неділя, 22 квітня 2012 р.

Другий вимір людських фантазій


Ми живимо у третьому вимірі, над нами четвертий - світ енергій які формують усі відомі вам тіла та події. Під нами другий, вимір який є чимсь на кшталт скупченням плоских креслень, які по собі залишає третій коли помирає. Так було доти доки не з'явилось слово, завдяки якому люди почали створювати образи. Спочатку це були казки, боги, потім витвори мистецтва, книги, кіно, тощо.
Ми створили новий вимір який мав ознаки другого та четвертого, та став паралельний третьому.
Мабуть самим сильним прикладом цього 2а виміру, назвемо його так, є твори в яких розповідається про світ в якому живуть герої наших казок, мультиків, які живуть по своїм законам, але дуже хочуть, або навпаки не хочуть потравити у наш світ. У таких творах завжди з'являється якийсь черговий аватар - посередник, який "рішає праблємки"

По яким законам існує цей 2а.. Істоти того виміру в певному сенсі є живі, тому можуть приходити у голову людей, коли вони сплять або фантазують/медитують. Вони можуть певним чином взаємодіяти з людьми, даючи їм якісь "ощущєнія в обмін на емоційну енергію якою вони живляться. Надихати на створення мультимедійного продукту, який є посередником у обмінах між 3Д та 2аД. Якщо про них забувають, вони тихесенько зникають, або трансформуються поєднуючи свої потенціали з іншими героями. Вам нагадували колись об'єднання поціновувачів  чогось там, релігійну секту?? Саме так, більшість релігій має свою контору у 2а, бо ніякого відношення до Віщих істот не мають бо вони всього на всього вигадка.

 Яким чином можна потрапити у 2а?? Несвідомий контакт створюється при взаємодії з образом який належить істоті.  Коли людина, читає (це на першому місці) або дивиться кіно, або слухає саундтрек до фільму, вона мимоволі з'єднується з тим чи іншим регіоном 2а. 
 В цьому стані людина відчуває емоційне задоволення, яке є своєрідною підробкою духовного екстазу. Ви таке мабуть переживали, коли вам не хотілось покидати цей вигаданий світ, а хотілося в ньому залишитись. Відкласти книгу щоб зберегти цю приємну мить.
Розкажу вам таємницю, у ті світи можна потрапити. Найкраще це у медитації - створить фантомне тіло та з його допомогою йдіть у 2а. Для цього потрібно мати певні магічні навички.
Більш легкий спосіб: завдяки наміру запрограмувати своє нічне Я, тоді вам обов'язково те насниться. Різниця у тому, що в медитації ви будете контролювати переміщення та обміни, уві сні це зробити важче, там куди понесе.

Треба підкреслити, що я вважаю обміни з 2а не продуктивними, а мешканців недостатньо розумними, але як кажуть на смак та колір..

1 коментар:

  1. премного благодарна барме за сей познавательный пост (буль-буль).. который мне напомнил другой не менее позновательный бармо-пост, рекомендации из которого мне сейчас весьма кстати..

    ВідповістиВидалити