субота, 1 лютого 2014 р.

Низхідна влада.



В Україні ситуація загострюється, вже вбито більше 10х людей, близько 50ти викрадено та закатовано, поранених сотні. Вночі палять машини протестантів, вдень хапають людей на вулиці. Але ми тримаємось, українці досі не застосували зброю, бо вірять у мирне врегулювання. З позитивних новин є те що нарешті на нас звернули увагу, хтось окрім Росії на яку покладають відповідальність за "ескадрони смерті". Америка та Європа нарешті вдалися до санкцій та погроз, тому наш бидлопрезидент трохи всрався, заспокоївся та взяв лікарняний. Але саме цей момент коли включився захід є принциповим для того щоб зрозуміти що насправді відбувається в серці арійської цивілізації.

Ми підійшли до краю духовного перевороту суті влади як такої. Ми українці нарешті повернули собі вкрадене христюками народовладдя, коли нам не потрібен царбатюшкабох. Саме в цей переломний момент, різко увімкнулись євреї. Мовляв: аааа!! тгавят, убівают, такі да пгоклятие бендеговци-фошисти. Це при тому, що у протестному русі дофіга тих євреїв та майданівці виділили людей на охорону синагог щоб запобігти провокацій.
Наступними за євреями полізли Європа та Америка, мовляв треба припинити протистояння, ато бля айайай. Чому так?? Чому Захід який позиціонує себе носієм моральних цінностей, готовий наплювати на українців?? Чому він разом з Рашкою починає кришувати олігархів які відповідальні за те що сталося?? Відповідь дуже проста - вони бояться. Чого?? Спитає мій уважний читач, і я тобі, друже, відповім. Вони злякалися правди. А правда полягає в тому, що:

 влада не потрібна 


Не потрібна, як явище. Саме ця істина яка генетично закладена в нас, приховується з усіх сил. Бо для них це смерть. Тепер перейдемо до сабжу. Всі ви чули про "вертикаль" влади. Що це таке?? Це вертикаль брехні. Вони кажуть що влада належить народу, а потім віроломно крадуть цю владу.
Для того щоб отримати з людини процент його життя і за рахунок цього проценту зробити собі краще, той хто думає що він над народом, повинен тих людей надурити. Візьмемо з самого низу - начальник ЖЕКу. Люди ненавидять дім який побудував дЖЕК, комунальники ненавидять і дурять людей які їх утримують.
В домі, де у мене є одна з квартир, взагалі нема Жека. Люди створили комітет, роблять все самі, на сайті всі витрати та плани на майбутнє. У нас в домі профіцит бюджету. Не знають куди діти гроші, бо люди несуть, а і так навколо квіточки, газончики та чистота як у лікарні. Бо нема Жека.
Чим вища ланка, тим провладна брехня більше посилюється та кристалізується. На самісінькій горі, на рівні президента, ми маємо чисте злоооооооо. І це будь де. Виникає цілком справедливе питання, на чому це тримається??
Ця вся паразитична надбудова яка смокче з людини соки життя тримається лише на одному чиннику - вірі біомаси в бога, дога, царябатюшку, тобто у фігуру Батька який прийде і зробить "хорошоіправільно" А що відбувається насправді?? пЦар-батюшка обкрадає людей, бо нема деінде взяти кошти, (птіцинібєсниє їх не створюють) а натомість годує тупих рабів батогом та трохи пряника кришить.
Це звісно майа, морок, бо як я вам вже пояснив чим вище постать паразита тим більша в ньому концентрація зла.

А як треба??

Все дуже просто, треба щоб вертикаль влади була низхідна. Простий приклад. Всі люди нормальні, всі розуміють що таке правда а що брехня, де краще а де гірше. Це основа, бо будь яка людина прагне добра, собі, своїм дітям, всім навколо, врешті решт. Але раптом є виблядок який цього не розуміє, бо його мати не годувала вітамінами. Він ідіот, ось тут і потрібна влада - мент, який на мові цього виблядка, больноноакуратно пояснить що так не можна. Тобто, з точки зору езотерики, вібрація мента, повинна бути нижчою, за вібрацію нормальної, здорової людини. Це не приємно, це важко, саме тому ми і повинні платити, наймати низхідну владу, щоб вона робила те, що нормальна, звичайна людина не хоче робити. Тому президент повинен бути найнижчою ланкою у цьому трикутнику, який бігає з ранку до ночі, як вжарений, намагаючись оте все лайно згребти до купи, він повинен звітувати кожного дня що і навіщо він зробив, і нехай він заробляє більше всіх, не в грошах щастя.
Це зрозуміло?? Бо щось добре люди і так зроблять самі, залюбки, бо робити щось класне приємно, і за це не треба платити.
Саме це зараз відбувається на майдані, люди самі приносять їжу, одяг, дрова, самі будують ті барикади, дуже багато митців, вчених, які безкоштовно роблять там концерти, конференції, освітянські програми, зараз майдан - це вершки українського свідомого суспільства, справжні еліти.

Саме це і намагаються придушити зараз всі, під штучною загрозою кровопролиття. З одного боку це намагається зробити темрява в особі бандитської влади, з іншого боку говномиротворці починають патякати про те що з цією темрявою треба домовлятись. Як можна домовлятись з раковою пухлиною??

Шануймося.  

3 коментарі:

  1. а на примере всейстраны это как возможно?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. повинна відбутися зміна культурного мему та соціального договору.
      Влада це не "пацаншолкуспэху" - це професійні управлінці, яких наймають за гроші керувати державою, які несуть матеріальну та кримінальну відповідальність за якість своєї роботи.

      Видалити