неділя, 6 травня 2012 р.

Вибірковість сприйняття

Поговоримо про психічне тіло та його взаємодії з всесвітом з точки зору відьмацтва. Душа це брама, яка поєднує духовний і фізичний світи. Психічне тіло є найвищою цінністю цих ваших просторів, тому за ню йде нещадна війна. Яку вона має будову??
Сучасна людина без прикладу не може уявити що таке душа, тому уявіть що це комп'ютер у якого з одного боку інтернет - духовний світ, з іншого ви - ваша тушка. Є ще певні паралелі, наприклад оперативна пам'ять - свідоме, та жорсткий диск - несвідоме. Також души поєднані між собою в локальну мережу - колективну свідомість.

Особливу увагу хочу приділити здібності свідомості вибирати інформацію із загального інформаційного потоку (ваш браузер). Чому щось нам подобається, а інше викликає відразу?? Чому певна інформація може зашкодити цілісності душі, а інша напроти її зцілити, хто вирішує це все??
Основним правилом відьмака у вивчені всесвіту є принцип подібності. Якщо ти хочеш вивчити психічне тіло, зверни увагу на принципи фізичного. Вони подібні та як матрьошки знаходяться один в одному.
Так само як їжа, яка може отруїти - викликає блювоту, так саме інформація яка може зашкодити тобі буде викликати відторгнення.
Що потрібне духовному тілу?? Всі відьмаки хором скажуть: усвідомленість та розвиток і зроблять помилку. В першу чергу душі потрібна стабільність. Якщо стабільності нема, людина стає "супермагом" позбавляється розуму та починає бігати з волшебним дручком та вигукувати трахтібідотібідох. Нам цього не потрібно. Це їх нрави.
Нам потрібна в першу чергу стабільність, я би сказав статичність, а потім РИТМ, саме так, певний ритм трансформації, який має три фази

1. часткова дестабілізація
2. трансформація
3. адаптація новоутворення

Яким чином відбувається трансформація?? Домінуючим у цьому питанні є закон магнетизму. Чим більше маса твого інтересу, тим більше сила з якою ти притягуєш до себе інформацію та обставини пов'язані з цією темою.

Тут маємо два. Кольоровий тип, більш складний та незручний та сірий. Сірість є найвища форма гармонії, тому маг який починає практикувати сіру магію зразу отримує картбланш.
У кольорових все по іншому, у них поняття гармонії є не стільки об'єктивним скільки суб'єктивним, як кажуть що нам руським добре то німцям (тих хто не володіє мовою) - смерть. Тому кольори повинні постійно гармонізувати себе, бо перетворюється на неадекватну, однобоку істоту, яка буде генієм у своєму напрямку у всьому іншому - кволим гівном.

Мораль "сєйбаснітакава" слідкуй за тим як твоя душа вибирає із всесвіту те що їй потрібно, аналізуй, що та чому вона відкидає, та намагайся бути максимально різностороннім, при цьому у максимально можливому для тебе ритмі наближайся до своєї мети.

*глубокий реверанс* Вождь фсьо сказав. 

2 коментарі: