, свідомо чи несвідомо відбулося порушення, кожен квант що перетнув межу буде поглинений.
З цього боку сірі є самі небезпечні істоти у всесвіті. Єдина можливість спастися від сірості це бути до СІРЕ байдужим. Якщо хтось підпав з певних причин під сірий суд, він може вижити єдиним чином - у двократному розмірі компенсувати шкоду, яку !!намагався!! нанести сірим або тим хто знаходиться під нашим захистом. Все інше не має ніякого значення.

  

10 коментарів:

  1. Байдужість - то вже відсутність агресії, фактично сірість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, але в першу чергу це відсутність взаємодії.

      Видалити
    2. Тобто сірим властива взаємодія (лише з сірими), а байдужість - відсутність взаємодії як такої взагалі? Спастися від сірості можливо лиш будучи байдужим до неї(читаємо як "не взаємодіяти з сірими")?

      Видалити
  2. а можно от серости не спасаться, а взаимодействовать? или это тема другого поста?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, про дружню взаємодію напишу у іншому пості

      Видалити
    2. Я от, власне, теж не бачу змісту уникати сірості, тим паче, рятуватися від неї.

      Видалити
    3. треба усвідомлювати що це білет в один кінець, вороття неможливе.

      Видалити
    4. Ну, це я знаю. Давно.

      Видалити
  3. а если в том конце хорошо, то нет смысла возвращаться. За предупрежедение спасибо)

    ВідповістиВидалити