середа, 25 квітня 2012 р.

Важкі емоції, що з ними робити.

Всі бояться поганого настрою, депресії кволості та падіння сил. Саме цей страх штовхає людей на приниження, лицемірство, фальшивий мир. Вони бояться не стільки тих проблем, скільки того емоційного провалу у прірву, болота в якому чим сильніше ти борсаєшся тим більше воно тебе засмоктує.

Не треба цього.
Я це пройшов дуже давно, тому кожен з вас теж зможе це пройти, та досягти емоційного балансу. Скажу більше, сього-дні я штучно викликаю у себе депресивні стани, щоб зануритись глибше, в більш щільні шари простору. Але воно падлюка виштовхує на гору))
Хто з вас вчився занурюватись у воду, або як я жити не може без підводного плавання, зрозуміє про що я. Поки намагаєшся триматись на поверхні, докладаєш зусиль, тобі страшно, здається що внизу безодня, яка намагається тебе проковтнути, захлинаєшся тією безоднею та тим жахом.
Не треба цього.
Бо тих хто зміг набратися сміливості та заглянути в очі тій прірві, відкриє для себе дивний підводний світ, сповнений краси та життя.

Важкі емоції вони більш щільні, якщо їх порівняти зі стихіями, вони земля яка нас тримає, як кажуть "твердь". Приємно погратися у воді, ми не можемо дихати без, легкого, свіжого повітря. Але!! Тримає нас земля.
Це дуже цікаве порівняння, якщо ви на нього звернете увагу, вам відкриється багато таємниць. А сьогодні просто зрозумійте що з важкими емоціями можна та треба працювати. Це сила у чистому вигляді.
Жінки обожнюють сильних чоловіків та терпіти не можуть нюнєй та істеричних підарасів. Нема нічого гіршого, коли жінка більш мужня, впевнена в собі чим її чоловік. Саме Чоловіки, саме так з великої букви, завжди брали на себе удари долі. Захищаючи свій дім, свій рід. не дарма руських богатирів порівнювали зі скелею, горою, міцним дубом. Не тому що в них є камінь або вони дубові, саме про важкі, щільні емоційні стани йде у тих порівняннях.
Навіть якщо ти одинока жінка яка не має "стіни" за яку можна сховатись, все одно, не бійся, навчись підживлюватись тією силою. Опертись на ту важкість, не забувай, щоб там не казали люди. кожен стикається з долею один на один. Навчись підживлюватися. Як??

Для початку не тикай від поганого настрою, не починай серти у бложик свої ідіотськ зловонні кляузи. Зосередься на тому що відчуваєш, сконцентруйся, та спробуй у цьому настрої зберегти душевний баланс. Якщо тебе наповнить злість, не кидайся як скажений кролик на стіну, спробуй ту злість переробити на енергію та напитай їй свій пригнічений творчій потенціал.
Якщо ви будете робити те що вам каже Барма, ви з часом не будете боятись тієї прірви, та у будь яких обставинах зможете зберігати тверезість розуму та силу волі, щоб подолати труднощі.

Вождь гарантує це)) Наснаги!!

Немає коментарів:

Дописати коментар