пʼятниця, 30 березня 2012 р.

Трохи про демонологію

Термін демон був пижжений християнами у греків, які, як і інші брати наші менші вірили у "поганих" духів. Але вони повністю змінили наповнення цього терміну. Саме завдяки їм в особливості католикам, це явище було розкручене та попу-лярізоване. З християнської точки зору демон - це падший ангел якого відкинув іх бог, холерик Єгова. У зв'язку з таким кидком, постраждали не тільки ці бедолашні янголята але і люди, бо відкинув іх божинька з небесних хлябєй на грішну землю, де РАПТОВО були покинути їм люди та інші  тваринки. Таке нехиле маркетингове рішення, позбутися мотлоху ще і дітей своїх випробувати, чи слабо їм буде подолати цих спокусників.

Далі ієрархія християнських демоні. Ефесянам шоста глава.

Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби

1. Початки
Початком бунту проти Єгови вважають Люцифера, архангела який був ближче всіх до боженьки, та відражав його "славу". Але після падіння він забрав із собою третину ієрархії, саме вони верховні ангели утворили верхню ланку - Початки. Наприклад демон Блуду. Початки майже ніколи не контактували з людьми. Але мали безліч підлеглих через яких формували "дилерську)) мережу.

2. Влада.
Ця ланка мала владу від Початків, та виконувала обов'язки топменагерів, Влада  - основна рушійна та організаційна сила царства Сатани. Наткнутися на Владу могли видатні екзорцисти. Наприклад до мене приходили.. такі собі малоприємні істоти.. Управляла Влада здебільш регіональними представниками Світоправителями.

3. Світоправителі темряви. Дууже влучно звучить українською, бо хохла ніякий чортяка не надурить, зразу зрозуміла їхня гра в світ/тьму. Світоправителі напряму контактували з людьми, здебільш з людською владою. Якщо можновладець мав круту посаду, було не важко знайти контакт з демоном. Особисто у мене була зустріч з одержимим мером одного невеличкого містечка районного масштабу. Він був досить відвертий зі мною, коли ми лишилися на одинці. Нагадаю я був лютеранським священником.

4. Духи злоби піднебесної. Демонська піхота. Багацька кількість істот які напряму впливали, оселялись у людях. Мучили їх всілякими депресіями, страхами, спокусами, хворобами. Та іншою хєрньой. Коли у одержимого проявлялась ця істота, в нього змінювався погляд, вираз обличчя, часто голос.

Раса демонів була знищена у Армагедоні у 2002 році двадцять другого грудня, я був там, приймав участь, та все бачив на власні очі.


4 коментарі: