субота, 15 березня 2014 р.

Емпатія



Світ дуже складний, навіть його простота є додатковою складністю, яка заважає нам його зрозуміти, та і хіба здатна на це людина?? Це те саме що
спитати чи здатна якась бактерія яка волею долі опинилась десь там в тілі людини, зрозуміти свого носія, з його стилем життя, психікою та соціальним статусом. Так, це малоймовірно. Але ми бактерії настирні тому не полишаємо цих спроб))

Треба вводити термін - картина світу. Щоб не збожеволіти від нескінчених потоків інформації, ми люди створюємо ілюзію. Це те як наш мозок пояснює нам світ який нас оточує. Тому що тобі так треба і ми є колективною твариною, наші особисті ілюзії об'єднуються в колективну яка і формує соціальний договір, тобто правила гри за якими ми граємо або "не граємо", або намагаємось грати проти бо не грати не можемо. Це був вступ.

Зараз з Всього цього складного ми візьмемо маленький шматочок і я вам спробую пояснити як воно працює. Співчуття - спільні чуття. Що це таке??

Уявіть собі що ви маєте духовний зір, та здатні бачити речі які залишаються поза межами більшості "нормальних та адекватних. Аби так було ви б побачили що від кожної людини йде наче срібляста нитка. Їх багато вони поєднуються в джгути, рідні та близькі взагалі поєднані напряму. Це енергетичні канали. По тих каналах меж людьми циркулює енергія яка має певну структуру. Саме завдяки цим каналам люди здатні відчувати один одного. І не тільки люди, кожна з живих істот має свій пучок))

Наприклад один мій приятель полюбляє їсти жабів. Мабуть в його роду були французи)) до речі, дуже смачно їх готує. Так от, він їх ловить на вудку на яку чіпляє шматок білого папірця. В жаб'ячому місті він може в перший день спіймати 30-40 шт. На другий день це 15-20, на третій вони взагалі на той папірець не реагують. Так бува кожного разу як він виходить на свою специфічну "рибалку. Звідки ті жаби дізнаються що їх їдять?? Саме по цих нитках, їх жаб'ячий інтернет від померлих жаб посилає сигнал живим, що не треба на те вестися. Таким чином колективний розум жаб на місцевому болоті захищає свій вид від невідомої їм агресії.

Те саме і в нас. По тих каналах між людьми відбуваються обміни почуттями та інфою. Всі ці заклики - мивмєстє, разом нас багато, тощо, є нічим іншим як роботою загального, об'єднувального біосуперкомп'ютера. Це зрозуміло??

Тепер головне. Не дивлячись на цю загальність і єдність, твій сіромозковий сервер сам вирішує які сигнали пригнічувати, гальмувати а які підсилювати. Ця функція дуже важлива і регулює її твоя самість. Якщо б цього не було, ми б були такою собі перманентною купкою фанатів на стадіоні, натовпом безвольних істот яка як зграя ворон або косяк риби мігрує з місця на місце.

Рух енергії по тих каналах більшість і має на увазі коли каже це загадкове слово ЕМПАТІЯ.
Не забувайте що та енергія умовно є двох кольорів, чорна та біла. Наприклад коли ти разом з кимось принижуєш якусь людину, пліткуєш, тобі це може навіть подобатись, бо ти відчуваєш поєднання енергетичних потоків, наче стаєш сильнішим, ловиш драйв, але енергія що валить по ваших "венах - чорна, а це прямий шлях до хвороб та нещасних випадків. Та і не всяка світла енергія будує тебе.
Це вже ви самі себе слухайте, душа вам підкаже.

Моя порада вам: через усвідомлення посильте свою самість, гальмуйте струмені які вас руйнують, та підключайтесь , посилюйте ті що створюють. Також не забувайте про необхідність час від часу скидати те що непотрібно, наприклад "друзів які безнадійно відстали у розвитку. Спілкування з ними вам не допоможе, а їх перетворить на паразитів.

Наснаги.

5 коментарів:

  1. 30-40 шт ..хороший аппетит у друга)
    бедные квакушки, они думают, что это мотылек…. ))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за Крым! Спасибо Майданутым и нацистам, вы сделали больше для России чем вам могло присниться в кошмарах))
    Ждем остальную Новороссию!! Еще раз спасибо гыгы)

    ВідповістиВидалити
  3. чорна та біла - енто в плане левостороннее и правостороннее, как спин у атома?
    SJ

    ВідповістиВидалити