середа, 18 вересня 2013 р.

Духовність як вона є.


Що таке духовність?? Це явище навколо якого точиться безліч безглуздих теорій, хибних переконань, відвертої брехні та мерзенної комерції. Як продертися крізь цей частокіл та ще залишитись живим?? Я допоможу.

Для початку позбавимось деяких сталих міфів.

Духовність це високоморальний спосіб життя, читай утримання.
Цей образ розповсюджують психічно хворі "духовники у яких анальна фаза сексуальності пройшла невдало, які вдарилися у чистоплюйство та вважають що святі це ті хто "нєпісяєтінєкакаєт" як каже моя матуся. Це не відповідає дійсності. За цією хворобою стоїть анальне обгородження, панічний страх забруднитись, таке саме як і у хворих на мізофобію.
На прикладі сексу. Більшість з цих переляканих дядичок підтримують целібат, мовляв не хочемо осквернятися через жінок. Що тут можна сказати.. Це печально, узбогойся, або ще якусь вірусну дурість, бо здоровий глузд тут вже не працює.  Будучи народженими Жінкою, ці виродки, казкові довбойоби, раптом цю жінку злякалися, бояться об жінку забруднитись.. жах.

Художник, як вам відомо, "краскі не боїться. Тому не об жінку, не об дитину, або будь яку тварину типу "високоморального" ідіота забруднитись духовно - технічно неможливо. І хоча люди які мають регулярні духовні практики втрачають інтерес до нещадного тваринного секасу у туалеті нічного клюбу, сам по собі секс є високодуховним явищем, бо це в першу чергу поєднання чоловічої та жіночої енергії, втаємничене дійство яке справжні духовники поважають та дуже цінують партнерів які здатні взаємодіяти з тобою на одному рівні.

Духовність це культура. Сходити у кіно на Рембо 3, до театру на високодуховну виставу - "Діалоги вагіни", або погоцати десь у клюбі під кислотою, це є прояви духовності, бо нематеріальна ота вся сучасна культура, дуже духовна діяльність видатного співака ротом товагіща Лєпса. Те саме з релігіями, кожна з яких є комерційним шоу в якому тобі за твої гроші розкажуть як богумаліцца.
Це, мої любі, душевність, а не духовність. Такі речі треба розуміти. Духовність пов'язана з духом, душевність з душею, з емоціями, почуттями, прагненням реготіти, плакати, голосно кричати олє-олє. Не все, але дещо з того душевного, з духовної точки зору є шкідливим. Бо за тими "розвагами стоять низькочастотні духи-паразити. Це такий собі духовний гельмінтоз.  Так що, після певних душевностей, як після туалету треба мити руки.
Як обрати собі душевність щоб з одного боку не втратити духовність а з іншого не перетворитись на одержимого духом "не-бес-ної чистоти"?? Все дуже просто, навчись слухати свою душу, це як їстівна інтуїція, душа сама тобі підкаже яку їжу їй треба для підтримки чи одужання.

Вздаровамтєлєздаровийдух. Ще одна брехня вигадана греками та підхоплена комуняками. Цього нема, навпаки, здоровий дух може зцілити тіло. У нарциса чи нарциськи які з примітивних міркувань пофастатись вкантактіку фотачкай, тягають зранку до ночі гантельку духовність прагне до нуля. Дійсно, занедбане тіло є ознакою пригніченого духу, але не навпаки. Буває що людина яка є фізично неповноцінною, у вигляді компенсації, може некволо прокачати свої духовні здібності. Наприклад сліпі можуть загострити свої здібності духовного зору. Збиті налаштування мозку після удару блискавкою, проявити у людини надприродні здібності.

Так що таке ця загадкова Духовність??
Духовність це частина твого життя яка пов'язана з твоїм духом що знаходиться в тобі та одночасно є частиною паралельного до нашого, світу духів. У кожної структури є духовна складова, без якої неможливо утворення порядку серед так званого хаосу. Саме дух зв'язує енергію навколо твого Его, створюючи умови для існування твоєї души та тіла. Дух є у рослини, у каменя.
Чи потрібно переносити свою свідомість у світ духів щоб бути максимально духовним?? І так і ні. З одного боку дуже важливо розширювати свою свідомість таким чином, щоб світ духів не був для тебе чимось казково нереальним. З іншого боку не треба впадати у супердуховність щоб не втратити зв'язок з психічною та фізичною реаліями.
Саме у гармонічній взаємодії твоїх трьох тіл і прихована справжня цілісна духовність.
Духовністю можна назвати сукупність, загалну кількість процесів які відбуваються в тобі та навколо тебе, Чим потужніші та гармонічніші ті процеси тим краще для тебе. Духовність це дуже цікаво насправді, розвиток у цьому напрямку є дуже корисним. Хтось це усвідомлює змалку, хтось на старості коли вже гармончики тютю, але тим чи іншим чином рано чи пізно усвідомлюють всі. Духовний розвиток значно поліпшує твоє загальне становище. Соціальний статус, заможність, здоров'я, стосунки з близькими - всі ці сфери твого життя значно поліпшаться якщо ти почнеш рухатись у напрямку духовного розвитку.

Наснаги.



2 коментарі:

  1. Барма, можете обьяснить, что такое похоть и что происходит в духовном плане, когда человек обуян похотью?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. хіть - надмірне сексуальне бажання. Якщо воно не викликане одержимістю, у духовному світі нічого не відбувається, також треба розуміти що у різних людей різний сексуальний потенціал. Якщо ж це викликане тим що людина одержима суккубом - це не круто і треба того духа позбавитись.

      Видалити