понеділок, 2 квітня 2012 р.

Відчуття провини

Відчуття власної провини (далі ВВП) відноситься до депресивних станів, тому для того щоб твоя психіка могла хоч трішечки вважатися здоровою, воно повинне бути знищено цілком та повністю.


Сказати це значно легше ніж зробити. Чому саме так??
В першу чергу тому що це відчуття інстальоване нашими тупими батьками в саму глибину нашої внутрішньої дитини, витягти його дууже важко, я б сказав неможливо без допомоги професіонального психотерапевта.
Кожен з батьків вважає за необхідне повсякчасно нав'язувати та викликати у своїй дитині ВВП, щоб хоч якимсь чином подолати її гіперактивність, та незламне бажання пізнавати цей чудовий, нескінченний світ. Саме тому вони намагаються ввести дитину у депресивний стан, щоб отримати вільний час для свого безглуздого батьківського існування.
Ви цього не пам'ятаєте завдяки дитячої амнезії яка трапляється з кожним десь у 2-3 роки. Але так воно було і саме тому ВВП виникає у вас в свідомості та несвідомо.
В другу чергу дуже потужного, руйнівного удару по нашому культурному мему заподіяло християнство. В дохристиянські часи, ми мали зовсім іншу культуру, по перше виховательська робота проводилась природнім шляхом - особистим прикладом. По друге, у язичників не було цієї хуьової моди залякувати, демонізувати, звинувачувати. Цього ніде нема ні в природі, ні у нормальних людей. Природньо це піклуватись та підтримувати один одного, так ми жили до тих пір поки не прийшли чудакі на букву м, та не почали впевнювати людей що вони грішні. Чому так?? Виникає питання, чому я грішний коли мене створив, як ви кажете люблячий Бог?? А отак, відповідає поподья - на піньок сів?? - Косарь жени!!
 Такий собі духовний рекет. Не важливо, вважаєте ви себе людиною релігійною або ні, цей духовний злочин має потужний вплив, він несвідомо на рівні почуттів, повертає у часи коли ти стояв принижений та зарюмсаний перед оскаженілими батьками, які звинувачували тебе, били, за те що ти не міг зрозуміти за що. Стояв, дивився в гору, та вимолював прощення, вимолював та по дитячому радів, коли його отримував. Нічого не нагадує?? Я так е бачив тисячі разів.
Тут тре трохи розповісти як працює психіка дитини. Критичне відношення до батьків, з'являється лише у 12-14 років, у фазі генітального сексуального розвитку організму. До цього дитина Сприймає батьків як бога. Саме тому діти з неблагополучних сімей люблять батьків сильніше, бо вони звинувачують себе в тім що так сталося. Психіка дитини не здатна !!технічно!! звинуватити батьків бо дитина їх несвідомо та свідомо наслідує, відтворюючи їх досвід у своєму житті.

ВВП дуже важливе відчуття, на якому основане: держави, релігії, цілі верстви населення, спільноти (наприклад веганів). Том ще раз кажу, коли підеш з ним на війну, не сподівайся на легку перемогу. Але хочу вас підбадьорити, я це пройшов, маю багато друзів та знайомих які на мене зовсім не схожі, але теж залишили цей психологічний атавізм позаду. В тебе є всі шанси скинути цей тягар зі спини та побачити світ в іншому, приємному вигляді. Шануймося!!

****
Чувство вины - што ето?? Откуда ето?? Анек разкажу барадатый, но пиздатый.
Приводит ТП сына к психологу, ну тот попросил маму выйти, ТП обиделась но вышла, через минуту её приглашают назад. Психолог:
- Вы слишком строго воспитываете своего ребенка
- ОТКУДА Вы знаете, вы с ним только минуту поговорили.
- Когда я его спросил как его зовут, он ответил: Вова Перестань.

Даа.. все проблемки родам из децтва, как вам известна с точки зрения псыханализофф есть тока две радосте жизине - Либидо, стремление к жизни и Тонатос - стремление к смерти, не вдаваясь в подробносте прицтавим, что есть два вида поведения мамыспапой - любовь и обвинения. Обвинения, часто с пиздюлями преследуют одну цель - подавить, разрушить психику ребенка. Вы все ещё не поймете почему вы ходите подавленые?? Так эта.. папа и мама уже давно тютю, не властны над вами - над большей частью из вас, мои дагагаие тилизритиле, аткудаж весь етот диприсняк?? Тотажи, от вашего внутренего рибятьоночка. Дальши идем. Прицтафте что чуйство вины ето такой сибе пойзен, который вы носите в своих ядовитых железяках. Што жи вы делаете?? Чтобы етод демон вас не мучал вы его натравливаете на других. Это не я виноват - это мы, он, она, вместе дружная страна. И не только эта ваша страна, а и другие тожи. Незнаю как вы, шановне кацапское панство, а я хажу на американское кино с пакетом для рыглей, да, мне моя знакомая стюардеса привозид, патамушто тугой струйой блевоты бьет моя душа когда я в етих кинатятрах слышу: Чия ето фаал, ху из гилти, и ху из комуз шо промис. Пичалька, обидна за братьефф наших меньших американцефф, как скасапиздело их сектанство. Вооот. Итак империя вины и што вам с ней делать.

1. Перестань обвинять сибя. Прийми, прости и полюби, даже если никто не - ниважно!! ты есть у сибя, и кроме тибя у тибя никого нет. А вот вам бармаплюшка - полюбишь сибя - увидешь как к тебе потянуццо.
2. Никогда не обвиняй других.  Поприкалываццо можна конешно, поиграть, пошалить, но так шоп сирьезна - никогда. Во всем виноват ты сам, правильно?? Не вернули долг - ты виноват, нехуй было давать. Дали па башке на улици?? - сам виноват, нехуй шастать там где нинада, или как говорят у нас на Украине - Нехай Щастить. Нету денег на такси - сам идиот, зарабатывать нада, а не херней маяццо. ТЫ во всем виноват. Так?? Теперь см. п 1 - Ты не виноват. Вывод?? Напрашиваеццо сам собой - никто ни вчем не виноват, поетому надо прекратить поиске виноватого и заняццо позитивной, созидательной деятельностью, походу избавляя себя от попутчиков которые не виноваты, но просто не хотят понять ету простую истину.

Все ясно?? - Ану марш исполнять!!

Немає коментарів:

Дописати коментар