неділя, 6 квітня 2014 р.

Нудно жити



Давно хотів написати про нудоту як явище, все пальці не доходили.
Що це таке??

Це особливий вид депресивного почуття, яке викликає у носія страждання.
Нудота виникає з двох причин
1. Через відсутність діяльності.
2. Через монотонну діяльність.
Іншими словами відсутність чогось новенького викликає у людини дискомфорт, тобі стає нудно. Хто у цьому винен?? У цьому винний Всесвіт який тебе народив. Більшість людей не замислюється над своїм походженням і це нормально для біоробота.

Хулє там задумиваццо, пусть трактор думаєт, а йа буду жрать, срать, ржать.
Але дзускі, все набридає і опа, самому веселому вєсєльчаку - скучно жить.

Але всесвіт народив тебе не просто так, у нього є певна мета, якщо не заглиблюватись, скажемо так - набуття нового досвіду. І у цій всій грі, "менінудно грає ключову роль.

Зразу про головне:

НЕ ДАЙ ТОБІ ХТО, ПЕРЕГОРІТИ В СВОЇЙ НУДНОСТІ.

це саме страшне що може з тобою трапитись. Коли ти перегораєш "ветайскукє, Всесвіт тебе перераховує. Він перекине тебе щаблем нижче і поставить на тобі хрест. Подивимось декілька прикладів нудьги.

1. Нудьга рабочєкристианская, краснопрєсненскайа.
Як із людини зробити раба?? Дуже просто насправді, треба щоб він перегорів на одноманітній роботі. Тобто ти виконуєш якусь просту, монотонну роботу, наприклад ти штамповщик. Вставив деталь-витяг деталь. Нудно, нудно?? А ти терпи!! Ленінпартія путєн маладец нє спит акно светіццо а родінє думаєд.
Будь яка локшина, яку тобі навішає на вуха майстер цеху Дядя Коля, перетворить тебе на вінтика та шпунтика системи. Воно тобі треба?? Це ще ті що рипаються, багато хто навіть і не намагається бо їх все влаштовує. Потім ображаються - я віддав заводу все життя а мене ось так викинули на вулицю. А ти як хотів?? Що наробив те і маєш.
Тих що не влаштовує, нудьга виштовхує вчитись далі, битись, прагнути, робити щось аби не так. Таких людей які шукають нового досвіду Всесвіт підтримує і те нове прийде, разом з новими можливостями.

2. Нудьга творча.
Але ці інші не застраховані від того що на новому рівні еволюції свідомості нудьга їх не накриє знов. Обов'язково накриє. Вона буде трохи іншою за якістю, Не такою важкою, але все одно буде. Там де ти зупиняєшся закінчується життя. Це не просто метафора, так є. Бо ми повністю залежимо від руху. Якщо ти не будеш рухатись, ти помреш. Якщо митець, інженер, керівник перегоряє на своєму посту, Нудьга його не виштовхне нагору, вона його скине вниз. Безліч таких невдах, які ниють та звинувачують всіх у тому що у них не склалося. Але ми знаємо..

3. Нудьга старчєскайа, мор-щінка.
Врешті решт нудьга переможе всіх. Настане час коли ти стара, хвора людина будеш нікому не потрібна і нудьга спочатку зламає тебе а потім вб'є. Бачили як старі хочуть померти?? Таак, це їх нудьга доканала, життя їм обридло, бо все.

Що робити і кого і куди бити??

Скажу від себе. я ніколи не нудьгував, така фігня. Моє життєве кредо - не буває нудного чогось, буває тільки нудний хтось. Мені нормально, бувають моменти життя де обставини складуються так що треба жувати знов ту саму жовану тричі котлету, але ж врешті решт тебе ніхто не може примусити якщо ти сам не погоди-шся. Так що дзеркало не винне.

Вирватись з пазурів нудьги так само важко як і з пазурів смерті. Взагалі скажу вам по секрету, це одна та сама особа. Але можна якщо є таке сильне бажання. Як перемогти нудьгу??

Дуже просто, навчись медитувати. Що таке медитація?? Це в першу чергу перехід. Ти перемикаєш своє світосприйняття або на внутрішній космос, або на ішні шари зовнішнього. В тих шарах нудьги нема, бо там інша щільність буття. Окрім того ти отримаєш додаткову дозу адреналіну та інших нар-котиків. Бо всесвіт тебе знов проспонсорує.

Що стосується завершальної, цілком і повністю перемоги, то тут вона є тіко у сірих, бо вони і є в певному сенсі сама нудота, не дарма те все малюють в сірих тонах. Але то вже стосується тільки нас.

Бажаю вам, любчики надхнення та свіжого вітру, рухайтесь поки є така можливість.



Підказки для запопадливих умів.

1. Трансформація людства з споживання реального буття на віртуальне.
2. Нудьга сексуальна.
3. Качєлькі нудьги/новізни.
4. Запахи та аромати - як тимчасовий засіб проти нудьги. 

3 коментарі:

  1. Вот с Бармой точна нисоскучишься. Читаешь-задаёшь вопрос-тут же читаешь ответ. Песня.
    Лан.

    ВідповістиВидалити
  2. Трудно сейчас найти хоть одного скучающего, новости держат в таком тонусе, что и секс не нужен)))

    ВідповістиВидалити
  3. секс нинужен ?((( пойду у жены спрошу..чё ТАКИЕ бывают?!!

    ВідповістиВидалити