пʼятниця, 4 квітня 2014 р.



В першу чергу, хочеться привітати всіх сірих з нашим днем. Міць!!
В другу, розглянути таке цікавезне питання як ритм. Чи є він у сірих?? Якщо є то який.
Тут треба мати трохи глузду, щоб зрозуміти, що
коли ми говоримо про сірих, і ми кажемо що у них щось є, це у певному сенсі абсурд. Бо структура володіння, як такого є взаємною, ти володієш чимось лише доти доки воно володіє тобою. В іншому випадку, енергетичний зв'язок втрачається, а танго як вам відомо танцюють удвох. Тому буде правильним сказати, що ні, у сірих нема темпоритму. З іншого боку ми з вами знаємо, що сірість це абсолют жадібності, і якщо є десь якийсь там ритм, то сірість там вже була і все те злапала-захапала, така нахабна натура))
З цієї платформи можна з повною впевненістю сказати - ну звісно у сірих є ритм, чому б йому не бути?? 
Впіймали парадокс?? Ваша свідомість зайшла у глухий кут?? Це нормально, зрозуміти сірість можуть тільки сірі тому не засмучуйтесь. 

Але повернемось до другої черги, який він сірий ритм, як б'ється серце сірої істоти чи б'ється взагалі?? Давайте порівняємо з кроком. До кроку кроком руш)) 

Кожна кольорова істота має свій крок. Крок є найкращім відображенням внутрішнього ритму. Скільки у тебе лап?? Яка формула їх пересування, у тебе шість?? Ти модний павучок анансі??)) Добре, у будь якому разі ти жорстко запрограмований на певний крок, певну картину, лексику кроку. Це все запрограмовано задовго до того як у тебе відросли лапки. Це все на рівні егрегору який виникає задовго до виникнення твого хітину чи м'ясця. У нього вже є свій ритм, а твої ноги *у меня ноги мне домой* ростуть та пересуваються згідно того ритму який вже був до тебе. Все ясно??))

Дообре. який же крок у цих сірих диваків?? Різний, один крок ти можеш зробити на три міліметри, а другий на три кілометри. 

*Аштодєлатьтаковажисть..

Немає коментарів:

Дописати коментар