пʼятниця, 3 лютого 2012 р.

Нижня медитація

 Ця тема трохи заважка для сприйняття, бо жидівські релігії зробили все щоб заблокувати енергетичні центри людини - сварги (чакри тузем.) Тому коли будете читати  та перечитувати, дивиться на свої реакції, вони якраз покажуть ваш стан у цьому питанні))


 Як вам невідомо енергетична будова людини має верхнє велике та нижнє мале енергетичні кола. Вони поєднані міцним енергетичним джгутом між сонячним сплетінням та пупком. Саме в цьому джгуті протикають дві течії: нижня сила (так)) та сама огіркова сила землі)), та верхня сила. Я не буду розповідати подробиці бо якщо ви ще це не осягли та не відчуваєте свої сварги, воно вам не потрібне, але зупинимось на нижньому колі, бо інфу по ньому ви навряд чи десь знайдете.



Нижнє коло працює в більшості на розмноження та скидання переробленої енергії та інформації. Це супроводжується різноманітними фізичними процесами, наприклад у вигляді випорожнень. Якщо ти бажаєш мати гармонійне енергетичне тіло тебе потрібно навчитись використовувати нижню медитацію.
В випорожненнях ми маємо прояви трьох стихій - земля, вода, та повітря (гиги музі-кальне пердіння)) *згадався смішний анек*
Ці три процеси є віддзеркаленням у споживанні цих трьох стихій. 
ЩО потрібно знати та робити. По перше треба позбавитись сорому, бо сором то є дуже шкідливе руйнівне відчуття яке було нав'язане тобі ворожою істотою - Єговою. В природі це відчуття відсутнє. Якщо ти не позбавишся сорому в магії тобі робити нема що. По друге треба супроводжувати випорожнення медитативним станом, який повинен мати забарвлення задоволення та подяки Матінці При, за те що ти маєш життя та є частиною її круговерті. Якщо все робити правильно, а краще це робити на природі, то в тебе розблокується нижнє енергетичне коло. Окрім важливих магічних наслідків, ти маєш отримати практичне покращення стану здоров'я. Жінки позбавляться безпліддя, запорів та болісних місячних. Чоловіки проблем з травленням та потенцією. Якщо для вас є важливим мантрування духовної медитації можете використати такі форми: Дякую, природа. Земля до землі, вода до води тощо.
Як я вже казав, Нижнє коло скидає відпрацьовану енергію - чорну. Якщо вона не буде повільно виходити з тебе вона буде накопичуватись, та вдарить тобі у голову, це буде мати жахливі наслідки для тебе, твого здоров'я та твоєї долі, саме цього домагається Єгова, дивиться як він навчив арабів підтиратись камінцями та боятись гівна *гівняний шайтан гиги* та ось ми маємо дуже агресивну націю та знищення жіночності у їхньому суспільстві. Це може здатися дивним, але все пов'язано у всесвіті, ти це зрозумієш рано чи пізно, або ні. Також більшість сексуальних збочень пов'язані з блоками у нижньому колі.

Також пропоную поекспериментувати з нижньою медитацією у воді.

Шануймося бо ми цього варті.

1 коментар:

  1. писать в воду ещё и потому приятно шо происходит как бэ энергообман, надо попробовать посрать в бассейне. Маг я или как? Жванецкий ещё говаривал-"..запах чем хорош?,не нравиться-ОТОЙДИ.." В лес приехали-тутжа энергообмень,ну типа "здрасьте" сразу чую лес,а он меня. Главное в чужое не вляпаться! Энергуй.

    ВідповістиВидалити