пʼятниця, 27 квітня 2012 р.

Вирішення проблем при цілительстві.

Якщо ви практикуєте цілительство, ви будете стикатись зі стандартними проблемами, як і всі інші. Про одну таку піде розмова сьогодні. Коли ви або людина на яку ви впливаєте зцілюється, але через певний час хвороба повертається. Чому так??

Спочатку треба декілька слів сказати про хвороби взагалі та описати сам механізм зцілення. Людина це комплексна істота, яка поєднує в собі безліч процесів у декількох вимірах одночасно. Коли цей комплекс дає збій, виникає процес який ви називаєте хворобою. Іншими словами - хвороба це руйнація, а зцілення - відбудова. Саме такий духовний смисл має це явище. Відбудувати те що було зруйноване.
Руйнування відбувається там де є втрата енергії. Тут немає ніякої містики, чиста фізика. Наприклад переохолодження - втрата енергії, та як результат - хвороба. Що робить цілитель?? Він спрямовує енергію ззовні в ту область де відбулося пошкодження, таким чином система отримавши підживлення, відбудовує пошкоджене. Звісно, якщо може відбудувати, в більшості випадків може.
Якщо система тіла пошкоджена настільки що нездатна сама відбудуватись, тут вже замало цілительских, енергуйских здібностей, тут потрібне чудодійність. Описати чудодійність значно легше ніж реалізувати, суть її у тому, що чудодій сам стає тією ушкодженою дільницею в тілі хворого, та ліпить то чудо з себе.

Чого ж хвороба повертається?? Відповідь у Бармуши, як завжди точна та однозначна - бо залишився відтік енергії. А якщо він залишився, те що ви відбудували буде знову зруйноване.

Подібна проблема виникає і у бойовій магії. Людина то живий космос, у якому живе безліч істот які тим космосом живляться. Існує ціла безліч, фізичних, психічних та духовних тонкоматеріальних паразитів. Які також руйнують систему людини - читай її здоров'я. Мало хто з цілителів це усвідомлює, але якщо хвороба спричинена діяльністю таких паразитів, то у цьому випадку потрібен не цілитель  а бойовий маг - винищувач. Це зовсім різні напрямки духовної діяльності, бо якщо паразит сильний, він може заволодіти цілителем, який дуже швидко перетвориться на  переносника тих паразитів. Саме тому коли ми практикували, в групу входило декілька відьмаків та відьом які мали різні здібності. Наприклад бойові маги (ваш покірний слуга) мають низьку чутливість але потужний удар, тому такому магу потрібен напарник - навідник. Таким чином, якщо паразиту завдати удар, але він не покине свою жертву, а заслабнув приховається - буде горе. З часом він відновить себе, а у хворого це вилізе як повернення хвороби та ще більше погіршення стану, бо паразит почне лютувати.

Все ясно?? На останнє - якщо ви практикуєте рейки, киньте це діло негайно, бо це гидка суміш християнства та японського язичництва. Вам та вашим жертвам буде дуже погано з часом.

Успіху колеги!!)) 

5 коментарів:

  1. Наші хвороби виникають через недоліки нашого ж світогляду, оскільки те, що ми думаємо, напряму впливає на нас і на світ навколо. Цілитель не зможе вилікувати хворобу, якщо має в своїй душі такий же недолік, як і у пацієнта. Більше того, він може нашкодити.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. слушна думка, але занадто категорична, Вам відомий принцип - що нагорі те і внизу?? Наприклад хірург без ніг може оперувати ноги потерпілому, так саме існує і у духовному світі, звісно якщо це не одержимість. Тому іноді це не питання досконалості цілителя, а скоріш питання його професіоналізму. Звичайно, найкраще самому досягти зцілення, але для більшості це нереально.

      Видалити
    2. Тіпа "сапожнік бєз сапог"... Ти навів приклад з матеріального світу, але чим тонший рівень, тим тісніше все взаємопов'язано. Наприклад, як психолог буде лікувати у пацієнта фобію, маючи цю ж фобію у себе? А в цілительстві тим паче.

      Видалити
    3. + більшість цілителів не "копають" достатньо глибоко, щоб ДІЙСНО допомогти людині. А лише позбавляють від (одного з рівнів)симптомів, цим самим поглиблюючи проблему.

      Видалити
    4. це точно, халтурників багацько.

      Видалити