субота, 31 грудня 2011 р.

Ялинка, Дід Мороз, Снігурка - прихована правда.


 Унікальність української (руської) духовної традиції в тому що ми не створювали у великий кількості письменних або архітектурних символів. Духовне знання передавалось з вуст у вуста під виглядом казок. Казки треба було вміти інтерпретувати, розуміти, лише тоді вони відкривали свої таємниці.


Особисто мене це дуже дратувало, до певного етапу у моєму розвитку, поки я не зрозумів всю міць та мудрість цього шляху. Звісно мені як більшості з вас хтілось щоб десь у Броварях був якийсь древній храм на стінах якого дівчата наші злягались з конями та хлопці пхали їм в рота самі знаєте що, наприклад як у братів наших менших індусів. Тоді б всі ходили по Броварях та казали: бляя, оце велика цивілізація, тантракамасутрамантра, та інш. матюки. Але цього нема, маємо якусь квантову казку про курку Рябу та вселенське Яйце, тощо. Та лежить те яйце біля Андріївського узвозу, мало хто знає що воно таке.
Тільки зараз, коли моя колдоффська еволюція досягла епічних розмірів я прийшов до того ж.  Не треба навіть писати в зошит те що я осягнув, бо тільки живе знання має силу, те що зберігається в серці та розумі. Такий собі вступ вийшов. Далі тезами:

Ялинка
Фрактальне дерево, яке точно повторює вигляд родового дерева як воно є у 4D. Яке в свою чергу є образом геному людини. Принцип такий - маєш пращура ригіанала - маєш генетичні вади.  
Ялинку висаджував голова роду на подвір'ї. У новий рік вона прикрашалась дарунками пращурам, в знак подяки за прожитий річний колодар (колесо сансари) 



Ще таким чином святкувався прихід весни, коли природа та духи предків знову прокинуться від зимового сну. 
Хто не в курсі, пекло у слов'ян на відміну від жидівського було не гарячим а холодним, що відповідає дійсності. Якщо ти за своє життя був мудаком, всесвіт відкине твою душу на край Нави, подалі від Джерела енергії, де ти вмерзнеш у простір. Це також було навіяно тим що зими були сильним випробуванням для людини, якщо не зробив заначку - приниження, голод, корочє капець. 
Тому і Дід Мороз (дідько, демон).

Брехливі християни вкрали в нас наші традиції на наліпили на них свої богомЄрзкіЄ наліпки. Якщо християнин ставить вдома ялинку, Єгова (бог пахан) таким наклада піздюлєй. Бо Єгова дуже боїться правди, тому живе в світі спотвореної реальності, яку його адепти всім нав'язують, таким чинам намагаючись отримати світове панування.  Зрозуміло?? Християнам, іу-деям, муслімам, усім об-абрам-леним не можна використовувати язичницьку символіку, ось пруфи: 



Шануймося!!
Dead Мороз, Санта Клава, Миколайчук, Кощей бисменный, Чорноморец (от слова мор) та другие пирсонажы. Кто это блядь?? 
Это Чернобег антипод Белобега. да именно так. В более поздней традиции слово Биг (кац. Бег) трансформировалось в Бог и утратило смысл. изначально описывающий могущественную сущьность вращающую колодар (бег колеса вселенной)

Чернобог - Бег разрушения, смерти, энтропии, холода вопщем полного пипеца. Является самым могущественным божеством и при этом пидарасом, всмысле ридиской. 

Вот вам элемент руського творчества по сабжу, переводить не буду, ума нет вывчиты мову - учи иврит. 


Дальше: Подарке?? Какова хера, если он такой гимнюк, дарит людям асобина детям подарки, пидобир штоле?? Спросите вы миня и я вам отвечу. 
Подарок у Чорнобога мог получить только радарь Чорнобога (чернокнижник). Если вы интересовались йогой, у них это называется його левой ноги руки. Короче все энержи созидания (Белобог, набело, чистовик) имеет правосторонее вращение. Чорнобег же бежит падлюка влево, за счет того что все живое если ево крутануть влево распадаеццо нахер, оножи биомассо подыхая, или бояся бандитав, милиции, начальства, выдиляет кучу печенек, которые якобы на стороне зла предлагаюццо. Самый простой пример - тебе фуагра дилекатес, нямочка, а гусю совершена както невесело, я бы дажи сказал что грустно, так и визде впизде. Всё ясно?? Вопщим получить подарок у деда мароза в натуре может тока чернокнижник. Причом тут дети?? Да.. детей всигда пугале Чернобогам ибо сцали иво сильно саме (и правильна делали кстате) Мол если ты вася не понял што такое жизнь, (мама гаварила), то прийдет Чернобег и тебя анально покарает. Вася истествинна сцал, был паслушен, паэтому мама ему подкладывала под ёлачку падараг, мол вот ты был послушен вася, тебе от родового дерева сюрприз. Потом пришли злоебучие христиане и вся традиция нахуй смищалась и ешо была разбавлена их унылым говном.


Сне-гурочка Внучка Чернобега - Мара (дева мария), богиня опятьжи смерти, тьотя в чьорнам и прочие малоприятные архе-типы. Была полубелой богиней, но по причине бесплодия из-за генетического дефекта дэд-ушки, была фригидной бес-плодной. Такжи была тираристкой. За это была выпилена Даждьбогом (позже - Дай бог) И вернулась в Чорную Навь к дедушке, где и тусит по сей день. Кто валенок и ничо нипомнед, вспомните сказку как она прыгнула через кастрик и растаяла, ага.. Вопщим как поет тот кто троллит мумий: Снегурку замели.

С празничкам вас таварище, веселава НГ та лёхкава пахмелья!!))



6 коментарів: