субота, 3 березня 2012 р.

Про зраду у коханні

 Людина всьому вчиться у природи. Літати в небі, ткати одяг, плавати у морі.. але все одно у дурості своїй, постійно ставить себе над природою, часто густо платить за це горем. Саме так відбувається у "вірності" у коханні. Цього кволого гівна у нашого виду у природі не існує, та ніколи не існувало. На Купалу злягалися всі хто хтів. На Великдень прямо у полі, був групешник, щоб краще був врожай. Зібрану сперму, додавали у просвіри, та один одного пригощали, собаку, корову, сусіда, музику. Сексу було море, саме так ми захапали п'яту частину кулі, якщо не рахувати Канаду та Аргентину. Що символизує отой кулич (хулич з яйцями) який ви звете паскою, не знає тіки попадья. Одне з найвідоміших прислів'їв яке збереглося до цього часу: про куму яка не кума якщо.. Я так можу писати цілу годину, але смислу немає, бо аргументи сліпців не цікавлять, а тому хто має відкрите серце достатньо і натяку.



Нащо тоді жидівский бог запровадив "половоєвоздержаниє" та моносекас?? А нащо він запровадив одноубожиє?? Правильно, бо жадібний, нехоче ділитися, хоче монополії.
Навіть своїм  тупим моском людина дійшла що головне це енергія. Що буде якщо задавити сексуальну енергію?? Правильно вона полізе з вух, тільки підставляй "лукошко" Пам'ятаєте як у славнозвісному італійському кині пацани обмінювались опитом що робити коли хочеться, один рубав дрова інший до кровавих мозолів дрочив дзвонив у кола-кол. Стримування сексуальної енергії - основа високої продуктивності. Саме тому в тоталітарних країнах сексу не було та не буде. Це я вам кажу як реставратор Звичая.

Йдемо далі, як психолог я мав обширну практику з "післязрадними" травмами з обох сторін, так званого зрадника та його жертви. Зраджують в сексуальному плані всі. Подумки, та при певних зручних обставинах  як то відрядження+алкоголь тощо. Генітально, орально, петінгом, як завгодно, тільки щоб обдурити себе та близьких. Частіше зраджують чоловіки, але вони ж більше страждають психічно коли стають жертвою. Руйнуються сімї, діти залишаються без батьків, ллється кров, відбуваються самогубства, але люди і надалі тиражують байан пр шлюбну вірність, вважають себе розумнішими за природу.

Не робите дурниць, шановне панство.

****
 Ррраз Можно ли ревновать того кого любиш?? Неможна. Эта абсурд. Если ты действительно любишь ты можешь только радоваться за близкого тебе человека што он/а отхватил/а нехилый оргазм и порадовались жизни, которую ой как нелегко жить. Што?? почему бес тибя?? Подумай об этом на досуге. Откуда же тогда берется ревность, спросите вы и Бармочко как всегда предельно точно ответит вам - все унылое говно от бога. И это не я придумал, ето в библии написано
Втор.4:24 – «Ибо Господь, Бог твой, есть огнь поядающий, Бог ревнитель». Если Он Сам Ревнитель, то и верным Своим Он дает ревность по ...
там дохуя такова уг жаль шо все такие верующие что всем насрать на
!!Его!! слово и не читаюд нихера.
Ревность (зависть)
самое темное самое отвратительное чувство которое может быть у человека. Любовь говорите?? Не смешите мои тапки, контроль и неновисть. Любовь такая штука что за ножом не потянется.

Ддварз Все течет гГ все миняиццо.

Как блядь можна шота абищадь блядь если человек каждые 7 лет скелет миняет. как можна абищать такую хуйню: дарагая, я буду вечна ебать толька тибя. Дагагой, сосать буду тока утибя все астальные хуи мне пративны никагда.. самовнушение канечно вещь хорошая тока жаль что нерабочая, а голод не тетка. Такшто прекратити пиздеть дарагие маи маск-вичи, лутше пойдите потрахайтесь от души дыши.

Бармочка, но есть же однолюбы..
- есть, больные и пиздаболы.

Бармочка, ты не прав.. женщины вернее мужчин.
- о_О.. Женщины ваще ат природы бисексуалки.

Всеравно ты неправ, ты лев бебебе.
- блядь, та живити как хатити, жисть вас научит.



6 коментарів:

  1. *Любовь такая штука что за ножом не потянется* - эта +100500
    Барма как всегда в точку. Ревность - тупизм, саморазрушение и попытки захапать то, что ревнующему в принципе принадлежать не может)
    (то-то у меня это в голове крутица: шо за кума, коль под кумом не была)))

    ВідповістиВидалити
  2. Бармочка, ты прав-прав-прав )
    Понятия "измена" не применяю и не понимаю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. дажи слово спициальное придумале измена.. в мови одно - зрада, какое отношение у предательсво к секасу?? никакова. секас бывает класным и неотчень. .или вот абижаюццо что скрывале, так ясножи поцчему, не доверия. шойта за отношения когда нада врать.. адно название.

      Видалити
  3. Оу, я завжди думала, що якась антисоціальна істота, бо у зміні партнерів не вбачаю нічого кримінального. Ясєн-красєн, що мене ніхто не розуміє і не підтримує в цьому питанні. Якби наша свідомість не була такою законсервованою, то пари (подружні чи ні) були б набагато ближчими одне до одного, бо мали б свободу. Ми ж вибираємо партнера не тільки з огляду на його сексуальні здібності, а й враховуючи купу інших факторів, тому, якщо хтота камута ізмєніт, це ж не значить що: "Фсьо, дарагая, я ухожу от тєбя, ібо Зіна с 3-го етажа трахаєтся луччше". Брєд! Чого усі так бояться (і таємно жадають)сексу на стороні?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. секс це те саме спілкування, при якому язик та інші частини тіла задіяні у повну міру. Так само як не можна все життя спілкуватись з однією людиною, так саме не можна трахатись.
      Бояться тому що християни навчили боятись, бажають, бо це бажання не можна контролювати.

      Видалити