вівторок, 31 січня 2012 р.

Застарілість економічних відносин.

Ця стаття не характерна для бармастайлу, але вже давно треба було про це сказати. Останнім часом світ донбасить від економічних криз та великих проблем з цим пов'язаних.


Вся справа в тому що економічний формат відносин між людьми застарілий, але деградовані еліти не бажають впроваджувати новий формат, та докладають титанічних, марних зусиль намагаючись утримати життя цієї падлюки.


 По перше неконтрольоване розмноження, по друге насиченість товарами та послугами зводять людство з розуму. Людині для життя потрібно насправді небагато - житло, їжа, одяг та розваги - все. Скільки це все коштує?? Небагато насправді. Майже безплатно. Чому безплатно?? Тому що головний ресурс - це бажання людини щось робити, не може вона сидіти склавши руки.
   Тому вона буде щось будувати, готувати, шити тощо. Навіть якщо їй за це не заплатять.
Візьмемо за основу українське село. Гроші в ньому використовуються в меншій мірі ніж в місті. Якби селянам видавали безкоштовно то що їм потрібне, що вони не можуть виробити, вони б із задоволенням працювали та здавали продукти. Виробляють вони значно більше ніж можуть вжити. Наприклад в Америці 16% населення годує всю країну.
 Сучасні технології дозволяють дуже дешево виробляти продукцію загального вжитку, не за горами ті часи коли все що тобі необхідно ти зможеш розпечатати на 3д принтері. Але!! Суспільство до цього не готове ні морально ні психічно, саме еліти не готові, вони настільки звикли до експлуатації, домінуванню, що не розуміють як можна інакше.

 Економічні відносини застарілі, чим раніше людство це зрозуміє, тим безболіснішим буде перехід з економічного формату до соціального у розподілі матеріальних благ та ресурсів.

 Яким чином це повинно відбуватись?? Дуже просто, ти отримуєш необхідні матеріальні цінності просто тому.. що ти є. А далі ти вирішуєш бути активним, корисним учасником соціуму, або паразитом. Паразити будуть мати мінус до репутації, тому будуть мати гірших сексуальних партнерів. Ще раз кажу, все дуже просто. Але людство в безглузді своєму не здатно прийняти це нове. Вони краще будуть шкодити один одному, страждати, молитись уявному другу божинькє, та з гордістю носити синці на своєму чавунному лобі.

Саме тому, те що ми робимо з вами, не має відклику "знизу". Саме тому всі ті духовні процеси які  ми впроваджуємо натикаються на несприйняття та супротив. Що тут сказати.. Насолоджуйтесь, це ваш вибір.

2 коментарі: