пʼятниця, 20 вересня 2013 р.

Поведінковий про-тубе-ранець



Якщо ви читали та зрозуміли мій пост про блукаюче слово, а я навіть підказувати не буду де він, ця тема теж вам буде по зубах.
Уявіть собі всесвіт в якому абсолютно неможлива будь яка автономність. Всі роблять тільки те що повинні робити, тобто можуть. Рухаються тільки у тих напрямках яких повинні, тобто, які їм відкриті та думають тільки ті думки які вкладають їм у голови. Це наш світ. 

Є два типи поведінки людини, стандартна та чудернацька. 
Стандартна, звична поведінка є сумою, множеною всіх процесів які відбуваються у космосі та проходять скрізь діру кожної унікальної душі. 
Поясню детально, бо примітивні свідомості це не тягнуть. Що таке погода?? Це сума процесів, тягне Місяць на себе - відлив, попустив трохи - прилив, так само всі ці хмари, посухи, все воно шавєліццо на кулі Землі - фізика і хімія. Так само як погода, людинка створена з ревматизмів, магнитних буревіїв та інші скалки глобального космосу які зачипились за свідомість - маленьку краплинку складної істоти - Людина Розумна. Де того розуму взяти?? Чи є у тебе розум щоб усвідомити хоча б одну свою клітину чи хоча б одну метахондрію, та допомогти їй, підказати як краще переробляти глюкозу на енергію?? Нема цього. Це все космос який навіть уваги не звертає на те що ти там казявка про нього думаєш. Народилась людина, ніхто її не питав чи хоче вона і помре - ніхто не спитає. Тому не треба переоцінювати свідомість бо рулить не вона а гармончики та інстинктики. Людина це такий собі спостерігач за всіма цими процесами, на які вона намагається якось там реагувати, робить принаймні такий вигляд. Бо вся енергія пов'язана, ти навіть перднути невзмозі як перед тим смачного щось не попоїв. Це зрозуміло.  Тепер уявіть що цей складний космос стандартної поведінки, причин та наслідків, подій та реакцій має паралельний вимір - колективну свідомість. Це ще той океан, де своя мікрофлора та макрофауна. І тут ми стикаємось з дууже цікавим явищем - чудернацька поведінка. От знаєш ти людинку як облуплену, а він так хрясь і відкалує номер на який не тільки ти, він сам нічого такого від себе не очікував. Як це працює??
Дуже просто, стандартна поведінка перекривається потужним протуберанцем колективної свідомості. Що відчуває при цьому носій?? Потужне емоційне наповнення, своєрідний екстаз, в якому втрачається, пригнічується адекватність і раптом так шмяк - неочікувана подія. 

За всім цим дууже цікаво та корисно спостерігати, саме за цими проявами неадекватності. Бо воно відкриває нам потойбіччя, зовсім інший всесвіт, який наче океан хлюпає у тебе на дворі, там за рогом де завжди був брудний паркан, а насправді там сонечко, пальми, та оголені представники протилежної статі, кайфують нахабно і манять тебе у красних труселях. 

Таке воно життя, будьте уважними, спостережливими та не захоплюйтесь, бо життя одне - бережіть себе. 

воштьфсьосказал.

Немає коментарів:

Дописати коментар