пʼятниця, 27 січня 2012 р.

Як воно буде в Україні??

Останнім часом забагато чутно, скиглення, скарг та інших низькочастотні викидів серед населення. Мовляв країна вже не торт, треба звідси валити, українці гівнолюди та інш.


 Такі настрої цілком зрозумілі, бо країна зараз переживає тяжкі часи очищення.
Ми отримали незалежність від загарбників, лише два десятка років тому, за весь цей час наш народ пережив всього дві ініціації.


  Першу, коли отримали незалежність, другу на Майдані, коли обрали правду замість брехні. Все. Більш ніякого позитиву за двадцять років, на національному рівні не було. Звідки взятись добробуту та щастю?? Але завжди над країною нависала загроза повернення до минулого, спочатку Кучмізм, який був спробою утримання минулого, совка, потім розчарування у помаранчевій владі, яка замість будувати країну поглинула у деребан та чвари. Ну і останній період, як я вже сказав дуже важкий. Багато хто скаржиться на "жителів Донбасу" хтось звинувачує невихованих олігархів, недолугих міністрів, або ще щось.. це все прояви недоумкуватості. Треба  розуміти дві речі:

1. Шансон не при владі, шансон він у головах, що звісно відбивається на  владі, бо так повинно бути.  Так працює всесвіт, коли внутрішнє проявляється у зовнішньому.
2. Скиглення, обсери, криваві революції не допоможуть, бо якщо проявиться оце внутрішнє болото цих невдах, то буде зовсім погано, буде піздец.

  Що робити?? Тут треба запитати, що ти можеш робити?? З конструктивної точки зору.
Давайте подивимось на два зразки бабульок плакальниц, та спробуємо проаналізувати у чому їхні помилки??
  Тип перший - Потребляді звичайні. Ось першоджерело: http://strng.org/2012/01/27/vam-komfortno-v-ukrajini  Звичайний хлопець, який робить своє діло, може навіть непогано робить, але щось йому постійно заважає, щось не вдається, тому він не довго думаючи робить отакі ганебні висновки.
ФГМ вже як кажуть у термінальній стадії, бо поцієнт навіть не підлягає лікування, чесно, я спробував. Останнім висновком цього "патріота" були отакі слова:  


Якщо країна для людей, то вона нічого не робить. Якщо люди для країни - нунафіґ таку країну.


 Це класичне мислення ТП, країна щось ій винна як вона тільки народились, все.. усі платники податків разом їй винні, бо вона ж "не така як всі", надзвичайна, та вапше "ОчЕнь тАлАнтлИвАЯ")). Включити мозок та подумати що ж таке насправді країна, як вона утворюється, та з чого складається, які процеси тут відбуваються.. воно не в змозі, бо це ж треба трохи напружитись. Якби наша країна складалася саме з таких "громадян".. це б мабуть був мій найжахливіший сон. Такі люди окрім свого брюха не мають ніяких цінностей, їх не цікавить мова якою вони розмовляють, їх не цікавить якому богу та навіщо молитись, їх не цікавить нічого окрім власної утроби - якщо країна не виконує моїх забаганок - нафік таку країну)).. 

Ні, люба.. нафік таких грамадян!! 
   
  Як воно буде нам гарно жити поки серед нас будуть отакі люди?? Почекаємо поки вони пороз'їжджаються по закордонних Мухасрансках. Краще роздивлятись їх фотачкі у вконтактику, як ім там "гарно живеться" з порожнечею у серці, ніж мати такі ракові пухлини в тілі нації. 

Другий випадок, на цей раз дівчина, яка спочатку у мене викликала якусь повагу, бо розповідала про себе, що перспективний науковець, та здавалася людиною різносторонньою, не якимсь занедбаним ботаном. Але подивимось до чого довели її науки: http://kiwe4ka.livejournal.com/19811.html За що я ненавиджу Українців.. Це пише українка.. О_О Коментарі тут непотрібні, але маємо дуже цікавий матеріал. По перше, ці мерзенні таргани, коли їх прихопити капцем, зразу починають викручуватись.. Мовляв, мене не так зрозуміли.. я за Україну але проти Яника.. та інші кволі відмазки. Я особисто не вірю в цю брехню. А ось коли вона сповнена ненависті пише таку гидоту - вірю. Бо так воно і є у самому її серці. 
Ще мене потішили ці закидони про церкву.. Це така смакота)) дайте дві!! Каже таке:


Я не люблю українців, за те що наша релігійність закінчується за порогом церкви

 Вам вже смішно??)) Зачекайте це тільки початок)) Виходить вона, така вся "україночка", яких ненавидить, знімає так цю жахливу "газову" косиночку, хрестить лоба, кланяється *це завжди смішно спостерігати*, так за поріг церкви робить крок і ....

????
PROFIT

Починає ненавидіти українців, за те що вони за порогом ненавидять українців, коли під порогом обіцяли любити ближнього свого як самого себе. Оркестр туш!!

Можна з такими людьми збудувати державність?? Звісно ні, з ними можна тільки до Москви поїхати брати участь у шоу Петросяна.

Добре.. як воно буде, ви питали я вам розповім. 
 Спочатку Країну перестане "донбасити" Цей процес вже розпочався, темна підсвідомість нації вже вийшла назовні, як тільки ми цим перехворіємо, так воно і закінчиться. Про це будуть згадувати з посмішкою, бо погане забудуть, а приколи залишиться. Потім нам буде необхідно ще пережити западенські дурості, бо там їх не менше. Буде трохи Криму, але то вже не суттєве. Коли Країна збалансується, до влади прийде нове покоління ділових, культурних, освічених, національно орієнтованих людей, село підніметься, економіка налагодиться, за нею піде культура та повернення до споконвічної віри наших пращурів - язичництва. Воно не буди носити релігійний характер, це буде щось на кшталт культурного пробудження. Придурків стане значно менше, я гарантую це)) ось тоді нарешті українці заживуть радісно на своїй землі. Буде це разом з тобою або без тебе, вирішувати тобі.

Шануймося.

9 коментарів:

  1. Барма пророчествует)) Да будет так, как ты сказал! Тоже не люблю, когда начинают скавчать про то, как здесь всё хреново, а "там" все - шоколад. В ответ остаётся лишь указать направление движения. С таким настроем чел уже ни на что конструктивное не способен, так как не отождествляет себя уже с жителями своей страны, а спит и видит себя где-нибудь в европах..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. єуропейское новое, импортное, вот понюхайте - як казав Л.Подеревянський у дослідниках калу. Шо ми маем сиводня у євтропах - суцільне зло: маняки, паранджу и гейпарад, каму ано надо?? Чиво тока стоит их кризес в греции, нормальная страна, в ней есть все, аткуда там кризису взяццо?? Ясно што єто якись шахели махели, кому ано надо?? Захотят к нам присоединиццо, мы ишо падумаем, а ихнева щастня нам нинада, нам и биз них нисахар.

      Видалити
    2. Ага, меня тоже это постоянное запугивание неприсоединением к ЕС улыбает. Больно надо!

      Видалити
    3. это какоето блядство души, замість того щоб будувати державнысть, їм падлюкам обов'язково треба до когось при-слон-итись, шо за ідіоти..

      Видалити
  2. Відповіді
    1. ненене)) девид блейн.. Идея хорошая но опять ее тулят к боженьке которий суть первий развратнег на земле.

      Видалити
  3. мда.. тока одна строчка "господь с нами", а крыша уже меняется

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. я йихь дух чую)) ешо на быдломагафф наехали.. хотя врятле они отличают шоуэкстрасексафф от труЪ

      Видалити