пʼятниця, 9 березня 2012 р.

Соціальний міф українського суспільства.


 Вчора було восьме березня, що це означає?? Що мільйони українців прокинулись з думкою, про те що сьогодні свято, тому їх поведінка повинна відповідати певному стандарту, дарити квіти, або очікувати дарунків, тощо. Це називається соціальний міф – програма за якою люди живуть, стандартний набір питань та відповідей якими запрограмовані мізки сучасного гомоурбаноса. 

Безліч цих міфів які інстальовані людині з раннього дитинства формують світогляд, або картину всесвіту. Незважаючи на те що ці картини дуже схожі, вони унікальні як райдужка ока або  відбиток пальця. Саме ця унікальність дає змогу людині шукати собі однодумців, сперечатись про свої погляди, цікавитись чимсь новим. Коли картина світу яку прийняла людина  раптом не відповідає дійсності (а вона ніколи не відповідає) у людини починається когнітивний дисонанс, вона переживає стрес, завдяки якому ця картина трансформується. 
Що треба усвідомлювати.. 
Як я вже сказав якою б правдивою та точною картина не була, вона не є реальністю. Вона всього на всього картина яку намалював твій мозок на полотні твоїх сіна-псів, тому ЗАВЖДИ у твоєму житті буде відбуватись щось незвичайне, несподіване. І ось тут ми приходимо до основної думки цього поста: 
Сама по собі картина не має значення, має значення твоє до неї ставлення, відношення з оточуючими, та твоє ставлення до їх ставлення. 
Це зрозуміло?? Чому це важливо зрозуміти. Якщо ти цього не зрозумієш ти не зможеш вирватись із павутиння соціального міфу, прилинеш до нього як муха та будеш підживлювати його силою своєї душі. Ти не зможеш еволюціонувати далі, бо будеш з острахом триматись за ту маячню, якій тобі нав'язали батьки, школа, вулиця, володимирвисоцькийспасибіщоживой та інше уг.
Щоб ти зрозумів це на прикладі, давайте подивимось який безглуздий міф володіє свідомістю громадян цієї вашої держави. Сьогодні можна виділити два основних міфи - атеїстичний, з понтам науковий, та релігійний, здебільш правошлявний. Звідки ця маячня взялася??
Спочатку в нас було все гаразд. Ми були високо розвитою білою расою яка підкорила п’яту частину земної кулі. Та дала можливість з’явитися на світ іншим націям. Потім у нас в Києві до влади прийшов диктатор, в порівнянні з яким Гітлерсталін капризні сопляки, звали цього диктатора – Володимир Кривавий. Його задовбала перша в світі демократія, та він виришив узурпувати владу над всим слов’янським світом. Хоч вона була рідкісна скотина, цей Вован не був ідіотом, та розумів що єдиний шлях до повної узурпації влади тільки у духовному контролі. Саме тому він вирішив запровадити СВОЮ релігію, але щоб не втомлювати себе її вигадуючи, шукав щось з існуючого. Зупинився на візантійській секті, яка відкололась від Римської християнської яка в свою чергу була на той час доволі популярною єрессю, одним з різновидів іудаїзму. Вибір був зроблен, після чого Вова знищів всі історичні, культурні, мовні пам’ятки нашої величи, замінивши їх на новий міф, що ми є бидло а ці блеющі попи, ахуєть яка дульчегабана. Всіх кто з цим був незгоден Вован вбив, а міліонні жертви списав на монголо-татарське іго. Ця афера потім не один раз проварачувалась іншими теранами, духовними дітьми Вована. Наприклад Екатерина щоб переписати історівю наняла німецьких "дєятєлей з глубінки", які вигадали свої чергові  з понтом науково-історичні пояснення, чому миж таке бидло неасвальтоване, та чому гейска еуропа, така знов таки дульчегобана. Протистояли цьому нащі магелянці, та Ломоносов, але їх зіжрали з їх гімном, а щоб було “неповадно” походу в черговий раз заборонили все українське.
Потім були комунисти, потім кучми, а що зараз так я вже краще промовчу. Уявляєто що відбувається у голові сучасної людини в що вона вірить, та що вважає правдою?? Це навіть важко уявити яка там маєчня. Є наприклад ідіоти які заперечують голодомор, чому вони це роблять зрозуміло, але як це ж треба себе надурити??)) Але навіть ті хто усвідомив про генацид українців, як їм кажешь про геноцид слов'ян який вчинив Вован Кривавий, опускають забрало на шльомі мозку головного, та твердять як мантру, ні!! цього не було, ми праваславні, бо так є. Іісус ніразу не жид а щирий український хлоп'яка. Добре що зараз про це хоч почали говорити, ато мовчали бо дуже боялись що жидівський бог якого нема, відправить їх у ад якого не існує та не пустить у рай якого технично бути не може, бо це все видумали хітросраки, щоб православно віджимати у бидла семки та мобілки.

Добре, що тре робити.. По перше до свого світогляду відноситись з гумором, як кажуть посмійся над собою сам, щоб не сміялися інші. По друге навернись до природознавства. Зрозумій будь ласочка, що ти унікальний, думки твої, життєвий досвід повинен бути унікальним, не слухай цього Барму, взагалі нікого не слухай, інформацію збирай, але мотай її на свої вуса, чи що там в тебе. Бо жити тобі, тому навіть якщо будуть помилки, нехай вони будуть твоїми, бо нема нічого гіршого чим страждати за чужу дурість.

Вождь все сказав.

****

Дарагие маи моск-вичи.. шо вам сказадь, шоп не абидить.. все маи пчелки верныя медоносныя знаюд в аснавном шо пачом впринцЫпе, паэтому вы миня и любите/ненавидите, патамушто знаити что всигда скажу правду, шо вам сказать на етод раз в конь-тексте того што вы апять выбрале Крабе.. Как гаваряд у нас на Западной, щастя вам здоровля, багато племинныкив, у вас их к слову итаг дохера ибо узбека и армяна обьединила обьедает великае Русс. Одно могу тока сказать - вас абмануле, но видимо вам нравиццо жидь в обмане. Все что вы знаете про историю нашей украинской Руси - брехня. Илья муромец не из ленинграда а хахол из Чернигова, а Соловей Розбойник жил у нас под Броварями в селе Семиполке. Мазепа, Махно, Петлюра, Шухевич, с последних сил пытались спасти вас от вас жи самих, но вы нихатити. Што тут поделать.. Мишаете постоянно всем жить асобино тем, кому неповезло аказаться вашими соседями.. Украли наш газ, который потом и кровью добывал Ермак, и нам же чисто по дабрате душевной и братской любви пытаетесь впарить втридорога, дороже чем фашистам, которых досих пор сцыте и паэтаму наверное люто празнуэте 9 мая шоп всета ки сибя убидить што вы пабидили мерседес. Я вопщим искренне вам сочуствую и ето правда.

Но не все потеряно, вопервых не забывайте что большенство из вас имеет украинские корни, поетому надежда есть, не может не есть. Поменьше слушайте ваши сми, побольше медитируйте и вчыть мову. Мы когда раздуплимся сами, вам тожи поможим, нисматря на то сколько вы хахлов убили и скока гадастей нам сказале.

Что такое Миф и с чем его едят. Миф бля, он живой. дыы.. Еще их называюд архетипом, но ето не труЪ. Питается Миф енергией людей которые в ниво верят. Чем дольше вы будете верить/ненавидеть Крабе, тем дольше он будет жить и мучаться, ибо если говорить правду, он не виноват, вы его сами таким сделали, был он мужеком обычным с нелехкой судьбой. Надо разделять живого челавека и его ореол - миф созданый вами вокруг ниво. Поэтому лень-ин жыфф будет у вас до тех пока вы сами етого хотите. Для теж же кто хочид выйти за слой архетипофф, (как говорит один ваш какбе мах Члис) - выпишити ваши убиждения на бумажичку, повести иё в туалети, и каждый раз когда гадите, стаффьте под сомнения, юмарите по поваду и делайте все шобы эту чушь обрушить. Освободившуюся из плена енергию направляйте в развитие своего уникального мифа, стройте его и укрепляйте, он вам пригадиццо и в этой и в той жизне. 

Вопросы??


4 коментарі:

  1. Бармо ти як і завжди велично.чесний. Дякую за инфу міф, як і завжди, говорю, що треба бачити звідки ростуть ноги)

    ВідповістиВидалити
  2. пост нужный, а главное, своевременный.

    Про краба, как я ни отмахивался, а навязывается и навязывается, так и лезет со всех новостных лент и от знакомых. То, шо ореёл краба всех наебал не знает только одна бабушка в мухосранской областе. тут тебе и митинги "за честные выборы", тут тебе и "вступи в оппозицию" со всех сторон, тут и традицию кто-то придумал, шо мы каждые 200 лет изгоняем фекалии из кремля (1612-поляке,1812-французы еслишо).

    Так шо ентому мифу вроде пора в слифф.. Больше всего порадовала чья-то переделанная фраза, шо сначала "надо убить Путина в себе". Многодумало....

    неск лет назад было в Муроме, з экскурсией. Там вроде как останки Ильи Муромца в монатсыре схронены. Так чёт противно на душе от этих слов стало, шо и внутырь не спускалось..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. убить Путина в себе - ето единственный путь. Причом тело не стока в палитике сколька в магии обменофф с нац егром етой вашей страны. В смысле не лю-бить не нена-видеть просто забить о существовании. Инова пути нет. ибо хтобы небыл взамен, ореёл и его захавает. Пасматрити шо он с Ведмедыком сделал за 4 года.

      Пиздеш, все знаюд де Илыка палажиле.

      Видалити