четвер, 20 березня 2014 р.

Не годуй страх


Базовий інстинкт.
Трохи матюків, вибачаюсь.

Дужее, люто бісять підараси, які там надувають щоки, пиздять блять зранку до ночі, про високі духовні матерії, блять.. а самі навіть не знають як зі срачкою впоратись. ЛЮТЬ!!
Що треба розуміти - ти йобаний, тупий шмат м'яса, мікроб блять безмозкий, якого навіть не видно на гуглмап, топчиш туди сюди цю планету, сам не знаєш чому. А вже про той шмат м'яса тупой що ти маєш за тіло, ти взагалі блять нічого не знаєш, такшо сиди ото блять і не пизди, сцуко.
- Тю.. якийсь ви дядя, нєрвний, нащо ви ото матюкаєтесь??
- Бо дуже бісять ідіоти!!
- А ви чим кращій??))
- Нічим, від цього ще більше бісить.
- *Ще і сам з собою розмовляє, приколіст))*
Так от, від черв'ячка, який йорзав у багні туди сюди, ми виросли у голу мавпу, ще і без хвоста, завдяки інстинктам. Це типу наш бог, вчитель і гуру, все інше піздьож. Як це працює. Ти живеш там трохи, та отримуєш простий життєвий досвід. Як похавати нашару, щоб при цьому тебе не зхарчили. Все просто. Цей твій досвід по вайфаю, шурує на егрегор виду, який там все це обробляє, та вводить в тебе на основі того сумарного досвіду, нові мутації. Ось так виникли всі ці ваші ушилапиіхвост. Тобто є дві фішки - любов пожрать і страх уйобивать подалі. Ось вам і Фройд з трохи ускладненим Лібідо та Танатосом.
Тому його високість Страх - твій батько рідний. Суворий але справедливий. Тобто тваринний страх на рівні м'ясця. Тут все просто, він корисний шо піпець, а ті хто його не мають, нам про ті приколи вже не розкажуть, бо їх з'їли.

Страх як культурне явище.
Тут все скла-дно. Тут вже душа та соці-ум, а з цим у нас як відомо пробіл.
Культура страху намертво вписана в наш культурний мем, базисом для того є інстинкт, який живе сам по собі, і не питає твою свідомість, вмикатись йому чи ні. Як тільки виникають певні подразники, вони запускають інстинкт. Вмикаються емоції, розум вимикається. Наприклад переляк, хто з вас може його контролювати?? Я найвеличніший з усіх магів планєти земля ;)) так само можу злякатися миші, якщо знаходжусь в режимі чєла. Тобто свідомість не сприймає передподію, вискокує зайчик і спрацьовує механізм "ой. Але то таке..
Очищення душі від інстальованої культури страху - це святий обов'язок юного подавана. Тому якщо ти над цим не працюєш, відповідно будеш як всі. Забудь про верти-кальну еволюцію, про цю вашу піраміду маслоу з хлєбоу. Збирай крихти які падають зі столу білих господ.
Ще раз - це все складно і купа роботи над собою. Наведу приклад складності. Візьмемо банальний страх втратити роботу, та залишитись з голой сракой. Що це?? Це дуже складне соціальне явище, яке є основою економічної та політичної експлуатації хом'ячка. Хто з вас скаже що бути самодостатнім та незалежним є погано, і жити мандруючи у розкоші по світу це пекельні муки?? Мало хто. Але на справді бути одиноким дууже важко, бо ми запрограмовані бути колективною тваринкою, і всі ці пафосні одинаки, на справді фрустровані соціофоби яким на процедурку. Вони виглядають дуже круто, хоча майже вся їх енергія уходить на захист особистих кордонів. За якими вони ховають свою перелякану та запижжену Внутрішню Дитину. Ось вам і страх самотності. Бо саме в самотності відкривається внутрішнє Я, яке дууже лякає дядь і тьоть, які його активно пригнічують колективним Ми:

а шо я, чуть што сразу Сідарофф.. всі пошлі і йа пашол, йа как фсє. Бес папутал на всьо воля уБожийа.

Це лише маленький приклад складних страхів які ховаються за кутами жорстких соціальних установок, якіх овер дохуя.

Чи ці ваші фільми жахів.. Який у тому сенс?? В житті не вистачає переляку?? Ну піди вночі погуляй на Борщагівку отрихтуй собі гівку)) Нєхочєш??)) Зряяяя.
Коротше, поки не почистиш свою душу від страхів, вони наче спазми, судоми будуть паралізувати твою енергетику. А в такому стані можеш і не згадувати про високий асрал, твоє місце - енергетичне дніщє.

Поживне середовище для паразитів.
Тут ще все складніше, бо балачки балакати про світ духів мають право лише ті, хто знов таки, має багатий, особистий, екзистенційний досвід. Тут тобі книжки не допоможуть, тому якщо ти не з тих, почитай того психа на початку поста, так, правильно - сиди і не пизди. Всім іншим великим магам та магіням поясню в чому трабл. Всі ці твої псєшкі, у світі духів - фізична матерія. Тому якщо ти відчуваєш страх, ти насправді відчуваєш певний шар світу духів, не найкращій з тих шарів. Там живуть низькочастотні духи які зовні нагадують глубоководних риб, страшниєснаружиідобриєвнутрі)) З іншого боку, це зрозуміло, нахера їм той макіяж, там темно як у негра в сраці.
Другий момент, ти нормульно так вийшов у 4д, гуляєш там нікого не чіпаєш, але психіка у тебе хвора, інстинкти неприборкані, тут зайчик вискочив і тебе злякав, що відбувається?? Якщо ти схопив переляка у 4д, тебе у кращому випадку викине, або зіб'є налаштування, або навіть ти втримаєшся, ти миттєво перетворишся на монстра, який в тих краях технічно існувати не може бо у них інша частота. Що про тебе подумають добрі люди??)) Пильнуйте себе. Що до паразитів. У природі не бува нічого зайвого, природа сцуко економна. Тому коли ти бздиш, істоти читають тебе як того хто помирає, бачать в тобі слабку жертву, думають що почався твій розпад, тому зграєю, на запахназападназадніхлапах на тебе злітаються сапрофіти які будуть тебе кушать. Саме тому люди кажуть що собаки кидаються на тих хто пахне страхом. Така її природи будова. Все ясно??

Наснаги.

1 коментар:

  1. Як бороти ту курву страх, може то лярви йобані смокчуть , та страх це як - гаввах?

    ВідповістиВидалити